Digital4Ruse 2022: Откриваме сезона на събитията и раздаваме 3 билета подарък

Този месец се отправяме на пътешествие към бреговете на река Дунав. Сезонът на събитията започва в сърцето на „малката Виена“ с Digital4Ruse 2022. По традиция даваме възможност на трима от Вас да грабнат билети за събитието подарък. Останете до края на статията, за да разберете как.

Digital4Ruse e първото за тази година от общо 6 събития под шапката Digital4. Календарът продължава с Digital4Burgas на 12 и 13 май, а в столицата на Digital4Sofia ще се срещнем на 13 юни. Връщаме се отново на морето в края на юни за Digital4Varna на 25 юни, следва Digital4Plovdiv на 20 и 21 септември и завършваме с Digital4StaraZagora на 11 ноември. Нямаме търпение да Ви разкажем повече за всички тях и това ще се случи в следващите месеци. А сега да разберем какво ни очаква в Русе.

Кога?

Събитието ще се проведе на 16 април 2022 г. (събота), като регистрацията започва в 9:00 ч. сутринта, а първата лекция ще стартира в 10:00 ч.

Къде?

Както вече споменахме, организаторите на събитието ни отвеждат в красивия град Русе, в камерна зала „Слави Шкаров“ в сграда Доходно Здание. 

💡ИНТЕРЕСНО: Доходното здание е паметник на културата и е един от символите на града, редом с Паметника на Свободата. Фасадата на сградата е в стил неокласицизъм, украсена с пластични орнаменти и архитектурни детайли, характерни за края на 19 век.
Седемте фигури на Доходното здание символизират изкуството, науката, земеделието, занаятите, търговията, отбраната и по̀лета на духа.

Какво?

Темата на събитието е Международна онлайн търговия. По време на лекциите и в зоната за разговори ще се срещнете с едни от най-успешните професионалисти в сферата. 

Очакват Ви практични съвети и стратегии как да търгувате на международни пазари. Ще научите полезна информация от практици, които споделят съвети от своя собствен опит. 

Малко след първата пауза с ароматно кафе, Ви очаква и лекцията на Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ. От нея ще научите как да намерите международен инвеститор за Вашия електронен бизнес. Не я пропускайте!

Цялата програма на събитието вижте тук.

Навлезте в духа на темата предварително, разгледайте тези статии от СуперБлога:

👀Как да продавам онлайн без уебсайт?

👀33 статистики и тенденции: Уеб присъствие и онлайн търговия [2021]

👀SEO оптимизация на сайт за начинаещи: онлайн магазин

Спечелете билет за Digital4Ruse!

Приготвили сме Ви 3 билета за конференцията. Може би точно Вие ще сте един от късметлиите, които ще се сдобият с тях. За да се включите в играта, отговорете на въпроса по-долу, в коментар под статията:

❔ВЪПРОС: Кое беше последното събитие, което посетихте, и какво научихте на него?

Очакваме отговорите Ви до 14:00 ч. на 8 април 2022 г. СуперЖурито ще изтегли на случаен принцип 3 коментара, които ще спечелят своя билет за събитието. Победителите ще бъдат обявени в същия ден в коментар под тази статия, а с всеки печеливш ще се свържем и лично. Стискаме палци на всички! 

Ако не сте от късметлиите, все пак не пропускайте това СуперСъбитие и се сдобийте със своя билет тук.

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи най-важното и полезното от света на уеб, касаещо Вашия сайт и дигитално развитие.

Паулина Пенчева
Поли е позитивна и амбициозна. Отскоро е част от СуперМаркетинг екипа, но вече прави редовни гмуркания в дигиталния океан по най-различни проекти и кампании. Готова е да работи неуморно в името на ефективността и добрия резултат. Нейната #СуперСила се изразява в това, че се изправя безстрашно пред всяко предизвикателство... за да създава нови и интересни материали за СуперКлиентите!
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
5 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments