Дизайн Twinkle за твоя онлайн магазин с Shopiko

Дизайн Twinkle е едно от новите попълнения в дизайните на Shopiko. Той е подходящ, както за магазини за детски играчки и дрехи, така и за мода, подаръци, аксесоари и други.

Дизайнът съдържа 9 цветови разцветки, които можете да промените само с 2 клика. Един от акцентите в Twinkle са 7-те банерни позиции. Три от тях се появяват в долната част на магазина, както и във всички категорийни страници. Чрез тях можете по-лесно да комуникирате с вашите клиенти промоционални предложения, нови продукти и други.

Какво още можете да откриете в този дизайн? Twinkle е изграден с респонсив дизайн. Магазинът, който виждате на десктопа на вашия компютър, ще се адаптира по перфектен начин и за мобилни устройства. Впечатление прави и галерията с изображения в продуктовата страница. Тя е с Full HD резолюция, което гарантира, че вашите продуктови снимки ще бъдат представени в пълния си блясък.

twinkle-product-03

Twinkle e цветен, свеж и грабващ вниманието дизайн. Визуалните ефекти и използваните уеб шрифтове, интегрирани в дизайна го допълват по един елегантен начин и вие не можете да останете безразлични. Когато посетите магазин, базиран на този темплейт, динамиката в него ще ви предизвика да разгледате продуктите, а и защо не да направите поръчка.

twinkle

Това е Twinkle. А сега защо не разгледате и демо магазина?

ВИЖТЕ ДЕМО

Ако Twinkle ви харесва и сте взели решение да си направите онлайн магазин, тествайте Shopiko още сега безплатно за 14 дни!

Димитър Денев
Димитър Денев
Митко може да изгради онлайн магазин на всяка платформа, но харесва най-много SaaS, защото предпочита да продава пред това да програмира. СуперСилата на Митко е, че знае много за електронната търговия и не се притеснява да го споделя.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин

8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин [Аудио]

0
Сега е време да Ви помогнем да създадете бързо, лесно и в рамките на часове, своя онлайн магазин с платформата Shopiko.