Клиентите за нас – Част 3

Стараем се винаги да помагаме на нашите клиенти! И се радваме, когато ни споделяте, че това се получава! Благодарим ви за оказаното доверие! Ще продължаваме да спомагаме осъществяването на вашите проекти!

Екипът на Board.bg

board340

Board.bg отправя своите екстремни благодарности на СуперХостинг.БГ за професионалната поддръжка и ефикасност на работа и управление. Ние сме портал за екстремни спортове и начин на живот, и ежедневно имаме сериозен трафик и посещаемост от нашата аудитория, и до сега всичко е било без никакви проблеми и нередности. Благодарим ви и продължавайте все така добре!

Board.bg Team
http://www.board.bg

Volkswagen Форум България

vwforum-bg340

С настоящето писмо искаме да благодарим за изключително любезното съдействие и професионално отношение на всички Ваши служители, с които имахме удоволствието да контактуваме. Екипът на Volkswagen Форум България изразява своята гореща благодарност към всички служители на СуперХостинг.БГ, особено към екипа по техническа поддръжка за проявения професионализъм.

Volkswagen Форум България
http://www.vwforum-bg.com

Галин Стоименов от Gallery.bg

gallery340

Благодаря! Много сте добри в това, което правите. Откакто открих СуперХостинг.БГ ви препоръчвам на всички колеги и клиенти. Администрирам няколко хостинг акаунта, притежавам два и мога да кажа, че до момента съм удовлетворен на 100%. С удоволствие нося тениските на СуперХостинг.БГ и изпитвам силно чувство на задоволство, когато съм с тях 🙂

Галин Стоименов
Галери БГ
http://www.gallery.bg

Mариана Kюркчиева от Nanocom-bg.com

nanocom-bg340

Искам още веднъж да ви БЛАГОДАРЯ за коректно пренесения сайт. Изключително съм ви благодарна, защото ми оказахте помощ в точния момент, в който имах нужда от такава помощ!!!
Да сте живи и здрави, любовта да бъде винаги със вас!
С най-искрени чувства към целия ви екип!

Mариана Kюркчиева
http://www.nanocom-bg.com

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.