Научете най-важното за уебдизайна, разказано от трима професионалисти от бранша

Дизайнът е една от най-важните предпоставки за всеки успешен онлайн проект – той е опаковката на всеки сайт. А добрата опаковка, както знаем, продава. Каквито и да са целите на сайта ви, добрият дизайн ще ви помогне да ги постигнете.

Научете повече за успешните практики в уебдизайна на следващото от най-готините БГ уеб събития – Уебдизайн 3х30. Защо 3×30 ли? Защото трима професионални уебдизайнери споделят опита си в създаването на сайтове на порции от по 30 минути. Лекциите са лесни за възприемане и съдържат само най-важната информация. Кратко, ясно и изчерпателно.

Семинарът се провежда за втора поредна година, а форматът „skill sharing“, под който е организирано събитието, е подходящ за дизайнери, независимо от нивото им, както и за девелопъри, мениджъри и предприемачи, които искат дa добият по-ясна представа за работата на дизайнерите в екипа им.

Уебдизайн 3×30 ще се проведе на 12 април (събота) от 11:00ч в уютната обстановка на betahaus, където гурутата в бранша ще ни разкажат (и покажат) как е създаден дизайнът на някои от най-добрите български сайтове. Ще разберем как успешните дизайнери организират своя работен процес и ще научим най-новите тенденции в сферата.

В съботната сутрин Георги Линков (Studio X Creative), Петя Райковска (Maze Labs) и Валентин Ликьов (Telerik) ще говорят за работата си по успешни сайтове – от планирането на проекта, създаването и тестването на прототипи, до гладката комуникация между всички, замесени в проекта. След всяка лекция ще има време за дискусия на чаша топло кафе.

Повече информация за семинара може да видите на сайта на събитието – www.3×30.bg. До края на март билетите са с 50% отстъпка. Побързайте, остават броени дни 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
4 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин [Аудио]

6
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
Съвети от СуперХостинг.БГ за уникарно име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма? [Аудио]

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
Black Friday '21: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости

Black Friday ’21: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви.