https://blog.superhosting.bg/webit-bulgaria-2012.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Искате ли покана за Webit България’12? Играйте и спечелете!

2012-06-08
Новини и събития
webit, президент България, Росен Плевнелиев, кмет София, Йорданка Фандъкова, маркетинг, онлайн индустрия, дигиталната индустрия, cloud, предприемачи, Рейнбоу Плаза, онлайн бизнес, бизнес интернет, безплатен пропуск, покана

Webit България'12С удоволствие представяме в “Най-готините БГ уеб събития”специалното издание на Webit, посветено изцяло на българския бизнес. В рамките на 2 дни водещи лектори от България и света ще обсъдят влиянието на Интернет и социалните мрежи върху няколко ключови индустрии, държавното и местното управление и предприемачеството. Почетни гости са Президентът на Република България – г-н Росен Плевнелиев и Йорданка Фандъкова – кмет на град София. Ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ също сме ви подготвили много интерактивни забавления, посещавайки нашата networking зона. 🙂 Определено си заслужава да чуете съветите на експертите и да намерите вярното решение за вашия бизнес! Като партньор на водещото събитие за маркетинг и онлайн индустрия, предоставяме на 5-ма от вас безплатна покана, а на всички останали наши клиенти -25% от цената за регистрация. Вижте как!

Webit България’12 в резюме:

Webit България е събитие, посветено на дигиталната индустрия и нейното влияние върху бизнеса в България. Тази година в 1 събитие ще се състоят 2 конференции в рамките на 2 дни.

Първият денWebit Digital Summit във фокус ще бъдат банки, финанси, застраховане, бързооборотни стоки, продажби на дребно, фармацевтика и здравеопазване. Водещите технологични компании в България ще предложат специализирани решения за всяка от тези пазарни ниши. Нашият управител Любомир Русанов ще представи колко гъвкаво, лесно и достъпно може всяка от индустриите да управлява своя бизнес с новата ни Cloud инфраструктура.
Наред с останалите лектори и експерти, е и Президентът на Република България – г-н Росен Плевнелиев.

Вторият денWebit Leaders Summit ще срещне инвеститори, предприемачи и държавата. Като участници, ще можете:

  • да разберете как добрата идея се превръща в печеливш бизнес;
  • да се срещнете с най-успешните стартъпи;
  • да представите идеите си пред потенциални инвеститори;
  • да срещнете своите бъдещи клиенти и партньори.
Кога и къде?

– 14 и 15 юни 2012 г. (четвъртък и петък);
– 09:00 часа – Регистрация;
– 10:00 часа – Официално откриване;
Рейнбоу Плаза, гр. София.

Networking зона SuperHosting.BG

Имаме удоволствието да поканим всички наши клиенти и партньори да посетят специалната ни networking зона! 🙂

В рамките на 2-та дни сме ви приготвили много интерактивни изненади, игри, награди, танци, демонстрация на Cloud услугие ни, хостинг решения специално за вас и много други. Заповядайте при екипа ни да си поговорим, да ви дадем нужната информация за успеха на вашия онлайн бизнес, както и да обсъдим идеите ви за бизнес в Интернет!

Ще се радваме да се видим и да поговорим на живо – офлайн, като, както вече знаете, гарантираме ви в последствие и най-доброто изживяване онлайн! 🙂

Как да спечелите покана или 25% отстъпка?
За да спечелите покана, е необходимо до обяд на 12 юни 2012 г. (вторник) да оставите своя коментар под тази публикация с отговор на въпроса:“Какво или какви са предизвикателствата в българския уеб бизнес за следващата година?

За да бъде най-честно и безпристрастно, ще изберем чрез томбола 5-те печеливши коментара. Техните автори ще получат абсолютно безплатно пълен достъп до двудневната конференция.

Определено вярваме, че със съветите на експертите, ще намерете вярното решение за вашия бизнес! 🙂 Успех!

А за всички, които няма да са сред късметлиите и да спечелят покана, предоставяме допълнителна възможност:

Регистрирайте се за Webit България’12 и получавате 25% отстъпка от цената с промо код SUPERHOSTINGBG2012.

Ще ви помолим да посочите вашите имена и актуален e-mail във формата за коментари, за да можем да се свържем с вас.

Допълнителна информация за предишното издание – Webit 2011 можете да намерите на посочените по-долу адреси:

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия Интернет бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог, посещавате нашите фен страници във Facebook и Google +, както и ако ни следите в Twitter.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

61 Коментара към "Искате ли покана за Webit България’12? Играйте и спечелете!"

Уведоми ме при
avatar
NeoSHYAlien
Гост

Браво superhosting добра капания. Жалко че съм пропуснал възможността за спечелване

Георги Химчев
Гост

Благодаря ви много за всичко, аз все пак мисля, че ще успея да дойда, а иначе съм ви клиент и съм доста доволен от услугите ви 🙂

Илиян Първанов
Гост

И аз съм клиент на Супер хостинг и съм доста доволен от услугите. И не само съм доволен, всички мои клиенти хоствам в Супер хостинг. Сърварите са доста добри и служителите са много отзивчиви и бързи.

Георги Химчев
Гост

Трябваше поне на Петьо да му дадете някаква награда за оригиналния отговор.

Георги Химчев
Гост

Честито ! много ми се идваше…..

Миа Пангева
Гост
Едно от важните предизвикателства за тази година, както и за последните няколко е интегрирането на българското web пространство в във финансово доверените страни. Това би отключило един от най-бързоразвиващите се, а и търсени ниши: забавление. „Ако можем да плащаме по 30 ст за mp3, защо да теглиме от торентите“, така разсъждават голяма част от платежоспособните. Cloud технологиите вече навлязоха успешно в повечето корпоративни сайтове на „големите“, но има какво още да се желае. Включително разработване на нейтив мобилни приложения към овновните доставчици на услуги за страната. Това аз поставям на… още »
wpDiscuz