Подаряваме 3 безплатни билета за Digital4StaraZagora

Знаете ли, че за трета поредна година СуперЕкипът ще бъде част от събитието Digital4StaraZagora? Да, градът на липите е следващата спирка от пътешествието на Digital4Bulgaria из страната.

Digital4StaraZagora ще се проведе на 10-11 ноември в Културния център в Стара Загора. За да запазим традицията, подаряваме 3 безплатни билета по време на конференцията. Разберете как да спечелите своя билет в следващите редове. 🙂

Вярваме, че печелившите участници ще оценят възможността да бъдат сред лектори и представители на различни компании. За СуперЕкипа ни времето, прекарано на това събитие, е:

  • полезен опит
  • възможност за нови контакти
  • интересни разговори на щанда за хостинг, домейни, сигурност на уебсайта и… маркетинг, разбира се

Преди да дръпнем завесата за безплатните билети, с които ще зарадваме трима от Вас, нека първо да разкажем малко повече за събитието Digital4StaraZagora.

Кога ще се проведе?

Събитието Digital4 Stara Zagora ще се проведе на 10-11 ноември. Програмата започва още от сутринта, за да имаме достатъчно време за разговори и СуперЕмоции. Повече за програмата и часовете на лекциите можете да научите в сайта на събитието.

Къде ще се проведе?

Културният център се намира в центъра на града или както казват старозагорци – центърът на Вселената. За да улесним всеки, който желае да посети събитието, оставяме и линк към локацията.

Културен център
Културен център, Стара Загора

Защо да присъствате?

Всяко събитие под шапката на Digital4 има силата да вдъхновява и да разказва истории за успешни практики и тенденции. Тази година по време на Digital4StaraZagora ще се запознаем с основната тема на конференцията: „Тенденции в онлайн търговията за 2024 г.“ Програмата на събитието ще бъде разделена на няколко основни глави като:

  • Платформи и технологии;
  • Създаване на съдържание;
  • Маркетинг и популяризация;
  • Фулфилмънт, логистика и клиентско обслужване.

Организаторите са планирали програмата по начин, който ще служи като пътеводител и за начинаещи, и за професионалисти в областта на търговията през следващата година.

🚀 Издаваме и още нещо интересно. На 10 ноември началото на събитието ще открие Панайот Ангелов – Business Development Manager в СуперХостинг.БГ. А на 11 ноември Панайот ще ни разкаже за човешката страна на търговията с темата:

Сейлс терапия: Проникване в главата на потенциалния клиент

Как да спечелите безплатен билет?

Време е да открехнем завесата и за възможността да спечелите безплатен билет за едно от най-интересните технологични и дигитални събития в страната. Условието за участие е много лесно. В коментар под тази статия споделете със СуперЕкипа:

Коя от основите глави на програмата ще бъде най-интересна за Вас и защо?
Очакваме коментарите на участниците до 31 октомври. На 1 ноември ще изберем имената на трима печеливши, които са оставили най-интересна причина да присъстват на събитието.

Отговорите ще ни помогнат да разберем за какво искате да си говорим на щанда и как можем да направим присъствието Ви, изпълнено с възможности за развитие и нови знания.

🍀 Успех и до нови срещи… по време на Digital4StaraZagora.


A eто къде още ще видите СуперХората до края на годината (2023).

Диана Пенчева
Диана Пенчева
Диана е най-новото попълнение в маркетинг екипа. Работата ѝ в СуперХостинг.БГ е свързана основно с развиване и поддържане на партньорства и присъствие на различни по вид събития из цялата страна. Диана е креативна, с внимание към детайла и се старае да подхожда професионално към всяка работна задача. Често ще се срещате с нея както виртуално, така и по време на събития.
1 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

10 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!

Black Friday: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.