Спечели безплатен билет за Webit 2019

Верни фенове на СуперБлога,

Отново започва сезонът на СуперСъбитията, а ние се подготвяме с пълна пара и нямаме търпение да Ви срещнем лично там. Започваме с висок старт с едно от най-очакваните събития през цялата година. Кое ли е то?

Какво?

Webit.Festival Europe 2019: Europe’s Biggest Tech & Innovation Festival.

Кога?

Датите са 14 и 15 май.

Къде?

В сърцето на София – Национален Дворец на Културата (НДК).

И тази година София става центъра на иновации и технологии от бъдещето благодарение на Webit.Festival.

Столицата ни има привилегията да бъде домакин на любимия на всички Webit, много преди останалите европейски градове, които се борят за това право. Събитието отново ще събере най-големите иновации в света, за да достигнат до Вас. Гарантираме Ви, че ще бъдете впечатлени, заредени от енергията и ще се докоснете до технологии, които ще оставят следа в бъдещето.

Загатваме Ви, че ще станете свидетели на най-новите роботи в света, летящи хора, летящи таксита и мотори, киборги и… няма да издаваме всичко все още! Елате и се уверете лично какво Ви очаква. 😉

Да обобщим събитието в цифри:

  • 10 000 посетители от 111 държави;
  • 1 500 селектирани стартъпи;
  • 500 инвеститори;
  • 500 акредитирани медии;
  • 300 изложители.

Отново ще имаме възможност да си говорим на различни теми, които обхващат най-актуалните въпроси, свързани с технологии, бизнес, иновации и политика. Сигурни сме, че интересът на всеки един от посетителите ще бъде задоволен и всеки ще припознае нещо за себе си – ново, впечатляващо. Програмата на събитието ще бъде разделена в 4 основни категории (summits):

  • Предприемачество. Част от темите, които ще бъдат засегнати тук са свързани с блокчейн, дигитален бизнес, киберсигурност, финанси, търговия и още.
  • Политика. В тази категория ще си говорим за иновации в градовете, управление, климатични промени и връзката между бизнеса, иновациите и политиката.
  • Стартъпи. И тази година ще се проведат Founder’s Games, на които най-добрият стартъп ще спечели 200 000 евро инвестиция. Ще има и събитие за инвеститорите – Investors Summit, което ще събере едни от най-големите инвеститори и предприемачи от цял свят, за да дискутират възможностите за привличане на инвестиции на пазара – и в региона, и глобално.
  • Специални събития. Едно от тях е Webit Awards, където на гала церемония ще бъдат отличени компании, внедрили иновациите и технологиите по впечатляващ начин и подобрили средата на живот и бизнес. Разбира се, освен наградите към специалните събития се включват нетуъркинг събитията и партита, които ще се проведат из цяла София.

Научете цялата програма на Webit.Fastival 2019.

Webit отново събира лектори от цял свят. Всеки от тях е експерт в различна област като иновации, технологии, предприемачество, политика и… можем да изброяваме още много. Към момента са анонсирани над 450 лектори, сред които са:

  • Mark Cuban, Serial Entrepreneur;
  • Paul Misener, Amazon / Vice President;
  • Jesus Mantas, IBM Business Consulting / Managing Partner & General Manager;
  • Martin Wezowski, SAP / Chief Designer.

Вижте всички лектори на сайта на събитието.

Стига толкова сме издавали. Елате и бъдете част от бъдещето на иновациите на Webit 2019, за да научите останалото!

Спечелете един от пет безплатни билета и се докоснете до магията на Webit!

А сега е Ваш ред! Сигурни сме, че нямате търпение да посетите Webit. Затова Ви даваме този шанс. Раздаваме безплатни билети на петима от Вас, които напишат отговор на следния въпрос в коментар под статията:

Опишете с три думи с какво асоциирате Webit?

Очакваме с нетърпение Вашите отговори до 14:00 часа на 16 април 2019 г. Нашето СуперЖури ще избере петима от Вас, които да се сдобият с билет за Webit.Festival 2019. Пожелаваме Ви успех!

П.П. Не забравяйте да минете през нашето кътче на Webit, защото отново Ви подготвяме СуперИзненади и интересни активности! Очакваме Ви!  🙂

Абонирайте се за нашия СуперБлог, за да не пропуснете и следващите СуперСъбития, за които сме Ви подготвили безплатни билети!

АБОНИРАНЕ

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

42 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ )

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.