Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Спечели безплатен билет за Webit 2019

Верни фенове на СуперБлога,

Отново започва сезонът на СуперСъбитията, а ние се подготвяме с пълна пара и нямаме търпение да Ви срещнем лично там. Започваме с висок старт с едно от най-очакваните събития през цялата година. Кое ли е то?

Какво?

Webit.Festival Europe 2019: Europe's Biggest Tech & Innovation Festival.

Кога?

Датите са 14 и 15 май.

Къде?

В сърцето на София - Национален Дворец на Културата (НДК).

И тази година София става центъра на иновации и технологии от бъдещето благодарение на Webit.Festival.

Столицата ни има привилегията да бъде домакин на любимия на всички Webit, много преди останалите европейски градове, които се борят за това право. Събитието отново ще събере най-големите иновации в света, за да достигнат до Вас. Гарантираме Ви, че ще бъдете впечатлени, заредени от енергията и ще се докоснете до технологии, които ще оставят следа в бъдещето.

Загатваме Ви, че ще станете свидетели на най-новите роботи в света, летящи хора, летящи таксита и мотори, киборги и... няма да издаваме всичко все още! Елате и се уверете лично какво Ви очаква. 😉

Да обобщим събитието в цифри:

 • 10 000 посетители от 111 държави;
 • 1 500 селектирани стартъпи;
 • 500 инвеститори;
 • 500 акредитирани медии;
 • 300 изложители.

Отново ще имаме възможност да си говорим на различни теми, които обхващат най-актуалните въпроси, свързани с технологии, бизнес, иновации и политика. Сигурни сме, че интересът на всеки един от посетителите ще бъде задоволен и всеки ще припознае нещо за себе си - ново, впечатляващо. Програмата на събитието ще бъде разделена в 4 основни категории (summits):

 • Предприемачество. Част от темите, които ще бъдат засегнати тук са свързани с блокчейн, дигитален бизнес, киберсигурност, финанси, търговия и още.
 • Политика. В тази категория ще си говорим за иновации в градовете, управление, климатични промени и връзката между бизнеса, иновациите и политиката.
 • Стартъпи. И тази година ще се проведат Founder’s Games, на които най-добрият стартъп ще спечели 200 000 евро инвестиция. Ще има и събитие за инвеститорите - Investors Summit, което ще събере едни от най-големите инвеститори и предприемачи от цял свят, за да дискутират възможностите за привличане на инвестиции на пазара - и в региона, и глобално.
 • Специални събития. Едно от тях е Webit Awards, където на гала церемония ще бъдат отличени компании, внедрили иновациите и технологиите по впечатляващ начин и подобрили средата на живот и бизнес. Разбира се, освен наградите към специалните събития се включват нетуъркинг събитията и партита, които ще се проведат из цяла София.

Научете цялата програма на Webit.Fastival 2019.

Webit отново събира лектори от цял свят. Всеки от тях е експерт в различна област като иновации, технологии, предприемачество, политика и... можем да изброяваме още много. Към момента са анонсирани над 450 лектори, сред които са:

 • Mark Cuban, Serial Entrepreneur;
 • Paul Misener, Amazon / Vice President;
 • Jesus Mantas, IBM Business Consulting / Managing Partner & General Manager;
 • Martin Wezowski, SAP / Chief Designer.

Вижте всички лектори на сайта на събитието.

Стига толкова сме издавали. Елате и бъдете част от бъдещето на иновациите на Webit 2019, за да научите останалото!

Спечелете един от пет безплатни билета и се докоснете до магията на Webit!

А сега е Ваш ред! Сигурни сме, че нямате търпение да посетите Webit. Затова Ви даваме този шанс. Раздаваме безплатни билети на петима от Вас, които напишат отговор на следния въпрос в коментар под статията:

Опишете с три думи с какво асоциирате Webit?

Очакваме с нетърпение Вашите отговори до 14:00 часа на 16 април 2019 г. Нашето СуперЖури ще избере петима от Вас, които да се сдобият с билет за Webit.Festival 2019. Пожелаваме Ви успех!

П.П. Не забравяйте да минете през нашето кътче на Webit, защото отново Ви подготвяме СуперИзненади и интересни активности! Очакваме Ви!  🙂

Абонирайте се за нашия СуперБлог, за да не пропуснете и следващите СуперСъбития, за които сме Ви подготвили безплатни билети!

АБОНИРАНЕ

Маркетинг Специалист

Дани е част от СуперМаркетинг екипа. Смело плува в дълбоките води на публичните комуникации, а СуперСилата й се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага - не само в работата, а и в личните взаимоотношения. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне - на клиент или приятел.

500px270px
SuperHosting.BG

42
Оставете коментар

avatar
42 дискусии
0 отговори към коментарите
2 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
SH

Здравейте, скъпи участници,

Благодарим Ви за активността и оригиналните отговори! Изборът беше много труден, но днес е денят, в който ще разберете имената на победителите.

...И късметлиите са:

1. Пламен Галинов
2. Никола Василев
3. Галина Малчанова
4. Кристиан Василев
5. Валери Младенов

Честито на печелившите! По-късно ще Ви изпратим имейл с допълнителна информация. Моля, следете си пощите и проверявайте папка „Спам“.

Пожелаваме Ви слънчев и усмихнат ден!

Поздрави,
СуперЖурито

Божидара
Гост
Божидара

Изключителна възможност за развитие и опознаване на нови светове. Ще е едно уникално преживяване, което ще ни достави (1) различен поглед към света, в който живеем, ще ни срещне с (2) иновации в технологиите и (3) бъдещето на бизнеса.

Simeon
Гост
Simeon

Вдъхновение, възможности, знания

Много ще се радвам да присъствам на това уникално за Европа събитие

Христо Ангелов
Гост
Христо Ангелов

Webit.Festival е събитието, което прави София дигиталната столица на новите пазари. То събира лектори и предприемачи от цял свят и отдавна не се асоциира единствено с думи като "digital", "tech", "innovations". То е много повече - "БЪДЕЩЕ", "ГЛОБАЛИЗАЦИЯ", "ВЪЗМОЖНОСТИ".

Георги
Гост
Георги

Знание, бъдеще, връзки