Спечелете безплатен пропуск за WordCamp София 2012

 WordCamp София 2012Ето, вече е есен, но слънцето все още ни се усмихва, 🙂 затова искаме и ние да ви усмихнем с безплатен пропуск за WordCamp София 2012! WordCamp е събитие, организирано от и за WordPress общността. В продължение на шест години над 200 такива събития са проведени в 116 града, намиращи се в 38 държави, разположени на 6 континента.

Тази година WordCamp София ще се проведе на 20 октомври 2012 г. А ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ, като партньори на събитието ви подаряваме 5 безплатни пропуска.

WordCamp е конференция за всичко, свързано с WordPress. Всички потребители – от начинаещи до експерти, вземат участие в това събитие, за да споделят идеи и да се опознаят един друг. Всеки WordCamp е различен, уникален сам по себе си. Такъв го прави общността, която го организира. Общият елемент обаче остава – как да използвате по-ефективно WordPress.

WordCamp София 2012 е събитие,
  • което се организира за трети пореден път;
  • фокусирано върху използването и разработването за WordPress;
  • на което независимо от нивото на опитa, всички WordPress потребители, разработчици, дизайнери и ентусиасти са добре дошли;
  • тази година ще се състои в две направления – „основно“ и „дев“; в основния поток потребителите ще имат възможността да разберат в какви насоки се развива системата, както и да получат полезни съвети; в дев потока пред разработчиците ще бъдат разкрити „тайни от кухнята“ на разработването и персонализирането на системата;
  • на което професионалисти ще споделят своите знания и умения за създаването на сайтове, писането, блогването и WordPress;
  • където ще срещнете други вдъхновени от WordPress хора;
  • обещава да бъде забавно и ползотворно събитие 🙂
WordCamp София 2012 ще се проведе

на 20 октомври 2012 (събота) в зала Enterprise на Telerik – софтуерна академия. Регистрацията е от 9:00 часа, а началото ще е в 10:00 часа.

Hapiness Bar?!

Ако имате въпрос относно WordPress, можете да посетите Хепинес бар-а 🙂 Всички посетители на WordCamp София 2012 ще имат достъп до Хепинес бар-а. Това е кът на конференцията, където разработчици и хора с опит ще се опитат да отговарят на всички вашите въпроси. А ако смятате, че сте достатъчно добър на тема WordPress, то можете и вие да се включите – Хепинес бар-а набира доброволци!

Как да сечелите безплатен пропуск?

За да спечелите своя пропуск е необходимо до обяд на 18 октомври (четвъртък) да оставете вашите въпроси за всичко, което ви вълнува около WordPress, като коментар под тази публикация.

Чрез томбола ще изтеглим 5 отговора и техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието. Очакваме вашите въпроси, за които ще можете да получите отговори от експертите в областта в Хепинес бар-а на WordCamp София 2012.

Ще ви помолим да посочите вашите имена и точен имейл във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.
Допълнителна информация за събитието

можете да намерите на следните адреси:

  • Програмата на WordCamp София 2012
  • Лекторите на WordCamp София 2012
  • Къде ще се проведе WordCamp София 2012?

Знаете, ли че…

Тази година през август се състоя 7-мия подред WordCamp в Сан Франциско – първият домакин на събитието. А знаете ли кой празнува 7-мия си подред Рожден Ден? 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

50 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.