СуперХостинг.БГ отбелязва 18-тата си годишнина със СуперИзненада

Помните какъв месец е октомври, нали?

Нашият месец! Този, в който традиционно отбелязваме поредната година от създаването на СуперХостинг.БГ и формирането на най-отдадения екип, който познаваме.

Честити да са ни знаменитите 18 години!

Със сигурност в съзнанието на всеки човек цифрата 18 се свързва с периода на пълнолетие, с готовността да демонстрираме отговорност и да проявяваме зрялост. Ето, че и ние достигнахме до този етап на своето развитие, в който се чувстваме напълно готови за следващите 18х18. А знаем, че те вещаят нови приключения, непрекъснато надграждане и множество подобрения в качеството на услугите и обслужването ни. 🙂

Обичайно използваме този момент от годината като повод да се обърнем с благодарност към нашите клиенти, партньори и най-верни последователи. Без Вашето присъствие и подкрепа нямаше да си извоюваме титлата “СуперСъпорт” със завидния 4.6 рейтинг в Google My Business и обща оценка 4.97 от 5, която сте ни оставили всички Вие. Благодарим Ви от сърце!

Бихме искали да изразим своята признателност към всички Вас и със специалната ни празнична цена на най-любимия Ви домейн, а именно .COM. Само в рамките на този месец можете да го регистрирате за 18 лв. и да служи вярно на бизнес идеята Ви за цяла година.

Благодарностите обаче не спират дотук. Рожденият ни ден е повод да отправим специално обръщение и към страхотния ни екип, без който нищо нямаше да е същото през тези 18 години.

Всеки един от хората, които непрекъснато се грижат за клиентските сайтове, индивидуално и отборно имат своя огромен принос за чудесно свършената работа през цялото това време. Гарантираме Ви, че работят със завидна отдаденост и висок професионализъм независимо от сложността на казуса.

Благодарим Ви, колеги!

Какво постигнахме за тези 18 години?

Многократно сме казвали, че успехът за нас се измерва с успехите на нашите клиенти. Но това е само малка част от всичко, с което истински се гордеем.

Решихме да направим кратка ретроспекция на свършеното дотук и да Ви покажем какво се крие в 18-годишната ни история:

 • Над 200 000 са уеб сайтовете, на които осигуряваме надежден дом.
 • Общият брой активни WordPress инсталации надвишава 140 000.
 • Повече от 14 000 са активните SSL/TLS сертификати, които клиентите ни са закупили.
 • Съдържанието, което сме създали в полза на нашите клиенти, надхвърля 2200 статии.
 • Събитията, които сме подкрепили и в които сме взели участие, са повече от 350.

Еха! Сериозна работа сме свършили за 18 години! И тепърва продължаваме да трупаме не само данни в статистиките, но и опит, знания и вдъхновение.

Но едно от най-любимите ни неща си остава колекционирането на ценни запознанства, усмивки и преживявания, резултат от стотиците срещи с Вас, нашите клиенти, приятели и партньори. В случай че и на Вас Ви е приятно да си говорим на живо, ето къде може да ни откриете до края на тази година:

🗓 WordPress Sofia Meetup | провеждат се всеки месец

🗓 WordPress потребителска група | провеждат се всеки месец

🗓 Събития на живо с Георги Ненов | провеждат се в последната сряда на всеки месец

🗓 SERP Conf. 2023 | 12 октомври 2023

🗓 Digital4 Plovdiv | 12 и 13 октомври 2023

🗓 Digital4 Stara Zagora | 10 и 11 ноември

🗓 Digital4 Pleven | 18 ноември

🗓 Digital4 Vidin | 25 ноември

🗓 Награждаване в конкурса Сайт на годината | 2 ноември 2023

🗓 IAB Digital Days | 30 ноември

Повече детайли за събитията и срещите с нас Ви очакват в блог статията ни:

Ето къде ще видите СуперХората до края на годината

Как отбелязваме празника тази година?

В компанията на още успешни и доволни клиенти.

През 2023 Ви разказахме историята на Любомир Жипонов – страхотен сватбен фотограф, който освен че превръща спомените в невероятни и затрогващи кадри, е изградил своя WordPress сайт напълно сам.

Искрено се възхищаваме на Любомир за предприемчивия му дух, за смелостта и отговорността, с които развива и надгражда бизнеса си въпреки предизвикателствата в неговия бранш.

Споделяме с Вас част от магията на неговата професия и тайната зад успеха на дигиталното му портфолио – lubomirjiponovphotography.com:

Ето какъв поздрав ни отправи Любо по случай рождения ни ден:

Честит рожден ден, СуперХостинг.БГ!🎂🥳

🧡 Пожелавам ви да бъдете все така отзивчиви професионалисти, пълни с добри идеи и вдъхновение, много радост и щастие от постигнатите цели! Усмихвайте се на предизвикателствата и имайте волята да се справяте с тях. Вашата сила са постоянството и фокуса към прогрес – пазете ги винаги! Успех в бъдещите ви планове!

С уважение, Любомир Жипонов

Връщайки лентата назад, за да си припомним свършеното дотук, няма как да не отбележим подобренията ни в заснемането на качествено видео съдържание. Знаем, че в тези динамични и свръх консуматорски времена става все по-трудно да задържиш вниманието на потребителите особено когато искаш да им предоставиш важна и полезна информация.

И тук се появява нашата Звезди, която в рамките на 1 минута Ви „превежда“ на простичък език сложната терминология от света на уеб. Ако сте попадали на нейните видеа, значи вече сте една идея по-близо до разбирането на думички като „хостинг“, „домейн“, „сайт“, „професионални пощи“ и други подобни.

Ако пък сте любопитни да научите коя е Звезди и какво има да Ви каже, не пропускайте да ни последвате в Instagram, Tik Tok и изобщо във всички социални мрежи. А тук оставяме част от видео репертоара ни:

Още интересно видео съдържание Ви очаква в нашия YouTube канал, който не спираме да обогатяваме с нови и полезни видеа. Не пропускайте да се абонирате, за да не изпуснете важна тема, свързана с управлението на Вашия сайт и онлайн бизнес.

А за желаещите да се гмурнат още по-дълбоко в техническата терминология сме предвидили богата библиотека от помощни и блог статии, които са незаменим източник на ценна информация.

Уроците, които усвоихме за 18 години

Пълнолетието бележи онзи етап от личностното ни развитие, в което се предполага, че човек навлиза в своята фаза на отговорен и осъзнат индивид. Е, колкото и нескромно да звучи, при нас този момент е настъпил по-рано от предполагаемото, но пък това съвсем не означава, че ще дадем крачка назад.

Ето какво научихме дотук:

 1. Сговорна дружина сайтове повдига, или казано другояче, СуперЕкипът ни винаги ще бъде тук за Вас и ще се грижи сайтовете Ви да работят безпроблемно.
 2. Високото ниво на обслужване винаги оставя добро впечатление. Затова никога не спираме да се стараем за нашите клиенти. Все пак това ни отличава!
 3. Част от успехите на компанията се дължат на непрекъснатото обогатяване на портфолиото ни с услуги, защото всяка една от тях е създадена с едничката мисъл – да бъде в помощ на клиентите ни. Затова сме щастливи, че добавихме и Професионалната WordPress поддръжка в списъка.
 4. Човек колкото и добре да живее, неизбежно преминава през различни трансформации. Точно както се случи с новата визия на cPanel – контролният панел за управление на Вашите хостинг услуги при нас. Разказахме Ви наскоро за това в СуперБлога.
 5. Сигурността е фактор с първостепенно значение, когато говорим за хостинг услуги. Затова не можем да си позволим компромиси в това направление и внасяме редица подобрения в нашите СуперЗащити, с които пазим сайтовете и пощите Ви от злонамерени действия и опити за хакване.
 6. Доверието е двупосочна улица и ежедневно се грижим да я поддържаме в изправност и безопасност, що се отнася до клиентите ни. И понеже за нас е важно те да са спокойни за своите дигитални проекти, добавихме допълнителна защита в две стъпки (2FA) при достъп до клиентския им профил при нас.
 7. Надеждна услуга = надеждна инфраструктура.
 8. Изборът на добра хостинг услуга предопределя до голяма степен успеха на един онлайн бизнес и сайт. А нашите услуги идват с денонощен СуперСъпорт, който с удоволствие ще откликне на всяко клиентско запитване и ще разреши всеки казус.
 9. Така както една птичка пролет не прави, по същата логика домейнът + хостингът не правят сайта завършен. Трябва си и SSL сертификат.
 10. Ако не си отдаден на работата си и не я вършиш с любов, по-добре не се захващай с нея.

И това е само една малка част от списъка с безценни професионални и житейски уроци, които сме усвоили за тези 18 години. Уверяваме Ви, няма да ни стигне цял един ден, ако трябва да изброим всички.

Време е да отваряме шампанското. 🥂 Все пак вече сме пълнолетни.

А на финала Ви приканваме да ни оставите своя поздрав по случай рождения ни ден, защото Вашите пожелания са най-ценният подарък за нас. Благодарим Ви!

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи най-важното и полезното от света на уеб, касаещо Вашия сайт и дигитално развитие.

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
5 2 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

3 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!