5 безплатни пропуска за WordCamp София 2011

WordCampSofia2011Искате ли да се запознаете с основателя на проекта WordPress? Обменете опит „очи в очи“ с професионалисти в областта на едно интересно и полезно събитие, в което и ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ ще участваме – WordCamp София 2011. Като партньори на тазгодишното издание, решихме да предоставим на 5 от вас възможност да спечелите безплатен пропуск за конференцията. На въпросите Защо да участвам?, Кога и къде? и Как да спечеля безплатен пропуск?, отговори можете да намерите в следващите редове.

Защо да участвам в WordCamp София 2011:
  • Потребителите на WordPress по света са вече над 35 млн. WordCamps се организират през цялата година в различни страни. По този начин, всеки желаещ може достъпно да се включи, обмени опит и се запознае с новите тенденции в CMS платформата;
  • WordCamp е конференция за всичко, свързано с WordPress;
  • Тази година в София, един от лекторите е Matt Mullenweg – основателят на проекта WordPress;
  • Нашият управител Методи Дреновски ще представи основните насоки за оптимизация на вашите WordPress приложения. Лекцията ще засегне въпросите, от гледна точка на подходящо избраните хостинг услуги и изразходване на сървърните ресурси;
  • Достъпна конференция с полезна информация за всички – от обикновените потребители и администратори на WordPress сайтове до уеб мастърите, дизайнерите и разработчици на plugin-и, теми и др.;
  • Срещаш се “очи в очи” с хората, избрали да използват WordPress за реализацията на своите успешни проекти;

Кога и къде ще се проведе WordCamp София 2011:

WordPress конференцията ще се проведе на 25 септември 2011 г. в Elieff center, Студентски град. Денят е неделя (последния от 4-те почивни дни). 🙂 Отпочинали и заредени, си заслужава да отделите време и да се присъедините към любители и професионалисти на тема WordPress от 10 до 18 часа.

Как да спечеля безплатен пропуск?
За да спечелите своя безплатен пропуск е необходимо до 20 септември 2011 г. да оставите коментар под тази публикация с въпрос на тема WordPress. Ще се радваме да питате за всичко, което ви интересува, допълнителна информация или професионален съвет. Организаторите на конференцията ще определят кои 5 въпроса са най-интересни и интригуващи. На 21 септември ще обявим техните автори, които ще получат абсолютно безплатно пропуск за конференцията. Също така, отговорите на вашите въпроси ще получите от истинските професионалисти в областта по време на самото събитие.

Ще ви помолим да посочите вашите имена и точен e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас. Очакваме с нетърпение вашите любопитни въпроси!

Допълнителна информация около конференциите, можете да намерите на посочените по-долу адреси:

  • график за провеждане на WordCamps по света
  • WordCamp София 2011

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия онлайн бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог или следите нашата фен страница във Facebook.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
39 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин

8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин [Аудио]

0
Сега е време да Ви помогнем да създадете бързо, лесно и в рамките на часове, своя онлайн магазин с платформата Shopiko.
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?