През май на море с Digital4Burgas 2022! Раздаваме 3 билета подарък

Ах, морето… Тази година се отправяме към любимото синьо още в средата на месец май, за да се срещнем с Вас на третото издание на Digital4Burgas 2022! 

Събитието ще се проведе на 12 и 13 май, а ние спазваме традицията и отново подаряваме 3 билета на 3 късметлии отговорили правилно на въпроса в края на статията. Но първо, разберете защо да не го пропускате! 

Кога?

Събитието ще се проведе в два дни – 12 и 13 май 2022 г. (четвъртък и петък), като регистрацията започва точно в 12:00 ч. на обяд, а първата лекция ще стартира в 13:00 ч.

Къде?

Организаторите на събитието ни отвеждат в красивия и наш любим морски град Бургас. Иновативната сграда на Международния конгресен център (ICCB) любезно ще домакинства на всички дигитални специалисти и ентусиасти. 

Издаваме Ви, че Международният конгресен център се намира точно на брега на морето и освен обширно пространство за нетуъркинг и 3 конферентни зали, предлага впечатляваща 360-градусова гледка и просторни тераси. 

Ако все още се чудите дали си заслужава да си пуснете отпуска и да посетите събитието, продължавайте да четете.

Какво?

Темата на събитието е Успешна дигитална търговия. Над 20 специалисти ще споделят опита и познанията си по темата на сцената. 

Очакват Ви два дни, изпълнени с приятни емоции, нови бизнес стратегии и тактики. За любителите на ароматните кафе напитки и автомобилите ще има приятни изненади.   

Първият ден на събитието е посветен на счетоводните и правните аспекти на бизнеса – неотменни елементи от успеха на всеки онлайн и офлайн търговец. 

Настройте се на тази вълна още сега с двата СуперПолезни разговора с Христо Петров от goldenvision.bg, които проведохме в поредицата #SuperTalks.

Счетоводни аспекти на онлайн бизнеса (част 1)
Счетоводни аспекти на онлайн бизнеса (част 2)

През втория ден ще разгледаме реални случаи от практиката с техните резултати и уроците, които професионалистите са научили и ни споделят, за да не повтаряме или пък да прилагаме. Пригответе си нещо за писане!

Един от управителите на СуперХостинг.БГ – Любомир Русанов, също ни е подготвил полезна лекция, която никак не е за изпускане.

Цялата програма на събитието и лекторите вижте тук.

Спечелете билет за Digital4Burgas!

Приготвили сме Ви 3 билета за конференцията. Може би точно Вие ще сте един от късметлиите, които ще се сдобият с тях. За да се включите в играта, отговорете на въпроса по-долу, в коментар под статията:

ВЪПРОС: Коя е любимата Ви част от едно събитие?

а). Полезните лекции от специалисти;
б). Възможността за нетуъркинг с представители на компаниите и други посетители;
в). Дискусионните панели, в които мога да се включа с въпроси.

Очакваме отговорите Ви до 12:00 ч. на 5 май 2022 г. СуперЖурито ще изтегли на случаен принцип 3 коментара, които ще спечелят своя билет за събитието. Победителите ще бъдат обявени в същия ден в коментар под тази статия, а с всеки печеливш ще се свържем и лично по имейл. Стискаме палци на всички! 

Ако не сте от късметлиите, все пак не пропускайте това СуперСъбитие и се сдобийте със своя билет тук.

Паулина Пенчева
Паулина Пенчева
Поли е позитивна и амбициозна. Отскоро е част от СуперМаркетинг екипа, но вече прави редовни гмуркания в дигиталния океан по най-различни проекти и кампании. Готова е да работи неуморно в името на ефективността и добрия резултат. Нейната #СуперСила се изразява в това, че се изправя безстрашно пред всяко предизвикателство... за да създава нови и интересни материали за СуперКлиентите!
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
6 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!
Black Friday'21: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

Black Friday ‘21: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти! [Аудио]

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.