Спечелете билет за WordCamp Sofia 2016

Броени дни остават до най-очакваното WordPress събитие – WordCamp Sofia 2016!
На 22 октомври 2016 ви каним да похрупаме пуканки в Кино Арена Младост и да си говорим за новостите в WordPress. Ако все още не сте запазили своето място, направете го сега. Очакват ви много интересни лекции, както винаги. И все пак, тази година ще е още по-интересна, защото:

  • Имаме СуперНов cPanel СуперПлъгин – WordPress Manager by SuperHosting, с който лесно можете да управлявате вашия WordPress сайт. За магическата му сила, ще ви разкажем на място.
  • Не пропускайте нашия лектор – Верослав Ценов, точно в 16:50ч. в Track 1. Ще си говорим за WordPress сигурност, но за другата гледна точка.
  • Отново сме подготвили подаръци и изненади. 🙂

Тази година сме запазили най-хубавите места за читателите на нашия блог. Тези от вас, които срещнахме на миналогодишното издание на WordCamp Sofia, сигурно си спомнят офлайн версията на нашия СуперБлог и са оставили своя коментар в него.

Е, тази година пак ви приканваме да коментирате, но тук, под тази статия.

Питаме ви:
Защо искате да присъствате на WordCamp Sofia 2016?

Очакваме вашите коментари до 13:00 часа на 12 октомври 2016.
Петима късметлии от всички коментирали, ще имат възможността да спечелят безплатен билет за събитието от нас! Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще бъдат обявени тук на 12 октомври 2016.

Вие сте на ход!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
17 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments