Искате ли покана за Webit България’12? Играйте и спечелете!

С удоволствие представяме специалното издание на Webit, посветено изцяло на българския бизнес. В рамките на 2 дни водещи лектори от България и света ще обсъдят влиянието на Интернет и социалните мрежи върху няколко ключови индустрии, държавното и местното управление и предприемачеството. Почетни гости са Президентът на Република България – г-н Росен Плевнелиев и Йорданка Фандъкова – кмет на град София. Ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ също сме ви подготвили много интерактивни забавления, посещавайки нашата networking зона. 🙂 Определено си заслужава да чуете съветите на експертите и да намерите вярното решение за вашия бизнес! Като партньор на водещото събитие за маркетинг и онлайн индустрия, предоставяме на 5-ма от вас безплатна покана, а на всички останали наши клиенти -25% от цената за регистрация. Вижте как!

Webit България’12 в резюме:

Webit България е събитие, посветено на дигиталната индустрия и нейното влияние върху бизнеса в България. Тази година в 1 събитие ще се състоят 2 конференции в рамките на 2 дни.

Първият ден – Webit Digital Summit във фокус ще бъдат банки, финанси, застраховане, бързооборотни стоки, продажби на дребно, фармацевтика и здравеопазване. Водещите технологични компании в България ще предложат специализирани решения за всяка от тези пазарни ниши. Нашият управител Любомир Русанов ще представи колко гъвкаво, лесно и достъпно може всяка от индустриите да управлява своя бизнес с новата ни Cloud инфраструктура.
Наред с останалите лектори и експерти, е и Президентът на Република България – г-н Росен Плевнелиев.

Вторият ден – Webit Leaders Summit ще срещне инвеститори, предприемачи и държавата. Като участници, ще можете:

  • да разберете как добрата идея се превръща в печеливш бизнес;
  • да се срещнете с най-успешните стартъпи;
  • да представите идеите си пред потенциални инвеститори;
  • да срещнете своите бъдещи клиенти и партньори.

Кога и къде?

– 14 и 15 юни 2012 г. (четвъртък и петък);
– 09:00 часа – Регистрация;
– 10:00 часа – Официално откриване;
– Рейнбоу Плаза, гр. София.

Networking зона SuperHosting.BG

Имаме удоволствието да поканим всички наши клиенти и партньори да посетят специалната ни networking зона! 🙂

В рамките на 2-та дни сме ви приготвили много интерактивни изненади, игри, награди, танци, демонстрация на Cloud услугие ни, хостинг решения специално за вас и много други. Заповядайте при екипа ни да си поговорим, да ви дадем нужната информация за успеха на вашия онлайн бизнес, както и да обсъдим идеите ви за бизнес в Интернет!

Ще се радваме да се видим и да поговорим на живо – офлайн, като, както вече знаете, гарантираме ви в последствие и най-доброто изживяване онлайн! 🙂

Как да спечелите покана или 25% отстъпка?

За да спечелите покана, е необходимо до обяд на 12 юни 2012 г. (вторник) да оставите своя коментар под тази публикация с отговор на въпроса:“Какво или какви са предизвикателствата в българския уеб бизнес за следващата година?

За да бъде най-честно и безпристрастно, ще изберем чрез томбола 5-те печеливши коментара. Техните автори ще получат абсолютно безплатно пълен достъп до двудневната конференция.

Определено вярваме, че със съветите на експертите, ще намерете вярното решение за вашия бизнес! 🙂 Успех!

А за всички, които няма да са сред късметлиите и да спечелят покана, предоставяме допълнителна възможност:

Регистрирайте се за Webit България’12 и получавате 25% отстъпка от цената с промо код SUPERHOSTINGBG2012.

Ще ви помолим да посочите вашите имена и актуален e-mail във формата за коментари, за да можем да се свържем с вас.

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия Интернет бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог, посещавате нашите фен страници във Facebook, както и ако ни следите в Twitter.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
62 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Black Friday '21: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости

Black Friday ’21: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!