Клиентите за нас – Част 1

Имаме най-добрите клиенти! Ние също ви благодарим за доброто отношение, за това че избрахте СуперХостинг.БГ, за това, че оценявате труда на СуперЕкипа! За нас е важно да знаем, че това, което правим ви допада! Ще продължим да ви помагаме и да даваме решение на всеки ваш въпрос!

Решихме да споделим с всички малка част от вашите „Благодаря“! 🙂

Really Good Solutions

rgs-bg340

Доста време използвахме най-различен хостинг от различни чуждестранни и български компании, като съдихме само по ниската цена, и можем смело да твърдим, че това бе голяма грешка, която струва време и пари и най-вече недоволни наши клиенти.
Дойде момента в който трябваше да се вземе нещо сигурно, стабилно, с качествена поддръжка и с достатъчно нужни и полезни атрибути. Това нещо се оказа хостинга от СуперХостинг.БГ . Сега бизнеса ни се развива с темпо, което не сме и мечтали! Можем смело да твърдим, че СуперХостинг.БГ е най-добрия партньор, който може да се намери в България!
Забравете за извинението „Съжаляваме, но имахме технически проблеми“, което некачествените и некоректни хостинг фирми използват. Вземете си хостинг от СуперХостинг.БГ и решете проблемите си от раз!

Really Good Solutions
http://www.rgs-bg.com

Инж. Георги Симеонов от Максимум Инженеринг ЕООД

max-eng340

Когато влязох във връзка с екипа на SuperHosting.BG , бях приятно изненадан от техния професионализъм и от невероятното им отношение към клиента. Това не са често срещани качества сред българските фирми, но се надявам от тук нататък да се срещам с все повече такива фирми. Това са хора, винаги отворени към нови предложения. Ако желаете да ви обърнат внимание, да получите точно това което искате, ако желаете един действително коректен и качествен партнъор в Интернет пространството , без съмнение ще го намерите в лицето на SuperHosting.BG . Изключително доволен съм от съвместната ни работа.

Инж. Георги Симеонов
Управител
Максимум Инженеринг ЕООД
http://www.max-eng.com

Благовест Пармаков от AstroData.BG

astrodata340

Въпреки огромните ми съмнения, че ще намеря хостинг който да отговаря на всичките ми изисквания и след няколкото неуспешни опита за това, напълно бях загубил вяра в българските хостинг компании! След тези неуспехи вече няколко месеца съм впечатлен от резултата който открих.
Със своя професионализъм и перфектно отношение към клиента екипът на SuperHosting.BG доказа своите качества пред мен.
Препоръчвам на всички които търсят качествени хостинг услуги да не се колебаят и да се доверят на SuperHosting.BG!

Благовест Пармаков
http://www.astrodata.bg

Мария Рачева от Pchelarstvo.com

pchelarstvo340

Преди да прехвърля сайта си при СуперХостинг.БГ , ползвах услугите на безплатен хостинг провайдър и се чудех, защо хората плащат за подобен тип услуги при положение, че могат да ги получат безплатно. С разрастването на проекта обаче имах нужда от наистина професионална услуга, на която да мога да разчитам. Фактори, като „свързаност“, „back-up“, „бързина на връзката“, „качествена и професионална поддръжка“, „Up-Time“, „видимост“ и т.н. започнаха да се оказват значими за моята дейност и за изборът ми на хостинг провайдър. На втория месец след прехвърлянето на моя сайт на сървър на СуперХостинг.БГ вече знаех, че той е в сигурни ръце, и че когато става дума за сериозна работа, компромиси не трябва да се правят.

Мария Рачева
http://www.pchelarstvo.com

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments