Клиентите за нас – Част 4

Всеки ден ни доказвате, че сте истински СуперКлиенти! За нас е привилегия да работим с и за вас! Благодарим ви за доверието и затова, че сме част от реализацията на Вашите проекти и идеи!

Тодор Райков от Младежката асоциация за стопанска инициатива

yapee340

Младежката асоциация за стопанска инициатива изказва своята искрена благодарност за подкрепата, която среща при осъществането на своите проекти от екипа на SuperHosting.Bg. Проявеният професионализъм и специалното отношение към всеки клиент, независимо дали става въпрос за голяма компания или отделен човек, са нещото което ни направи изключително добро впечатление. Въпреки настоящите нелеки икономически условия, предлаганите от Вас услуги остават достъпни и за хора с по-ограничен бюджет. Ето защо горещо препоръчваме хостинг плановете на SuperHosting.BG на всички стартиращи предприемачи, които се колебаят къде да поместят своите сайтове. Това е инвестиция с гарантирана възвръщаемост!

С уважание Тодор Райков
Председател
Младежката асоциация за стопанска инициатива
http://www.yapee.org

Красимира Лазарова от СНЦ Здраве и морал

1for-you340

Уважаеми дами и господа,
Ние всички членове на Сдружението с нестопанска цел „Здраве и морал“, а това са 35 човека, ви благодарим за бързата помощ за възтановяването на сайта ни.
Ние сме го направили с много професионализъм и труд, професионален като лекари и клинични психолози, и това е огледалото ни на дългогодишен труд в Старозагорския затвор и психиатрична болница Раднево.
Това е наш голям успех в работата ни с хората с психологични проблеми и психични разстройства. Днес вие ни върнахне надеждата в нашата не лека професия! Благодарим на целия ви екип!

Красимира Лазарова
Председател
СНЦ Здраве и морал
http://www.1for-you.org

Спас Карафезов от Национално читалище на слепите „Луи Брайл“

nllb340

От името на Национално читалище на слепите „Луи Брайл“ бих искал да ви поздравя за големия професионализъм на вашия екип и високото качество на предлаганите от вас услуги. Служителите на Суперхостинг.БГ винаги реагират своевременно на нашите въпроси и имат изключително позитивно отношение и желание да ни помагат с всичко, което зависи от тях, дори извън рамките на предлаганите от фирмата услуги. Ето защо ние сме много щастливи, че избрахме да ползваме хостинг план от Суперхостинг.БГ и се надяваме, че ще продължим нашето партньорство и приятелство и в бъдеще!

Спас Карафезов
Председател
Национално читалище на слепите „Луи Брайл“
http://www.nllb.bg

Петко Михайлов от Belgarionbg.info

belgarionbg340

Искам да изкажа искрената си благодарност и възхищение от работата на целия ви екип 🙂 С поредната си добра новина за повишаването на квотите зарадвахте страхотно много хора. Служебният ни сайт го хостваме при вас от 2007-а година и оттогава до сега, когато и да сме се сблъсквали с проблеми, благодарение на страхотния ви съпорт съумявахме да се справим навреме. За това с радост ви препоръчвам на колеги и приятели. От средата на 2009-а година имам щастието да съм ви клиент и в личен аспект като за тези месеци благодарение на прекрасната услуга, която предоставяте споделих любимите си снимки с хиляди хора от света 🙂 Пожелавам ви все повече успехи в бъдеще и все така да радвате клиентите си, разбира се в разумни граници с оглед хармонията на статуквото 😉

Петко Михайлов
http://www.belgarionbg.info

Еко апартаменти Милчеви

milchevi340

Еко-апартаменти Милчеви изразяваме позитивно удивление от Западноевропейското отношение на всички служители в SuperHosting.BG. Учудени сме как е възможно в България, и то в сферата на комуникациите да има такъв прекрасен колектив с не малко хора събрани на едно място. Как нито един сътрудник на SuperHosting.BG. не е изразявал никаква досада в гласа си по никакъв повод. Сърдечно благодарим на тези рядко възпитани и мили хора. Желаем да заявим, че те ни мотивираха на започнем развитието на сайта си сами, а бяхме на път тотално да се откажем от всякаква интернет реклама, поради бруталното изфантазирано отношение на всякакви псевдо-специалисти.

Еко апартаменти Милчеви
http://www.milchevi.com

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ )

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.