Научете най-важното за уебдизайна, разказано от трима професионалисти от бранша

Дизайнът е една от най-важните предпоставки за всеки успешен онлайн проект – той е опаковката на всеки сайт. А добрата опаковка, както знаем, продава. Каквито и да са целите на сайта ви, добрият дизайн ще ви помогне да ги постигнете.

Научете повече за успешните практики в уебдизайна на следващото от най-готините БГ уеб събития – Уебдизайн 3х30. Защо 3×30 ли? Защото трима професионални уебдизайнери споделят опита си в създаването на сайтове на порции от по 30 минути. Лекциите са лесни за възприемане и съдържат само най-важната информация. Кратко, ясно и изчерпателно.

Семинарът се провежда за втора поредна година, а форматът „skill sharing“, под който е организирано събитието, е подходящ за дизайнери, независимо от нивото им, както и за девелопъри, мениджъри и предприемачи, които искат дa добият по-ясна представа за работата на дизайнерите в екипа им.

Уебдизайн 3×30 ще се проведе на 12 април (събота) от 11:00ч в уютната обстановка на betahaus, където гурутата в бранша ще ни разкажат (и покажат) как е създаден дизайнът на някои от най-добрите български сайтове. Ще разберем как успешните дизайнери организират своя работен процес и ще научим най-новите тенденции в сферата.

В съботната сутрин Георги Линков (Studio X Creative), Петя Райковска (Maze Labs) и Валентин Ликьов (Telerik) ще говорят за работата си по успешни сайтове – от планирането на проекта, създаването и тестването на прототипи, до гладката комуникация между всички, замесени в проекта. След всяка лекция ще има време за дискусия на чаша топло кафе.

Повече информация за семинара може да видите на сайта на събитието – www.3×30.bg. До края на март билетите са с 50% отстъпка. Побързайте, остават броени дни 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
4 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт [Аудио]

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)? [Аудио]

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други