Направи своя .eu/.ею сайт номер едно и стани победител

Искате светът да научи за вас и за вашата уникална идея? А готови ли сте да я представите в най-добрата възможна светлина? Именно сега е моментът да го направите, като се включите в един от най-иновативните и престижни конкурси за сайтове, организиран от EURid – официалният регистър на .eu и .eю домейните.

От самото си създаване през 2014 г. до сега онлайн конкурсът Уеб награди е помогнал на стотици сайтове да получат своите моменти на слава и заслужена оценка за труда си. Тази година не прави изключение! Ако се радвате на добре развиващ се бизнес, дали сте начало на своя старт-ъп проект, подкрепяте образователни инициативи, разработвате свои еко идеи или просто обичате да пишете, тук е мястото, на което да се изявите.

За да участвате в петото издание на Уеб награди 2018 и да си тръгнете от него като победители, не ви е нужно нищо повече от това да притежавате сайт с .eu или .ею разширение. А наградата определено заслужава вашето внимание – всеки един финалист ще получи невероятния шанс да бъде отличен в една от петте категории на специална церемония в Брюксел, а за самите награди ще научите след няколко реда.

А ето и петте категории:
  • Лидерите (за утвърден и успешен бизнес);
  • Изгряващите звезди (за старт-ъп компании с не повече от 3 годишен опит);
  • Лауреатите (за образователни, благотворителни и паневропейски проекти);
  • Домът на .eu (за новинарски сайтове, лични блогове и медии);
  • По-добрият свят (за еко инициативи).
Как да участвате?

Най-важното условие, за да се включите, е просто да имате регистриран сайт с .eu или .ею домейн. След това стъпките са следните:

1. Попълвате формуляр за номинация на сайта на конкурса до 1-ви август 2018 г. Всеки, който има намерение да участва, може сам да номинира своя сайт с .eu или .ею разширение.
2. След като бъде разгледан внимателно всеки сайт, ще бъде установен контакт с негов представител и статусът му ще премине в “номиниран”.
3. Веднъж попаднал в графа “номиниран”, сайтът ще бъде достъпен за публично гласуване от потребителите на страницата на конкурса https://webawards.eurid.eu/ и ще се бори да събере колкото се може повече почитатели.

Три от уебсайтовете във всяка категория, събрали най-голям брой гласове, ще бъдат окончателните финалисти в състезанието. Така че приготвяйте постове, статуси, имейли, които да изпратите на всички си познатите, приятели и клиенти. Все пак заслужавате да бъдете победител! 🙂

Обявяването на победителите ще се състои на 5 септември 2018 г.

Какво ще спечелите?

Наградите тази година са повече от изкушаващи. Всеки, стигнал до финала, ще бъде почетен гост на церемонията в Брюксел, Белгия на 21 ноември 2018 г. и ще бъде удостоен с персонализиран кристален трофей и сертификат за своя .eu или .ею сайт от конкурса Уеб награди. И това далеч не е всичко! Тазгодишните късметлии ще получат двумесечна рекламна кампания под формата на билборд, който ще приветства всички пътници на летището в Брюксел.

Струва ви се недостатъчно? В допълнение към всичко дотук, избраните ще се сдобият с персонализирано едноминутно промоционално видео, продуцирано от EURid, както и с три различни .eu дигитални икони.
Наградите определено си заслужават, а Брюксел ви очаква с нетърпение!

Няма по-приятно усещане от достойно оценените усилия по вашия .eu или .eю сайт. Затова не пропускайте златната възможност да заявите на целия свят своята иновативност и оригинално онлайн присъствие. И го направете със самочувствие! А ние силно ще стискаме палци на всеки един от вас с пожелание да се върнете като победители.

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)? [Аудио]

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин [Аудио]

6
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.