Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Спечелете билет за WordCamp Sofia 2016

Броени дни остават до най-очакваното WordPress събитие – WordCamp Sofia 2016!
На 22 октомври 2016 ви каним да похрупаме пуканки в Кино Арена Младост и да си говорим за новостите в WordPress. Ако все още не сте запазили своето място, направете го сега. Очакват ви много интересни лекции, както винаги. И все пак, тази година ще е още по-интересна, защото:

  • Имаме СуперНов cPanel СуперПлъгин – WordPress Manager by SuperHosting, с който лесно можете да управлявате вашия WordPress сайт. За магическата му сила, ще ви разкажем на място.
  • Не пропускайте нашия лектор – Верослав Ценов, точно в 16:50ч. в Track 1. Ще си говорим за WordPress сигурност, но за другата гледна точка.
  • Отново сме подготвили подаръци и изненади. 🙂

Тази година сме запазили най-хубавите места за читателите на нашия блог. Тези от вас, които срещнахме на миналогодишното издание на WordCamp Sofia, сигурно си спомнят офлайн версията на нашия СуперБлог и са оставили своя коментар в него.

Е, тази година пак ви приканваме да коментирате, но тук, под тази статия.

Питаме ви:
Защо искате да присъствате на WordCamp Sofia 2016?

Очакваме вашите коментари до 13:00 часа на 12 октомври 2016.
Петима късметлии от всички коментирали, ще имат възможността да спечелят безплатен билет за събитието от нас! Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще бъдат обявени тук на 12 октомври 2016.

Вие сте на ход!

Маркетинг Специалист

Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.

500px270px
SuperHosting.BG

17
Оставете коментар

avatar
17 дискусии
0 отговори към коментарите
8 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим за интересните отговори! Ето и кои са наградените:

Стефан Янков
Светослав Стоянов
Ицо
Теодора
Иван

Честито!
В рамките на деня ще получите имейл, на който ще е описано как да регистрирате присъствието си на събитието.

Теодора
Гост
Теодора

Защото досега се занимавам предимно с Joomla и бих се радвала да добавя и малко WordPress към знанията и уменията си.

Христина
Гост
Христина

Бих искала да присъствам, за да получа малко повече информация за WP и да се ориентирам дали това "оръдие на труда" може да ми бъде от полза.

Иван Васев
Гост

Защото смятам, че лекциите ще са ми доста полезни тъй като вече имам 5-6 различни сайта, онлайн магазин, сайт за имоти, 2 сайта на телевизии, на филмова компания и още няколко в процес на разработка всичките са направени на WordPress ползвам хостинг и системата ви за подръжка на WordPress и съм ваш клиент от бая време и съм много доволен и от подръжката и качеството на предлаганите услуги.

Мариана
Гост
Мариана

Заради темите, заради хората и не на последно място - за да чуя наживо как работи новият плъгин - WordPress Manager by SuperHosting