СуперХостинг.БГ @ Р2Р конференция 2010

СуперХостинг.БГ на P2P Конференцията 2010

Верни на традициите си ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ за поредна година ще подкрепим като генерален спонсор Р2Р конференцията, наложила се като водещо ежегодно събитие в бранша.

Конференцията, организирана от Екип Нула ще събере за шеста поредна година на едно място българската общност от уеб програмисти, дизайнери и маркетолози на 24 и 25 април 2010г. във Велико Търново. Специално за Р2Р конференцията сме подготвили интересни изненади.

Традиционно конференцията привлича много от добрите специалисти в България и чужбина и стъпва на популярни прояви като WebTech, barCamp и blogCamp. Програмата в потока WebTech 2010 ще бъде открита на 24 април от 14:00 часа именно от нашите управители Любомир Русанов и Методи Дреновски с лекция на тема „Хостинг в облака или облак в хостинга“, посветена на бъдещето на хостинг услугите.

Очаквайте скоро допълнителна информация за всички интересни лекции и събития по време на конференцията.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
Black Friday '21: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

Black Friday ’21: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък [Аудио]

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
Черен петък '21: Подготовка на сайта, стоката и служителите

Black Friday ‘21: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си [Аудио]

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!