Станахме на 15 години! Споделяме 15 СуперСили и черпим с 15 награди

СуперХостинг.БГ е вече на цели 15 години! Но броим възрастта си не по годините, а по успехите на нашите любими клиенти.

СуперНаградите 🏆

След всяко предизвикателство, следва нещо хубаво. А след нашето – идват СуперНагради.

5×3=15

Или с други думи петима от Вас ще спечелят пакет от три награди:

Източник GIPHY

🏆 Награда #1:

  • Абонамент за Премиум защита от СПАМ и вируси и SSL сертификат Sectigo Essential Wildcard (+Managed SSL услуга) за една година от нас.
  • Ваучер за SEO одит на уебсайт от нашите партньори Netpeak – една от най-големите онлайн маркетинг агенции в Източна Европа.
  • Предметна награда изненада от нас.

🏆 Награда #2:

  • Експертна консултация „Вашият сайт работи по най-добрия начин!”.
    Нашите експерти правят детайлен анализ на потреблението, възможностите за оптимизация и прилагането на допълнителни фини настройки, за да може сайтът да работи по най-добрия начин и сървърните ресурси да се използват ефективно. Услугата включва един час експертен анализ и се предоставя за един сайт на наш клиент на услугите споделен хостинг, WordPress хостинг или Managed VPS. ИЛИ Безплатно подновяване за период от една година от датата на изтичане на услуга по избор или активиране на нова такава. Услугата може да бъде споделен хостинг план, WordPress хостинг, Shopiko или Сайт билдър.
  • Абонамент за 6 месеца на MasterHack клуба от Lifehack.BG. С достъп до целия ресурс от полезни материали, курсове и група, която е насреща за Вашите въпроси.
  • Предметна награда изненада от нас.

🏆 Награда #3:

  • Безплатно подновяване за период от една година от датата на изтичане на услуга по избор или активиране на нова такава. Услугата може да бъде план на споделен хостинг, WordPress хостинг, Shopiko или Сайт билдър. ИЛИ Експертна консултация „Вашият сайт работи по най-добрия начин!”. Нашите експерти правят детайлен анализ на потреблението, възможностите за оптимизация и прилагането на допълнителни фини настройки, за да може сайтът да работи по най-добрия начин и сървърните ресурси да се използват ефективно. Услугата включва един час експертен анализ и се предоставя за един сайт на наш клиент на услугите споделен хостинг, WordPress хостинг или Managed VPS.
  • Ваучер за безплатен курс по избор на стойност 200 лв., предоставен от SoftUni.
  • Предметна награда изненада от нас.

🏆 Награда #4:

  • Безплатно подновяване за период от една година от датата на изтичане на услуга по избор или активиране на нова такава. Услугата може да бъде споделен хостинг план, WordPress хостинг, Shopiko или Сайт билдър.
  • Ваучер за обучение или консултация по избор на стойност 200 лв. от Beyond Academy.
  • Предметна награда изненада от нас.

🏆 Награда #5:

  • Безплатно подновяване за период от една година от датата на изтичане на услуга по избор или активиране на нова такава. Услугата може да бъде споделен хостинг план, WordPress хостинг, Shopiko или Сайт билдър.
  • Ваучер за еднократна онлайн консултация за Лични финанси или Финанси на фирмата със Стойне Василев (smartmoney.bg) на стойност 200 лв.
  • Предметна награда изненада от нас.
Печелившите ще обявим на 10.11.2020. СуперЖурито ще бъде изправено пред тежката задача да отличи петимата най-впечатляващи участници. Стискайте палци!

15 СуперСили, които ни направиха СуперХостинг.БГ

Вече Ви предизвикахме да споделите Вашите. Но за да бъдем напълно откровени към Вас, решихме да започнем със споделянето първи и да разкрием кои са СуперСилите, които ни правят това, което сме, вече 15 години.

  • Помощ и емпатия

За всички тези години научихме, че най-важното за един бизнес е той да бъде полезен. Да разбира, съпреживява, помага и подкрепя своите клиенти и партньори. Но не само! Всеки един човек в СуперЕкипа помага отдадено и на своите колеги. С времето се научихме да бъдем сплотени и да посрещаме заедно всички предизвикателства. Приемаме всеки сайт като наш личен проект.

