Спечелете билет за WordCamp Sofia 2016

Броени дни остават до най-очакваното WordPress събитие – WordCamp Sofia 2016!
На 22 октомври 2016 ви каним да похрупаме пуканки в Кино Арена Младост и да си говорим за новостите в WordPress. Ако все още не сте запазили своето място, направете го сега. Очакват ви много интересни лекции, както винаги. И все пак, тази година ще е още по-интересна, защото:

  • Имаме СуперНов cPanel СуперПлъгин – WordPress Manager by SuperHosting, с който лесно можете да управлявате вашия WordPress сайт. За магическата му сила, ще ви разкажем на място.
  • Не пропускайте нашия лектор – Верослав Ценов, точно в 16:50ч. в Track 1. Ще си говорим за WordPress сигурност, но за другата гледна точка.
  • Отново сме подготвили подаръци и изненади. 🙂

Тази година сме запазили най-хубавите места за читателите на нашия блог. Тези от вас, които срещнахме на миналогодишното издание на WordCamp Sofia, сигурно си спомнят офлайн версията на нашия СуперБлог и са оставили своя коментар в него.

Е, тази година пак ви приканваме да коментирате, но тук, под тази статия.

Питаме ви:
Защо искате да присъствате на WordCamp Sofia 2016?

Очакваме вашите коментари до 13:00 часа на 12 октомври 2016.
Петима късметлии от всички коментирали, ще имат възможността да спечелят безплатен билет за събитието от нас! Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще бъдат обявени тук на 12 октомври 2016.

Вие сте на ход!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

17 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт [Аудио]

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт [Аудио]

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!