СуперГодината от „птичи поглед“ + празничен Giveaway

🗓️ Ден 345.

2023-та година почти завършва своята поредна обиколка около слънцето и скоро ще предаде щафетата на 2024-та, която със сигурност ни е подготвила интересни предизвикателства.

Но преди да сме се впуснали в прогнози и пророкувания какво вещаят следващите 365 дни, обръщаме поглед назад, за да разберем какво сме свършили дотук – какво постигнахме и как се справихме.

Можете ли да предположите какъв е изводът от равносметката, която си направихме? 

Комуникацията е всичко! Както и да го погледнем, тя е водещият фактор, който прави всичко възможно и неотлъчно ни съпътства вече 18 години до върха. С нейна помощ случваме проекти, говорим си с клиенти, бизнес партньори и колеги. Обсъждаме стратегии, правим планове и разрешаваме казуси.

Именно затова ще проследим ключовите моменти от годината, в които комуникацията е изиграла своята важна роля за осъществяването на немалко и вълнуващи проекти.

Да започваме!

Оценката от нашите клиенти – доказателството, че умеем да общуваме по най-добрия начин

За 2023 година тя е 4.97 от 5.

Ежегодно си поставяме за цел да подобряваме не само качеството на услугите, които предлагаме, но и това на нашето обслужване. Вярваме, че в индивидуалния подход, професионалното отношение и вникването в казуса на всеки отделен клиент е скрита формулата на успеха. За нас работи безотказно и продължаваме да спазваме точните пропорции, за да сме сигурни, че винаги ще държим нивото на обслужване достатъчно високо.

Екипът на СуперХостинг.БГ

Няма как да не се похвалим и с увеличението на средната ни оценка в Google My Business. За 2022 година беше 4.5 от 5, а през 2023-та нарасна до 4.9 от 5

Благодарим Ви за признанието и добрите думи, които ни оставихте в десетките коментари! Вие сте нашата сила.

Комуникацията, която отваря врати и решава всеки казус

Традиционно в края на годината правим обзор на проведената комуникация между СуперЕкипа и клиентите в различните канали.

Ще Ви изненадаме ли, ако кажем, че:

 • през 2023-та сме провели над 187 400 телефонни разговора?
 • сме съдействали на клиентите си по чат повече от 39 800 пъти?
 • сме разрешили клиентски казуси в над 113 000 имейла?

За нас общуването наистина е всичко. Освен че оставаме свързани с клиентите си, успяваме да „влезем в техните обувки“ и да погледнем с други очи на техните бизнеси и уеб проекти. 

И ако се чудите как би изглеждала подобна статистика от гледна точка на времето, ще я дефинираме така:

365 дни > 52 седмици > 8760 часа > 525 600 минути,

 в които ние сме на разположение за всичко, свързано с Вашите услуги в СуперХостинг.БГ.

А за 18 години това се равнява на:

6939 дни > 1735 седмици > 41640 часа > 2 498 400 минути.

И продължаваме. Да даваме. Най-доброто. От себе си.

Събитията, с които пренесохме общуването на следващо ниво

Не можем да скрием, че бяхме активни и през 2023-та, която се оказа пълна откъм интересни събития. Посетихме част от най-големите градове в България, за да се срещнем на живо с клиенти, приятели и партньори.

Благодарим на всички над 4500 души, които отделиха от времето си, за да присъстват в София, Пловдив, Видин, Варна, Стара Загора, Бургас, Плевен, Русе и Благоевград. Благодарим за подкрепата, присъствието, топлото посрещане и усмивките. 

СуперЕкипът на събитие

За нас е привилегия и удоволствие да сме част от събития като:

Вярваме, че това е най-красноречивият начин да дадем своя принос към дигиталната общност и да подпомогнем нейното развитие в желаната посока. И сме на мнение, че темите за международната онлайн търговия и разплащанията, иновациите, технологиите, SEO и дигиталния маркетинг, както и бъдещето на WordPress вълнуват не само нас.

Надяваме се да сме мотивирали стотици посетители и ентусиасти от всички градове в България да съберат кураж и да направят първата крачка към реализирането на своите цели и дигитални проекти още преди края на 2023-та. 

За къде сме без екипната комуникация?

Ефективното общуване на ниво екип имаше не по-малко значение за успеха на СуперХостинг.БГ и през тази година. Защото без комуникация няма синхрон. А синхронът е онова звено, което прави случването на всеки процес гладко и безпроблемно.

Колкото и отдадени да сме на работата си, винаги намираме време за онзи сладък ритуал, наречен тиймбилдинг. Безспорно това е най-добрият начин да се опознаем още по-добре, да затвърдим приятелствата помежду си и да се преоткрием като колектив.

Смяхме се, пяхме, танцувахме, играхме отборно, стреляхме с лъкове, редихме танграм, състезавахме се и се забавлявахме, защото това ни прави хора. А ние сме преди всичко такива. Нали не мислите, че снимката на чата в долния десен ъгъл е генерирана от изкуствен интелект? Това са хората, които денонощно са тук за Вас и са напълно реални.

Ако сте любопитни да разберете как премина нашето вътрешно СуперСъбитие, задължително изгледайте видеото:

Вижте как СуперЕкипът се забавлява.

И ако кадрите не успяха да Ви „заситят“ и искате още пикантна статистика от кухнята (буквално) на СуперХостинг.БГ, ще Ви издадем, че екипът ни стана още по-сплотен, благодарение на изконсумираните:

 • 82 кг кафе
 • 43 кг чай
 • 30 литра топъл шоколад
 • 1350 литра вода
 • 620 кг плодове
 • 234 кг ядки

А защо по-сплотен ли? Защото истинската магия на тиймбилдинга се случва в малките моменти, които си „крадем“ за кратка почивка и глътка въздух в натовареното работно ежедневие, докато пием чай или кафе. 

Проект „Истории на успеха“ vol.2

Както вече Ви споделихме, обичаме да общуваме с нашите клиенти, за да ги разбираме по-добре. Топлият контакт с всеки един от тях е безценен за нас. Защото техните успехи са и наши. 

През 2023-та продължихме да Ви показваме добрите примери на хора, които преследват мечтата си за независим бизнес, надхвърлящ границите на офлайн пространството. Защото смятаме, че си заслужават и трябва да получат гласност.

Продължихме да следваме линията, която започнахме с нашите първи герои с реални бизнеси – Зори, Лъчо и Стоян. Следващата вдъхновяваща история е тази на Любомир Жипонов – сватбен фотограф, който съвсем сам е изградил сайта си от нулата. Базиран на платформата WordPress, сайтът на Любо съхранява ценни спомени от най-сюблимните моменти на една двойка – тяхната сватба.

Нещо повече. Любомир е навлязъл толкова дълбоко в дебрите на дигиталното присъствие, че е успял да изведе сайта си на челни позиции при търсене в Google с правилните SEO техники и подходи. Е как да не грабне вниманието ни?!

А с какво още Любо спечели нашите симпатии можете да разберете, като изгледате видеото:

Повече видео съдържание за непрекъсната комуникация

Не останахме безразлични към тенденциите в дигиталния маркетинг, защото благодарение на тях сме в крак с цялата общност и оставаме свързани с нея. И точно затова се стараем да подобряваме съдържанието си във всички канали, чрез които комуникираме с нашата аудитория.

Тъй като се стараем да се отнасяме отговорно към потребителското изживяване, изведохме на преден план видео формата. Желанието ни да сервираме ценно съдържание в красива опаковка е водещо при създаването на добър аудио-визуален продукт, който да носи полезна стойност.

Все пак видеото е един от най-предпочитаните формати на задочно общуване, който не спира да набира популярност и да навлиза още по-категорично в ежедневието ни. 

Вижте какво сътворихме със СуперЕкипа:

А Вие не пропускайте да ни последвате в социалните мрежи за още интересно и полезно съдържание. Активни сме навсякъде – Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn.

Общуване чрез езика на бизнеса и технологиите 

Успоредно с всичко останало, не спряхме да развиваме блога и помощната ни страница и през 2023 година. Те си остават най-добрият източник на ценна информация, свързана със сайтовете и услугите на нашите клиенти.

Общуването посредством даване на важни препоръки за бизнеса, управлението на хостинг акаунта, професионалните пощи и всичко съпътстващо е от огромно значение за връзката между нас и клиентите ни.

Засегнахме темите за:

 • сигурността на клиентските сайтове;
 • новостите в WordPress и най-популярните плъгини при нас;
 • подобренията в cPanel;
 • тенденциите в SaaS услугите;
 • подходите и стратегиите при стартиране на успешен онлайн бизнес;
 • статистики и съвети за по-добро уеб присъствие и още.

Надградихме блог и хелп съдържанието си, като броят на статиите ни вече надхвърля 2000. И всичко това за Вас. 🙃 

Пораснахме с още една година и отпразнувахме своето пълнолетие

Научихме важни житейски и професионални уроци, които ни направиха още по-добри в работата ни. Постигнахме немалко за тези 18 години. Гордеем се с успеха на всеки наш клиент и не спираме да се грижим за всеки сайт, който ни е поверен.

Черпим Ви с малко рожденденски кадри.

Често си припомняме, че доверието е двупосочна улица. Както ние вярваме в клиентите си и потенциала на техните идеи за бизнес, така се стараем и ние да оправдаем вярата им в нас. И понеже за нас е важно те да са спокойни за дигиталните си проекти, внесохме редица подобрения в нашите СуперЗащити, с които пазим сайтовете и пощите от злонамерени действия и опити за хакване.

Но подобренията и новостите не се изчерпват само по отношение на сигурността. През годините надградихме многократно портфолиото си от услуги, вдигнахме качеството на инфраструктурата, нивото на обслужване и улеснихме клиентите си с редица инструменти за по-интуитивно управление на техните услуги при нас. И да не пропуснем нещо важно – погрижихме се за модерната визия на клиентския ни профил.

И един празничен Giveaway като за финал…

Признаваме, че и за нас подаръците са любим завършек на годината. И понеже добре познаваме еуфорията около очакването им, искаме да зарадваме трима от Вас, които се включат в нашия коледен Giveaway в Инстаграм.

Включете се в „раздаванката“ тук:

Условията никак няма да Ви затруднят. Нужен е само мъничко ентусиазъм.

За да се включите в празничния ни Giveaway трябва:

 1. Да последвате профила на СуперХостинг.БГ в Instagram.
 2. Да ни оставите коментар под видеото за коледния Giveaway.
 3. Да отбележите Ваш приятел, който има нужда от сайт или възнамерява да стартира такъв.

Казахме Ви, че няма нищо сложно, нали? Само Ви приканваме да побързате, защото срокът да участвате приключва на 17 декември. На 18-ти теглим тримата печеливши на случаен принцип. А изненадите не са за изпускане – безплатен .eu домейн + кутия с коледни благинки.

А сега е време да Ви попитаме – каква беше 2023 година за Вас и какво си пожелавате за 2024-та? Ще очакваме отговорите Ви в коментар под статията.

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
5 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.