Великденска промоция 3 за 1!

Честит Великден 2012!С пролетно настроение и най-накрая след дългата зима – с хубаво време, нека посрещнем и един от най-светлите християнски празници – Великден. За нас от хостинг компания СуперХостинг.БГ през последните години стана традиция да ви изненадваме и по случай този празник! 🙂 Няма да направим изключение и сега. Представяме ви новата ни Великденска промоция 3 за 1!

Защо 3?

Защото получавате от нас следните 3 промо предложения:

  1. 30% отстъпка от цената на хостинг план СуперПро;
  2. Безплатен домейн (от най-разпространените области: .com, .net, .org, .info, .biz или .eu);
  3. 100 лв. бонус ваучер за реклама в Google Ads ™;
А защо 1?

Защото получавате 3, вземайки 1 🙂 – вашият нов хостинг план СуперПро само за 6,83 лв/мес с ДДС!

Как да се възползвам от промоцията?

За да се възползвате от промоцията въведете промо код „VELIKDEN“ на последната стъпка от онлайн поръчката. След въвеждането на кода сумата в поръчката ще бъде преизчислена според параметрите на промоцията.

А какви са условията на промоцията?

Още за параметрите на промоцията

  • Промо код „VELIKDEN“ е валиден както за нови, така и за съществуващи клиенти за нови поръчки на хостинг план СуперПро за 12 месеца, както и за 1 нов или трансфериран домейн (.com, .net, .org, .info, .biz или .eu), избран в поръчката;
  • Отстъпката, която се начислява след въвеждането на промо кода, е 30% за хостинг план СуперПро и 100% за домейна. По този начин получавате домейна за вашия нов проект напълно безплатно!
  • С поръчката за хостинг план СуперПро получавате и бонус ваучер за реклама в Google Ads ™ на стойност 100 лв, за да стартирате и тествате популяризирането на новия си онлайн проект в най-голямата търсачка в света – Google!
  • За един клиентски профил може да се ползва само един бонус ваучер за реклама в системата на Google Ads ™, независимо колко и какви услуги има в профила.
  • Промоцията е валидна за първите 12 месеца, като подновяването на услугите се извършва спрямо стандартните цени: хостинг план СуперПро – 117 лв. с ДДС за 12 месеца; подновяване на домейни .com, .net, .org, .info, .biz – 19,75 лв. с ДДС за 12 месеца; подновяване на домейни .eu – 15,75 лв. с ДДС лв. за 12 месеца.
  • Промоцията е валидна до 23.04.2012 г. (вкл). Побързайте!

Пролетта е символ на ново начало. Защо не това начало за вас да е свързано и с развитието на новия ви успешен онлайн проект?!

Възползвайте се сега от нашата Великденска промоция 3 за 1! Взимаш 1 – получаваш 3! 🙂

От името на целия ни екип, ви пожелаваме Весели Великденски празници, изпълнени с много слънчеви и топли емоции, красиво украсени яйца, вкусни козунаци и разбира се, много усмивки! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
6 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!
Съвети от СуперХостинг.БГ за уникарно име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма? [Аудио]

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.