Стартът на уеб Сайта… и вие! :)

За последната седмица не само Google (27.09), СуперХостинг.БГ (01.10), но и уеб Сайтът ни празнува своя Рожден Ден. 🙂 Вече разбрахте, че фирменият ни рожден ден всъщност е Рожден Месец и вие участвате активно в нашия празник! За да не изостава от празника и Сайтът ни, отбелязваме началото и на неговия поне няколкомесечен рожден ден с първата промяна!

Обсъждахме с колегите как да реализираме пускането на новия сайт, по който работим от доста време. В крайна сметка преценихме, че с ваша помощ, можем да направим сайтът да е с главно „С“! 🙂 Сайтът, който да е максимално функционален, ползваем и спрямо най-новите тенденции в дизайна. Та, предизвикваме ви! 🙂

Промененият футър на новия сайт на СуперХостинг.БГ

Първите промени включват футъра и различните елементи в него. Бутоните към социалните ни канали са позиционирани така, че да са видими и лесно достъпни. Под тях „Често задаваните въпроси“ и „Речник на термините“ са подбрани според вашите запитвания и най-търсената информация. Постарали сме се да ги разпределим и структурираме спрямо различните ни услуги, за да може информацията да е максимално достъпна и полезна за вас. Имахме обратна връзка от клиенти и за данните за контакт. Въпреки, че и в момента са в отделно блокче, някои клиенти търсеха контакти във футъра. С новия дизайн смятаме, че контактите с нас са максимално видими и лесно откриваеми за всички клиенти, нали? 🙂 След това могат да се намерят различните начини на плащане, които предлагаме с въпросното описание за всеки от тях. Най-отдолу е и навигацията към всички наши услуги, като достъпът е лесен и интуитивен…

Идеята на новата ни блог категория “уеб Сайтът и вашите съвети” е да събере на едно място стъпките по промените на новия сайт, вашите мнения, препоръки, съвети, дори критики и отговорите на нашия дизайнер – главния виновник за вида на новия сайт. 🙂 Това е нашият приятел и партньор Борил:

Борил Караиванов

Борил Караиванов, Дизайнер, Redesign.BG

Борил е един от доайените на уеб дизайна в България. Работил е последователно в областта на книжната графика, рекламата, корпоративната и продуктова идентичност и уеб интерфейса. Ръководи и проектира множество знакови за българския уеб проекти. Като дизайнер работи за големи организации и държавни институции. Участва, журира и печели десетки награди за Уеб дизайн. Лектор и автор на множество публикации в областта на графичната идентичност, Уеб взаимодействието и прилагането на ефективни дизайн стратегии в съвременната бизнес комуникация.

Ще се радваме за всеки от етапите и промените по сайта, които ще описваме и тук, да се включвате и заедно с Борил да разнищвате дизайнерските тенденции. 🙂 Това също вярваме, че ще е полезно за всички останали посетители на блога и наши клиенти. Така те ще могат да са запознаят с новите тенденции в дизайна и с вашето мнение – доказалите се с различни проекти, дизайнери, на които те пряко или косвено са клиенти.

Надяваме се да ви харесва нашата идея и да не щадите думи и емоции, коментирайки промените, за да може в крайна сметка да достигнем до най-добрия вариант и сайтът, който ще е полезен и готин за вас – проект: уеб Сайтът, както го нарекохме! :)Също така, освен в блог-а, можете да ни изпращате и по-задълбочени препоръки и идеи и на имейл website[a]superhosting.bg. Уеб Сайтът ни и ние ви очакваме и благодарим! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
17 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си [Аудио]

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
Black Friday '21: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости

Black Friday ’21: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители? [Аудио]

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.