Дизайн Twinkle за твоя онлайн магазин с Shopiko

Дизайн Twinkle е едно от новите попълнения в дизайните на Shopiko. Той е подходящ, както за магазини за детски играчки и дрехи, така и за мода, подаръци, аксесоари и други.

Дизайнът съдържа 9 цветови разцветки, които можете да промените само с 2 клика. Един от акцентите в Twinkle са 7-те банерни позиции. Три от тях се появяват в долната част на магазина, както и във всички категорийни страници. Чрез тях можете по-лесно да комуникирате с вашите клиенти промоционални предложения, нови продукти и други.

Какво още можете да откриете в този дизайн? Twinkle е изграден с респонсив дизайн. Магазинът, който виждате на десктопа на вашия компютър, ще се адаптира по перфектен начин и за мобилни устройства. Впечатление прави и галерията с изображения в продуктовата страница. Тя е с Full HD резолюция, което гарантира, че вашите продуктови снимки ще бъдат представени в пълния си блясък.

twinkle-product-03

Twinkle e цветен, свеж и грабващ вниманието дизайн. Визуалните ефекти и използваните уеб шрифтове, интегрирани в дизайна го допълват по един елегантен начин и вие не можете да останете безразлични. Когато посетите магазин, базиран на този темплейт, динамиката в него ще ви предизвика да разгледате продуктите, а и защо не да направите поръчка.

twinkle

Това е Twinkle. А сега защо не разгледате и демо магазина?

ВИЖТЕ ДЕМО

Ако Twinkle ви харесва и сте взели решение да си направите онлайн магазин, тествайте Shopiko още сега безплатно за 14 дни!

Димитър Денев
Димитър Денев
Митко може да изгради онлайн магазин на всяка платформа, но харесва най-много SaaS, защото предпочита да продава пред това да програмира. СуперСилата на Митко е, че знае много за електронната търговия и не се притеснява да го споделя.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!
Бизнес планиране в 3 стъпки - какво, как, защо?

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо? [Аудио]

2
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2022 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.

Black Friday: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти! [Аудио]

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.
CYBER WEEK
Домейни на СуперЦени!
Избери сега!