Спечелете безплатен пропуск за WordPress Basics! Собствен сайт – лесно и достъпно за 1 ден!

WordPress Basics - обучение за стартиращи предприемачиИскате ли да се научите как за един ден се прави блог, базов фирмен сайт или уеб медия с платформата WordPress? Като партньор, нашата хостинг компания СуперХостинг.БГ дава възможност на двама от вас да спечелят безплатен пропуск за обучението WordPress Basics за стартиращи предприемачи. Организатори на събитието са сайтът за стартиращи предприемачи – NewBusiness.bg и фирмата за разработка и поддръжка на WordPress проекти – DevriX. Обучението ще се проведе на 7 април 2012 г. (тази събота) в Зала 73, София, ул. „Княз Борис 1“ No.73.

И все пак – какво е WordPress?

WordPress е мощна безплатна платформа, която ви позволява да създадете собствен сайт лесно и бързо, без да сте уеб специалист. Системата се инсталира за броени минути в хостинг акаунта и разполага с огромно разнообразие от функционални плъгини, както и различни платени или безплатни дизайни. А най-голямото предимство на WordPress е общността от хиляди разработчици по целия свят, които подкрепят развитието на тази платформа.

Кой е лекторът?

Марио Пешев е дългогодишен ИТ специалист. Той е преподавател в сферата на програмирането с десетки успешни проекти, както и стотици преподавателски часове, включително и в централанта на CERN в Женева. Марио е собственик на Devrix.com и е сред българските специалисти, които познават най-добре платформата WordPress. Той участва и в екипа на WordPress.org за одобряване на темите за платформата.

Защо СуперХостинг.БГ подкрепя обучението?

Причината да сме партньор на събитието е, че сме убедени в голямата добавена стойност на подобни системи! Те дават достъпна възможност за появата на много нови онлайн проекти – от блогове и лични страници, през сайтове на стартиращи, малки и средни фирми, до сериозни корпоративни, развлекателни или медийни проекти.

Как можете да спечелите безплатен пропуск за обучението?

Напишете коментар под този постинг до обяд на 05-ти април (този четвъртък) с вашето мнение за:‘Предимствата на WordPress и защо бихте използвали тази платформа за вашия сайт?’

Както вече стана традиционно за нашия блог, ще проведем томбола, която ще определи двамата победители сред участниците.Те ще получат абсолютно безплатно пропуск за обучението. Кои ще са печелившите – обещаваме да обявим още в петък на обяд! 🙂

Ще ви помолим да посочите вашите имена и актуален e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия Интернет бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог, посещавате нашите фен страници във Facebook или ни следете в Twitter.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
38 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други
Black Friday '21: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

Black Friday ’21: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък [Аудио]

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията.