10 безплатни билета за Bulgaria Web Summit 2016

Как виждате себе си след една година? А къде ще бъдете след 10 дни?

Два въпроса, които най-вероятно се чудите защо ви задаваме. 🙂

Ако отговорът на първия въпрос е „след една година виждам себе си като по-добър IT специалист“, вече знаем къде трябва да сте след 10 дни – с нас на Bulgaria Web Summit 2016. Така че запазете 20 февруари в своя календар.

Различното IT събитие ще запази традицията да ви среща с лектори от практиката, които с радост споделят своя опит. Сред тях са Robert Nyman, Jurgen Appelo, Anna Dahlström, Colin Charles, Krasimir Tsonev, Etiene Dalcol, Igor Mihalik, Sebastian Witalec и още, и още. Пълният списък с лектори можете да разгледате на сайта на събитието.

Ще си говорим за (почти) всичко модерно в уеб: UX/UI, бази данни, програмиране и комуникации. По всяко време ще можете да избирате между 4 лекции и да посетите най-интересните за вас.

Запазете и вечерта, защото денят ще завърши с парти! 🙂

Билетите за Bulgaria Web Simmit 2016 са в продажба до 12 февруари! Побързайте!

По традиция 10 от вас ще се сдобият с безплатен билет, осигурен от нас! Ето как:

Споделете с нас поне една причина, поради която искате да станете част от Bulgaria Web Simmit 2016!

Оставете своя отговор като коментар под статията до 13:00 на 15 февруари 2016. По-късно на същия ден десет от вас ще се сдобият с безплатен билет. Тегленето ще е на случаен принцип. Пожелаваме ви късмет!

Ще ви очакваме в събота, 20.02.2015 в Inter Expo Center! Приготвили сме още много супер изненади и награди за посетителите на събитието!

Цветoмира Трифонова
Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
58 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments