Ставаме на 17, празнуваме и раздаваме подаръци!

17 години… Кога отлетяха?! Сякаш беше вчера, когато чествахме първия си рожден ден, а после и всички останали. Удоволствието от работата ни е погълнало дотолкова, че губим представа за времето и дори не разбрахме как са се изнизали тези иначе незабравими години.

Едно е сигурно обаче – днес сме 17 пъти по-богати в знанията си, 17 пъти по-усъвършенствани в клиентското обслужване и 17 пъти по-мотивирани да даваме най-доброто от себе си като екип. И всичко това заради Вас, нашите клиенти.

Честит да ни е 17-тият рожден ден! Честити да са всичките ни СуперКлиенти, партньори и приятели!

Благодарим Ви, че сте до нас в това приключение и заедно преодоляваме всяко предизвикателство. Благодарим за доверието, което ни гласувате вече 17 години. Благодарим, че правите дигиталната среда по-благоприятна, достъпна и чиста, каквато трябва да бъде.

За следващите рождени дни си пожелаваме по много от всичко – успешни проекти, доволни клиенти, супер партньори, вълнуващи събития и нови умения. Защото така си представяме формулата, която толкова време ни държи на върха.

И понеже на рожден ден се раздават подаръци, отново ще спазим традицията в типично наш стил, като Ви почерпим с безплатен .ONLINE домейн при покупка на избран хостинг план за цяла година.

Използвайте промо код 100%ONLINE.

А ако вече сте наш клиент, влезте в клиентския си профил, за да разберете как да вземете своя безплатен .online домейн.

Защо .ONLINE ли?

Защото да си онлайн е по-важно от всякога. Това ти дава свобода сам да вземаш решения за твоя сайт и бизнес, да избираш с кого и как да работиш, да реализираш идеите, които винаги си искал. Също както 17-годишните юноши, застанали на прага на своето пълнолетие и с цялата натрупана смелост, имат шанса да се докажат като пораснали и отговорни хора пред своите родители.

И понеже когато казваме, че Вие, нашите СуперКлиенти, сте движещата ни сила през всички тези 17 години, наистина го вярваме. Вашите истории ни вдъхновяват ден след ден и нямаше как да не ги превърнем в акцент през 2022.

Празнуваме с Лъчо, Зори и Стоян. Но кои са те?

Те са СуперГерои, точно като Вас, които ежедневно се грижат за развитието на своя бизнес. Заслужено спечелиха нашите възхищение и признание за усилията да намерят мястото си на пазара и да се утвърдят като професионалисти в своята област. Или иначе казано, това са Лъчо, Зори и Стоян.

Запознаваме Ви накратко с тях и техните бизнеси, защото те са отражение на успеха и усърдната работа на всеки, който има смелостта да превърне идеите си в реалност! А успехът на нашите клиенти е и наш успех.

Лъчезар Николов е собственик на архитектурно студио НикАрт. С изразен афинитет към изкуството и архитектурата, той реализира десетки вдъхновяващи проекти и не спира да развива артистичните си заложби. Сам създава сайта си nikart.bg с помощта на добре обмислена концепция, базови технически умения и платформата Сайт билдър.

Повече за неговата история ще разберете, като изгледате видеото:

Не по-малко вълнуваща е личността на Зорница Христева, която всички накратко наричат Зори. Тя управлява успешно своя онлайн магазин за бижута kolie.bg. За нея можем да кажем, че се справя невероятно като майка, ювелир и предприемач. А умението ѝ за работа с платформата Shopiko, върху чиято основа е направила своя онлайн магазин, е просто завидно.

Разберете какво още сподели с нас Зори:

Представяме Ви още една колоритна особа – Стоян Андреев, който се вслушва в гласа на сърцето си и семейната повеля да развива земеделски бизнес. Стоян е смел, автентичен, решителен и находчив. И знае как да ръководи бизнеса и сайта си tatkovatagradina.bg.

Не се страхува от думички като хостинг, домейн, WordPress и прочее, а открива тяхното значение, като ги прилага на практика и ги превръща в най-силните си инструменти. Те са ядрото на неговия сайт.

Чуйте какво още отличава Стоян като добър предприемач и търговец:

Вие също можете да бъдете на мястото на Лъчо, Зори и Стоян. Всъщност Вие сте точно като тях – вдъхновяващи и амбициозни предприемачи, които се изправят лице в лице с ежедневните бизнес предизвикателства. И това ни кара да се гордеем с всеки един от Вас.

Като Ваш доверен партньор се стараем винаги да Ви оказваме пълноценна подкрепа във Вашето 100% онлайн присъствие. Затова се грижим да получавате:

  • Качествено и навременно обслужване, за да имате повече свобода и възможност да се фокусирате върху бизнес логиката и устойчивостта на проектите си в бъдеще.
  • Постоянно повишаващи се нива на сигурност на Вашите сайтове чрез инструменти като SH Protect, проактивно предотвратяване на пробиви в сайтовете и разпространение на новите защити до всички в инфраструктурата. Можете да разчитате на нас и при издаването и настройката на SSL сертификати, за да бъдете любимци на браузърите и да печелите доверието на потребителите си.
  • Все по-интуитивен и защитен клиентски профил. През 2022 г. актуализирахме неговия интерфейс, за да подобрим преживяването Ви при управление на Вашите услуги и Ви припомнихме как да повишите нивото му на защита, като активирате двуфакторно удостоверяване.
  • Винаги актуална информация под формата на постове в социалните ни мрежи, блог и помощни статии, както и месечни бюлетини, за да сте up-to-date с новостите от света на уеб.
  • Известия и безплатни билети за предстоящи събития, на които можем да запознаем.

В случай че не сте се възползвали от тазгодишните поводи за среща с нас, не пропускайте датите 27 октомври и 11 ноември, където Ви очакваме с нетърпение на конференцията Online Advertising и Digital4StaraZagora.

СуперХостинг тръгва на турне

Защото нашата мисия е клиентите ни винаги да бъдат 100% онлайн.

Ако имате своя дефиниция за 100% онлайн присъствие, Ви предизвикваме да ни я споделите в коментар. Все пак обичаме да черпим вдъхновение от опита на нашите СуперКлиенти и приятели. 

В случай че някое от тези парченца на пъзела, наречен пълноценно дигитално присъствие, Ви липсва, винаги можете да го откриете при нас. С удоволствие ще се включим в предизвикателството, както сме го правили в продължение на 17 години. Не забравяйте, че освен доверени партньори, ни сме и Ваши приятели. И винаги сме на един чат, телефон или имейл разстояние.

А на финала Ви приканваме да споделите в коментар своята най-запомняща се ситуация с нас през годините. Чувствайте се свободни да ни разкажете повече за опита си със СуперЕкипа, а ако все пак искате да го запазите за себе си, не пропускайте да ни отправите поздрав за рождения ден. Най-вълнуващите коментари ще донесат СуперИзненади на своя адресант.

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи най-важното и полезното от света на уеб, касаещо Вашия сайт и дигитално развитие.

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
5 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

6 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име [Аудио]

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин

8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин [Аудио]

0
Сега е време да Ви помогнем да създадете бързо, лесно и в рамките на часове, своя онлайн магазин с платформата Shopiko.