Виртуалните сървъри с повече ресурси на по-добри цени

В последните няколко месеца забелязахме повишен интерес към виртуалните сървъри, които предлага нашата хостинг компания СуперХостинг.БГ.

Важно (септември 2019г.): Актуална информация за цените и параметрите на виртуалните сървъри можете да намерите на официалната страница в сайта: Виртуални сървъри (VPS): Повече сървърни ресурси и пълен root достъп!

С непрекъснатата поява на нови възможности и тенденции в Интернет пространството, винаги сме се стремили да предложим на нашите клиенти най-добрите ресурси, с които успешно да развиват своя бизнес и Интернет присъствие. Затова и продължаваме да инвестираме в редица подобрения в инфраструктурата на предлаганите от нас услуги. Това ни дава възможност да ви предложим нови, по-добри параметри на виртуалните сървъри на по-ниски цени. От 12 юли вие вече ще може да разполагате с повече оперативната памет (MB) и месечния трафик (GB) при трите ни основни плана на VPS хостинг. Освен подобрените условия и цени, сме предвидили и остъпки при заявки за по-дълъг период, а именно – 6 месеца на цената на 5 месеца и 12 месеца на цената на 10 месеца.

Както винаги досега, от новите параметри на виртуалните сървъри ще могат да се възползват не само бъдещите ни клиенти, но и тези, които вече използват нашите VPS услуги. Увеличавайки параметрите на виртуалните сървъри, ние се надяваме да ги направим по-достъпни за вас и да ги популяризираме сред по-широка аудитория.

Виртуалните сървъри дават редица предимства. Основно те са подходящо решение за малките и средни фирми, фрийленсъри или малки екипи дизайнери, независими консултанти, както и физически лица, които работят с големи обеми от данни. Това, което може да бъде основно преимущество за вас, е възможността да разположите неограничен брой домейни и уеб сайтове и да инсталирате всякакви софтуерни приложения. Сред по-интересните платформи и приложения, които не се поддържат при стандартните хостинг услуги, са например софтуер за конвертиране на видео (ffmpeg), JAVA, флаш сървър (RED5), аудио и видео стриминг и др. При VPS хостинга вие имате пълен достъп до сървъра (root достъп) и получавате свободата да го управлявате според вашите индивидуални желания и потребности без ограничение.

Подробности за новите ни по-високи параметри на виртуалните сървъри, можете да намерите на нашия сайт на следния адрес – VPS хостинг

Това, че променихме параметрите на виртуалните сървъри, не е единствената добра новина за това лято. В разгара на сезона сме предвидили и още приятни изненади, свързани с услугите, които предлагаме. А докато те станат ясни, вие може да ни споделите какво мислите за увеличените параметри и новите по-добри цени.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си [Аудио]

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).