Дизайн Twinkle за твоя онлайн магазин с Shopiko

Дизайн Twinkle е едно от новите попълнения в дизайните на Shopiko. Той е подходящ, както за магазини за детски играчки и дрехи, така и за мода, подаръци, аксесоари и други.

Дизайнът съдържа 9 цветови разцветки, които можете да промените само с 2 клика. Един от акцентите в Twinkle са 7-те банерни позиции. Три от тях се появяват в долната част на магазина, както и във всички категорийни страници. Чрез тях можете по-лесно да комуникирате с вашите клиенти промоционални предложения, нови продукти и други.

Какво още можете да откриете в този дизайн? Twinkle е изграден с респонсив дизайн. Магазинът, който виждате на десктопа на вашия компютър, ще се адаптира по перфектен начин и за мобилни устройства. Впечатление прави и галерията с изображения в продуктовата страница. Тя е с Full HD резолюция, което гарантира, че вашите продуктови снимки ще бъдат представени в пълния си блясък.

twinkle-product-03

Twinkle e цветен, свеж и грабващ вниманието дизайн. Визуалните ефекти и използваните уеб шрифтове, интегрирани в дизайна го допълват по един елегантен начин и вие не можете да останете безразлични. Когато посетите магазин, базиран на този темплейт, динамиката в него ще ви предизвика да разгледате продуктите, а и защо не да направите поръчка.

twinkle

Това е Twinkle. А сега защо не разгледате и демо магазина?

ВИЖТЕ ДЕМО

Ако Twinkle ви харесва и сте взели решение да си направите онлайн магазин, тествайте Shopiko още сега безплатно за 14 дни!

Димитър Денев
Митко може да изгради онлайн магазин на всяка платформа, но харесва най-много SaaS, защото предпочита да продава пред това да програмира. СуперСилата на Митко е, че знае много за електронната търговия и не се притеснява да го споделя.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments