https://blog.superhosting.bg/wordcamp-sofia-2016.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Спечелете билет за WordCamp Sofia 2016

2016-10-07
Новини и събития
wordpress, wordpres hosting, wordpress pluggin, wordcamp

Броени дни остават до най-очакваното WordPress събитие – WordCamp Sofia 2016!
На 22 октомври 2016 ви каним да похрупаме пуканки в Кино Арена Младост и да си говорим за новостите в WordPress. Ако все още не сте запазили своето място, направете го сега. Очакват ви много интересни лекции, както винаги. И все пак, тази година ще е още по-интересна, защото:

  • Имаме СуперНов cPanel СуперПлъгин – WordPress Manager by SuperHosting, с който лесно можете да управлявате вашия WordPress сайт. За магическата му сила, ще ви разкажем на място.
  • Не пропускайте нашия лектор – Верослав Ценов, точно в 16:50ч. в Track 1. Ще си говорим за WordPress сигурност, но за другата гледна точка.
  • Отново сме подготвили подаръци и изненади. 🙂

Тази година сме запазили най-хубавите места за читателите на нашия блог. Тези от вас, които срещнахме на миналогодишното издание на WordCamp Sofia, сигурно си спомнят офлайн версията на нашия СуперБлог и са оставили своя коментар в него.

Е, тази година пак ви приканваме да коментирате, но тук, под тази статия.

Питаме ви:
Защо искате да присъствате на WordCamp Sofia 2016?

Очакваме вашите коментари до 13:00 часа на 12 октомври 2016.
Петима късметлии от всички коментирали, ще имат възможността да спечелят безплатен билет за събитието от нас! Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще бъдат обявени тук на 12 октомври 2016.

Вие сте на ход!

Маркетинг Специалист

Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

17 Коментара към "Спечелете билет за WordCamp Sofia 2016"

Уведоми ме при
avatar
СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим за интересните отговори! Ето и кои са наградените:

Стефан Янков
Светослав Стоянов
Ицо
Теодора
Иван

Честито!
В рамките на деня ще получите имейл, на който ще е описано как да регистрирате присъствието си на събитието.

Теодора
Гост

Защото досега се занимавам предимно с Joomla и бих се радвала да добавя и малко WordPress към знанията и уменията си.

Христина
Гост

Бих искала да присъствам, за да получа малко повече информация за WP и да се ориентирам дали това „оръдие на труда“ може да ми бъде от полза.

Иван Васев
Гост

Защото смятам, че лекциите ще са ми доста полезни тъй като вече имам 5-6 различни сайта, онлайн магазин, сайт за имоти, 2 сайта на телевизии, на филмова компания и още няколко в процес на разработка всичките са направени на WordPress ползвам хостинг и системата ви за подръжка на WordPress и съм ваш клиент от бая време и съм много доволен и от подръжката и качеството на предлаганите услуги.

Мариана
Гост

Заради темите, заради хората и не на последно място – за да чуя наживо как работи новият плъгин – WordPress Manager by SuperHosting