Спечелете безплатен пропуск за горещия е-семинар за туризма – Travel Mind Workshop

Travel Mind Workshop - Интернет маркетинг в туризмаЛетните горещини вече започнаха и туризмът безспорно ще е сред акцентите на онлайн бизнеса през следващите месеци. Една уникална възможност за собствениците на туристически сайтове е събитието Travel Mind Workshop – Успешният Интернет маркетинг в туризма, което ще се проведе на 18 юни в София Принцес Хотел.

Ако искате, да увеличите ефективността, разпознаваемостта и приходите на своя туристически сайт – това е вашето събитие!

Другата добра новина е, че нaшата хостинг компания ви предоставя 2 безплатни пропуска за събитието! Освен това, всички останали наши клиенти могат да получат специална отстъпка от цената за регистрация.

Какво получавате:
  • Свежи идеи за своя бизнес;
  • Маркетингов и мониторингов инструментариум за измерване на ефективните реклами, методи на продажба в своя бизнес;
  • Практични съвети за всички основни маркетингови и дистрибуционни канали в Интернет за представяне на компанията ви онлайн, как да работят по-добре и как да бъдат по-ефективни;
  • Безценно знание за справяне с недоволни клиенти и слуховете вътре и извън компанията;
  • Практични съвети, които може да използвате веднага;
  • Инструмент за автоматизиране на маркетинга/събиране на потенциални клиенти;
  • Най-ефективни методи за SEO оптимизация на вашия сайт;

….и още много, много полезна и систематизирана информация за увеличаване на вашите лоялни и доволни туристи…

Освен това, обучението ще предостави чудесни възможности за създаване на контакти в непринудена среда между хотелиери и туроператори. Накрая всички участници ще получат и сертификат за участие в Travel Mind Workshop – Успешният Интернет маркетинг в туризма, както и 70% отстъпка за хостинг услуги!

Как да спечелите 50% отстъпка или безплатен пропуск:

За да спечелите своя безплатен пропуск, е необходимо до обяд на 16 юни 2012 г. (събота) да оставите коментар под тази публикация:с конкретен Въпрос или Въпроси (но не повече от 5 :)) към лекторите на е-семинар за туризма

За да бъде най-честно и безпристрастно, с организаторите на семинара ще изберем чрез томбола 2-та печеливши коментара. Техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието и разбира се, отговори на техните въпроси по време на дискусията с лекторите в края на семинара.

Определено вярваме, че ще натрупате свежи идеи и практически опит за онлайн развитието на вашия туристически бизнес, така че очакваме да питате и питате 🙂 … Успех!

А за всички, които няма да са сред късметлиите и да спечелят безплатен пропуск, предоставяме допълнителна възможност:

Регистрирайте се за семинара и вземете 50% отстъпка с промо код SH1806

Ще ви помолим да посочите вашите имена и актуален e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия Интернет бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог, посещавате нашите фен страници във Facebook и Twitter.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
17 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Бизнес планиране в 3 стъпки - какво, как, защо?

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо? [Аудио]

2
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2022 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт [Аудио]

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!