Подаряваме 3 безплатни билета за Digital4StaraZagora

Знаете ли, че за трета поредна година СуперЕкипът ще бъде част от събитието Digital4StaraZagora? Да, градът на липите е следващата спирка от пътешествието на Digital4Bulgaria из страната.

Digital4StaraZagora ще се проведе на 10-11 ноември в Културния център в Стара Загора. За да запазим традицията, подаряваме 3 безплатни билета по време на конференцията. Разберете как да спечелите своя билет в следващите редове. 🙂

Вярваме, че печелившите участници ще оценят възможността да бъдат сред лектори и представители на различни компании. За СуперЕкипа ни времето, прекарано на това събитие, е:

  • полезен опит
  • възможност за нови контакти
  • интересни разговори на щанда за хостинг, домейни, сигурност на уебсайта и… маркетинг, разбира се

Преди да дръпнем завесата за безплатните билети, с които ще зарадваме трима от Вас, нека първо да разкажем малко повече за събитието Digital4StaraZagora.

Кога ще се проведе?

Събитието Digital4 Stara Zagora ще се проведе на 10-11 ноември. Програмата започва още от сутринта, за да имаме достатъчно време за разговори и СуперЕмоции. Повече за програмата и часовете на лекциите можете да научите в сайта на събитието.

Къде ще се проведе?

Културният център се намира в центъра на града или както казват старозагорци – центърът на Вселената. За да улесним всеки, който желае да посети събитието, оставяме и линк към локацията.

Културен център
Културен център, Стара Загора

Защо да присъствате?

Всяко събитие под шапката на Digital4 има силата да вдъхновява и да разказва истории за успешни практики и тенденции. Тази година по време на Digital4StaraZagora ще се запознаем с основната тема на конференцията: „Тенденции в онлайн търговията за 2024 г.“ Програмата на събитието ще бъде разделена на няколко основни глави като:

  • Платформи и технологии;
  • Създаване на съдържание;
  • Маркетинг и популяризация;
  • Фулфилмънт, логистика и клиентско обслужване.

Организаторите са планирали програмата по начин, който ще служи като пътеводител и за начинаещи, и за професионалисти в областта на търговията през следващата година.

🚀 Издаваме и още нещо интересно. На 10 ноември началото на събитието ще открие Панайот Ангелов – Business Development Manager в СуперХостинг.БГ. А на 11 ноември Панайот ще ни разкаже за човешката страна на търговията с темата:

Сейлс терапия: Проникване в главата на потенциалния клиент

Как да спечелите безплатен билет?

Време е да открехнем завесата и за възможността да спечелите безплатен билет за едно от най-интересните технологични и дигитални събития в страната. Условието за участие е много лесно. В коментар под тази статия споделете със СуперЕкипа:

Коя от основите глави на програмата ще бъде най-интересна за Вас и защо?
Очакваме коментарите на участниците до 31 октомври. На 1 ноември ще изберем имената на трима печеливши, които са оставили най-интересна причина да присъстват на събитието.

Отговорите ще ни помогнат да разберем за какво искате да си говорим на щанда и как можем да направим присъствието Ви, изпълнено с възможности за развитие и нови знания.

🍀 Успех и до нови срещи… по време на Digital4StaraZagora.


A eто къде още ще видите СуперХората до края на годината (2023).

Диана Пенчева
Диана Пенчева
Диана е новото попълнение в маркетинг екипа на СуперХостинг. Обещала e да раздава от своите СуперСили. А те са съвкупност от понякога инатливост, винаги отзивчивост и достатъчно креативност. Работата ѝ в СуперХостинг.БГ ще бъде свързана основно с партньорствата на компанията. Това обаче няма да ограничава задълженията ѝ в частта с всички възможни маркетинг дейности. Казано накратко - често ще виждате нейната усмивка и виртуално, и по време на събития.
1 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

10 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ )

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други