https://blog.superhosting.bg/wordcapm-sofia-2012.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Спечелете безплатен пропуск за WordCamp София 2012

2016-06-21
Новини и събития
wordpress, wordcamp, wordpress конференция, WordCamp София 2012, безплатен пропуск, безплатен

 WordCamp София 2012Ето, вече е есен, но слънцето все още ни се усмихва, 🙂 затова искаме и ние да ви усмихнем с безплатен пропуск за следващото от „Най-готините БГ уеб събития“, а именно WordCamp София 2012! WordCamp е събитие, организирано от и за WordPress общността. В продължение на шест години над 200 такива събития са проведени в 116 града, намиращи се в 38 държави, разположени на 6 континента.

Тази година WordCamp София ще се проведе на 20 октомври 2012 г. А ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ, като партньори на събитието ви подаряваме 5 безплатни пропуска (вижте как).

WordCamp е конференция за всичко, свързано с WordPress. Всички потребители – от начинаещи до експерти, вземат участие в това събитие, за да споделят идеи и да се опознаят един друг. Всеки WordCamp е различен, уникален сам по себе си. Такъв го прави общността, която го организира. Общият елемент обаче остава – как да използвате по-ефективно WordPress.

WordCamp София 2012 е събитие,
  • което се организира за трети пореден път;
  • фокусирано върху използването и разработването за WordPress;
  • на което независимо от нивото на опитa, всички WordPress потребители, разработчици, дизайнери и ентусиасти са добре дошли;
  • тази година ще се състои в две направления – „основно“ и „дев“; в основния поток потребителите ще имат възможността да разберат в какви насоки се развива системата, както и да получат полезни съвети; в дев потока пред разработчиците ще бъдат разкрити „тайни от кухнята“ на разработването и персонализирането на системата;
  • на което професионалисти ще споделят своите знания и умения за създаването на сайтове, писането, блогването и WordPress;
  • където ще срещнете други вдъхновени от WordPress хора;
  • обещава да бъде забавно и ползотворно събитие 🙂
WordCamp София 2012 ще се проведе

на 20 октомври 2012 (събота) в зала Enterprise на Telerik – софтуерна академия. Регистрацията е от 9:00 часа, а началото ще е в 10:00 часа.

Hapiness Bar?!

Ако имате въпрос относно WordPress, можете да посетите Хепинес бар-а 🙂 Всички посетители на WordCamp София 2012 ще имат достъп до Хепинес бар-а. Това е кът на конференцията, където разработчици и хора с опит ще се опитат да отговарят на всички вашите въпроси. А ако смятате, че сте достатъчно добър на тема WordPress, то можете и вие да се включите – Хепинес бар-а набира доброволци!

Как да сечелите безплатен пропуск?
За да спечелите своя пропуск е необходимо до обяд на 18 октомври (четвъртък) да оставете вашите въпроси за всичко, което ви вълнува около WordPress, като коментар под тази публикация.
Чрез томбола ще изтеглим 5 отговора и техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието. Очакваме вашите въпроси, за които ще можете да получите отговори от експертите в областта в Хепинес бар-а на WordCamp София 2012.
Ще ви помолим да посочите вашите имена и точен имейл във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.
Допълнителна информация за събитието

можете да намерите на следните адреси:

Знаете, ли че…

Тази година през август се състоя 7-мия подред WordCamp в Сан Франциско – първият домакин на събитието. А знаете ли кой празнува 7-мия си подред Рожден Ден? 🙂

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

50 Коментара към "Спечелете безплатен пропуск за WordCamp София 2012"

Уведоми ме при
avatar
Силвена Ралинова
Editor

Въпросите, които зададохте са наистина страхотни и оригинални! 🙂 Много се радваме за големия интерес и активността, които проявихте към нашата блог игра и към събитието!

За да поощрим вашия интерес, заедно с организаторите на събитието решихме да предоставим възможността на още двама участници да се включат във WоrdCamp София2012! Така 7 от вас ще спечелят покана за събитието!

Чрез томбола изтеглихме следните 7 печеливши:

Ростислав Кирчев
Христо Панайотов
Детелина
Петър Маринов
Пламен Желязков
Златьо Узунов
Венета Димитрова

Честито на късметлиите! Ще се радваме да се видим с всички на събитието тази събота! 🙂

Хубав и усмихнат ден! 🙂

Делян Василев
Гост

Или има изменение или аз недовиждам добре
1. Пишете че ще раздете 5 билета
2 теглите 7
3. аз не съм сред печелившите…

Силвена Ралинова
Editor

Поради големия интерес към играта заедно с организаторите на събитието решихме да предоставим допълнителни 2 пропуска за събитието. Така печелившите стават общо 7 и бяха изтеглени чрез томбола.

Деси Чонгарова
Гост

Кой е най-добрият начин за направа на двуезични сайтове с WordPress?

Мария Дойчева
Гост

Каква е вероятността WordPress да остане водещата CMS система в бъдеще?

Nikolay Krastev
Гост

За съжаление няма да мога да присъствам, но … ще има ли някакви записи или презентации онлайн, особено за частта свързана със сигурността?

Mario Peshev
Гост

Презентации – със сигурност, слайдовете ще се качват онлайн. Надяваме се да има и видео, но винаги може да има изненади с техниката и озвучаването 🙂

Kaloian Koravsli
Гост

Това, което ме интересува е как да си направя къстам теми? И да науча повече за musql 🙂

wpDiscuz