Спечелете безплатен пропуск за TEDxBG 2012!

TEDxBG 2012Искате ли да споделите и да се запознаете с интересните идеи на професионалисти и ентусиасти в областите на наукатa, изкуството, технологията, журналистиката, дизайна и устойчивото развитие? Обменете опит „очи в очи“ на едно интересно, любопитно и много надъхващо събитие, в което и ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ ще участваме – TEDxBG 2012. Като партньори на тазгодишното издание, решихме да предоставим на 3-ма от вас възможност да спечелите безплатен пропуск за събитието. На въпросите Защо да участвам?, Кога и къде? и Как да спечеля безплатен пропуск?, отговори можете да намерите в следващите редове.


Защо да участвам в TEDxBG 2012?
  • Вече 25 години TED дава възможност на световно известни учени, дизайнери и културни новатори да споделят идеите си със света;
  • TEDx, от които е част и TEDxBG, са независими събития, лицензирани от TED и имат за цел разпространяването на стойностни идеи в различни точки по света;
  • TEDxBG е конференция за идеите, които си струва да споделяме;
  • TEDxBG ще представи комбинация от записан TED видео материал и известни български презентатори на живо;
  • Лекторите ще говорят на различни културнозначими теми от областите на науката, изкуството, технологията, журналистиката, дизайна и устойчивото развитие;
  • Билетите вече са напълно изчерпани, което също може да ви подскаже огромния интерес към събитието. 🙂

Кога и къде ще се проведе TEDxBG 2012?

TEDxBG 2012 ще се проведе в рамките на 2 дни. На 14-ти януари 2012 г. ще бъде семинарната част в Rainbow Plaza, а на следващия ден (15-ти януари) – както организаторите казват: “Къде ли не!”. 🙂

Как да спечеля безплатен пропуск?

 

За да спечелите своя безплатен пропуск е необходимо до обяд на 12 януари 2012 г. да оставите коментар под тази публикация, като отговорите на един от следните въпроси:
  • Били ли сте на някое от предишните издания на TEDxBG (TEDxBG 2010 и TEDxBG 2011) и какво най-много ви впечатли?
  • Дайте ни жокер за новаторските и креативни идеи, които ще споделите с присъстващите на събитието или за които искате да научите повече, като посетите TEDxBG 2012?

Организаторите на конференцията ще определят кои 3 отговора са най-интересни, искрени и оригинални. 🙂 Техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието. Ще се постараем още на 12-ти януари да обявим 3-мата печеливши, за да можете да предвидите присъствието си на събитието.

Определено вярваме, че ще си заслужава, така че не жалете думи и бъдете искрени! 🙂 Успех!

Ще ви помолим да посочите вашите имена и актуален e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас. Очакваме с нетърпение вашите отговори!

Допълнителна информация около TED събитията в международен и български аспект, можете да намерите на посочените по-долу адреси:

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия онлайн бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог или следите нашата фен страница във Facebook.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
74 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments