Конференция в парка? Спечелете билети!

Под звездите, в центъра на София – това издание на конференцията надхвърля всичко, което сме правили до сега.

Това споделят самите DEV.BG за своето лятно СуперСъбитие – DEV.BG All-in-One, Fest Edition. На нас вече ни се прииска да е 26 август и да сме в Южен парк 2 (Sofia Summer Fest), затова Ви даваме шанс Вие също да присъствате, като спечелите един от три безплатни билета.

Как да спечеля билет?

👉🏻 Ето как: Отговорете в коментар под статията коя от лекциите в програмата ще Ви бъде най-интересно да чуете? 

Началото на конференцията ще даде Алекс Попов – инженер, физик и инвеститор, който ще ни разкаже за Цивилизация 1.0 и къде са IT хората. Щафетата от него ще поеме Владимир Петков – CDO Updata One, CEO Identrics, с темата – Ethical AI by Design!. 

Две много интересни теми, а сме едва преди първата почивка. Вижте пълната програма и изберете своите фаворити сега.

Какво още да очаквам?

Организаторите ни обещават много полезни контакти и нови познанства под открито небе – на 8 дка отворено пространство. Сигурни сме, че тази глътка свеж въздух в лятната вечер ще Ви се отрази вдъхновяващо! 

Зона с напитки и вкусна храна, както и място за работа или релакс ще Ви накарат да се чувствате като на разходка с приятели в парка. За най-малките придружители ще има обособен детски кът, а за любознателните – библиотека. 

Кога ще изтеглите печелившите?

Имате точно 1 седмица да се включите в надпреварата – до 16:00 ч. на 18.08. Тримата печеливши ще изтеглим на случаен принцип следващия четвъртък. Ще обявим победителите в същия ден в коментар под тази статия, а с всеки печеливш ще се свържем и лично по имейл. 

Междувременно, не пропускайте да чуете нашия #СуперРазговор с Митко Василев от Dev.BG, с чиято помощ развенчахме някои митове за уеб.

Пожелаваме Ви успех!

Паулина Пенчева
Паулина Пенчева
Поли е позитивна и амбициозна. Отскоро е част от СуперМаркетинг екипа, но вече прави редовни гмуркания в дигиталния океан по най-различни проекти и кампании. Готова е да работи неуморно в името на ефективността и добрия резултат. Нейната #СуперСила се изразява в това, че се изправя безстрашно пред всяко предизвикателство... за да създава нови и интересни материали за СуперКлиентите!
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
4 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин...

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог [Аудио]

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!