Digital4StaraZagora: Грабнете 5 билета към града на липите

Вървим към края на маршрута, който начертахме в началото на годината по картата със събития. През първата половина на месец ноември ще посетим града с правите улици и най-многото липи в България – Стара Загора. 

На 11 и 12 ноември партньорите ни от Digital4 ще бъдат домакини на Digital4StaraZagora 2022. По традиция даваме възможност на цели петима от Вас да грабнат подарък – билети за събитието. Останете до края на статията, за да разберете как.

Digital4StaraZagora e последното за тази година от общо 6 събития под шапката Digital4. Вероятно някои от Вас си спомнят, че се срещнахме и си поприказвахме за хостинг и маркетинг в Бургас, София, Варна, Пловдив и Русе. А сега да разберем какво ни очаква и в Стара Загора.

Кога?

Събитието ще се проведе на 11 и 12 ноември 2022 г. (петък и събота), като регистрацията започва (за най-ранобудните) още в 8:30 ч. сутринта. Организаторите ще ни подгреят не с лекция, а с workshop, от който най-вероятно добре ще се разбудим. 

Къде?

Ако не сте от града, с влизането в Стара Загора, можете да се отправите към Културния център, на бул. Цар Симеон Велики №108. 

Ако пък сте местни, със сигурност знаете, че през 2019 г. центърът е модернизиран с висок клас техническо оборудване и съвременно обзавеждане. Намира се на оживено място в близост до пешеходната зона, така че бихте могли да съчетаете полезното събитие с приятна разходка. 

Какво?

Темата на събитието е „Тенденции в онлайн търговията 2023“. По време на лекциите и в зоната за разговори ще се срещнете с едни от най-успешните професионалисти в сферата. 

Очаква Ви не само поглед към предстоящата година, но и:

  • практични съвети как да градите бранд онлайн;
  • стратегии за успешна работа с инфлуенсъри;
  • реални примери за това как да изграждаме стабилни в дългосрочен план връзки с нашите клиенти;

Ще научите полезна информация от практици, които споделят съвети от своя собствен опит. 

Малко след 10 ч. през първия ден ще имате възможността да видите и чуете и презентацията на един от нашите управители – Методи Дреновски. Какво ще научите на нея, разберете сами по време на събитието!

Цялата програма вижте тук.

Спечелете билет за Digital4StaraZagora!

Приготвили сме Ви 5 билета за конференцията. Може би точно Вие ще сте един от късметлиите, които ще се сдобият с тях. За да се включите в играта, отговорете на въпроса по-долу, в коментар под статията:

❓Въпрос: Кои от лекторите на събитието ще Ви бъде най-интересно да чуете и видите?

Докато мислите, не пропускайте да чуете СуперИнтересния ни разговор с Виктор Динев, част от поредицата #SuperTalks, на тема: СуперСъвети и идеи за успешен Instagram маркетинг.

Очакваме отговорите Ви до 14:00 ч. на 3 ноември 2022 г. СуперЖурито ще изтегли на случаен принцип 5 коментара, които ще спечелят своя билет за събитието. Победителите ще бъдат обявени в същия ден в коментар под тази статия, а с всеки печеливш ще се свържем и лично. Стискаме палци на всички! 

Ако не разчитате на късмета или на случайността, не пропускайте това СуперСъбитие и се сдобийте със своя билет тук.

Паулина Пенчева
Паулина Пенчева
Поли е позитивна и амбициозна. Отскоро е част от СуперМаркетинг екипа, но вече прави редовни гмуркания в дигиталния океан по най-различни проекти и кампании. Готова е да работи неуморно в името на ефективността и добрия резултат. Нейната #СуперСила се изразява в това, че се изправя безстрашно пред всяко предизвикателство... за да създава нови и интересни материали за СуперКлиентите!
5 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

9 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт [Аудио]

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители? [Аудио]

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин [Аудио]

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.