Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

5 безплатни пропуска за WordCamp София 2011

WordCampSofia2011Искате ли да се запознаете с основателя на проекта WordPress? Обменете опит "очи в очи" с професионалисти в областта на едно интересно и полезно събитие, в което и ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ ще участваме – WordCamp София 2011. Като партньори на тазгодишното издание, решихме да предоставим на 5 от вас възможност да спечелите безплатен пропуск за конференцията. На въпросите Защо да участвам?, Кога и къде? и Как да спечеля безплатен пропуск?, отговори можете да намерите в следващите редове.

Защо да участвам в WordCamp София 2011:
  • Потребителите на WordPress по света са вече над 35 млн. WordCamps се организират през цялата година в различни страни. По този начин, всеки желаещ може достъпно да се включи, обмени опит и се запознае с новите тенденции в CMS платформата;
  • WordCamp е конференция за всичко, свързано с WordPress;
  • Тази година в София, един от лекторите е Matt Mullenweg – основателят на проекта WordPress;
  • Нашият управител Методи Дреновски ще представи основните насоки за оптимизация на вашите WordPress приложения. Лекцията ще засегне въпросите, от гледна точка на подходящо избраните хостинг услуги и изразходване на сървърните ресурси;
  • Достъпна конференция с полезна информация за всички – от обикновените потребители и администратори на WordPress сайтове до уеб мастърите, дизайнерите и разработчици на plugin-и, теми и др.;
  • Срещаш се “очи в очи” с хората, избрали да използват WordPress за реализацията на своите успешни проекти;

Кога и къде ще се проведе WordCamp София 2011:

WordPress конференцията ще се проведе на 25 септември 2011 г. в Elieff center, Студентски град. Денят е неделя (последния от 4-те почивни дни). 🙂 Отпочинали и заредени, си заслужава да отделите време и да се присъедините към любители и професионалисти на тема WordPress от 10 до 18 часа.

Как да спечеля безплатен пропуск?
<align="JUSTIFY">За да спечелите своя безплатен пропуск е необходимо до 20 септември 2011 г. да оставите коментар под тази публикация с въпрос на тема WordPress. Ще се радваме да питате за всичко, което ви интересува, допълнителна информация или професионален съвет. Организаторите на конференцията ще определят кои 5 въпроса са най-интересни и интригуващи. На 21 септември ще обявим техните автори, които ще получат абсолютно безплатно пропуск за конференцията. Също така, отговорите на вашите въпроси ще получите от истинските професионалисти в областта по време на самото събитие.

Ще ви помолим да посочите вашите имена и точен e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас. Очакваме с нетърпение вашите любопитни въпроси!

Допълнителна информация около конференциите, можете да намерите на посочените по-долу адреси:

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия онлайн бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог или следите нашата фен страница във Facebook.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG
Уведоми ме при
Теодор Колев
Гост

Работя от три години различни проекти с Word Press и нещото, което винаги ме е затруднявало е работата с галерии. Иска ми се вградената галерия да е на такова ниво че да не ми се налага да ползвам мастодонти като NextGen. Вградените галерии малко не са много интуитивно направени, поне за мен. Има ли идея да се развива тази функционалност, като например да можем да си организираме в албуми нещата и да има отделна малка темичка за тях и други нещата като lightbox /вграден/, читам пейджинг и прочие благинки? Въпроса… още »

Mikhail Dimitrov
Гост

Защо са предпочели точно WP пред всички останали?
Какво е бъдещето пред WordPress

Стефан
Гост

Този въпрос, също бих искал да го задам на Мат: Какво да очакваме от вседващия голям ъпдейт (3.3) и коя функционалност ще бъде приоритетизирана?

и още един:

"смятат ли Аутоматик, да направят нещо, което би улеснило ъпдейтването на темите, предвиден ли е аналог на child themes?"