  • Доверие 🤝

Защото без доверие не съществуват устойчиви, дълбоки и смислени връзки. Нито междуличностни, нито бизнес ориентирани. С опита се научихме да пречупваме всяко наше действие или бездействие през призмата на доверието. И да го изграждаме тухличка по тухличка, защото то е СуперСилата, която дава стабилна основа на дългосрочните ни отношения с Вас!

  • Отговорност и отдаденост

В СуперЕкипа има неписано правило – всеки приема задълженията си лично и носи отговорност за тях. Решаваме всеки казус с мисъл за бъдещото развитие на Вашия уеб проект. Стремим се да даваме най-доброто, на което сме способни, в името на желаните резултати и пълната удовлетвореност на нашите клиенти. Което пък води и до нашето удовлетворение (и кеф, че сме били полезни 😎).

  • Честност и коректност

Това е и първата крачка към придобиване на СуперСилата „доверие“! Стремим се винаги да сме честни и коректни към нашите клиенти и да предоставим такова обслужване, каквото ние бихме искали да получим в ролята си на клиенти. И наистина често СуперЕкипът влиза в тази роля, доверявайки се на нашите СуперКлиенти за стоките и услугите, които предлагат!

  • Адекватност и бързина

Защото времето е най-ценният ресурс! ⏰ А някои казват, че времето е и пари. Особено когато бизнесът Ви зависи от работата на сайта. Който пък до голяма степен е наша отговорност. Затова сме винаги на линия, реагираме моментално и адекватно на ситуацията – дори тя да не зависи на 100% от нас.

  • Надеждност

Част от успеха на СуперХостинг.БГ се дължи на високото качество на предоставяните от нас услуги, на тяхната техническа обезпеченост и безотказна работа. Но не само! Ние измерваме надеждността и чрез умението ни да предоставяме супер обслужване. Когато клиентите ни избират хостинг услуга, те избират „семейство“ в лицето на СуперЕкипа, което се грижи безупречно за техните сайтове.

  • Смелост

Рискуваме, експериментираме и се стремим да бъдем иноватори в нашата сфера. Понякога печелим, понякога губим, но това е отговорността, която носиш, когато си „голям“ – на възраст, на клиенти и на очаквания от тези клиенти. Доказват го постоянните подобрения в услугите и въвеждането на нови.

Част от разработките, които създадохме специално за Вас, са единствените по рода си инструменти във Вашите хостинг акаунти, системите ни за сигурност на Вашите сайтове и имейли, удобството да подновявате автоматично своите услугите и още.

  • Предприемчивост

С тази сила поддържаме темпото да не спираме да се развиваме – добавяме нови услуги, нови инструменти в настоящите услуги и всеки развива това качество в ежедневните си задачи. За да не спираме да израстваме като екип и хора. С удоволствие подкрепяме амбициозни онлайн проекти и дигитални събития, които променят бъдещето и облика на съвременния свят. Вече повярвахме в много млади предприемачи – още от раждането на техните проекти!

  • Оптимизъм

Позитивната нагласа и вярата в просъществуването на онлайн проектите на нашите клиенти са ни дали способността да вземаме правилни решения и информирани избори. Оптимисти сме, но в здравословни рамки, които ни мотивират да бъдем най-добрата версия на себе си. И да вярваме в „утре“-то на всеки Ваш проект!

  • Дисциплина и упоритост

А Вие отказвате ли се често? Ние не! Вярваме, че всяка задача, проект, казус или комуникация заслужават да бъдат водени докрай. Най-голямото удовлетворение за нас е, когато постигнем положителни резултати в полза на всички замесени страни. Вярваме, че ако искаме да видим промяната, към която се стремим, трябва да бъдем постоянни, съсредоточени и упорити. Затова дисциплината и упоритостта вървят ръка за ръка и ни помагат да не губим фокус и темпо.

  • Търпение

Вече 15 години търпеливо утъпкваме пътя на дигитализацията в България. Хубавите неща обаче стават бавно, а амбициозните проекти – още по-бавно. Знаем това и сме готови да работим дори цял живот за целите си. За в бъдеще виждаме България и целия Балкански полуостров като дигитален хъб на Европа, а СуперХостинг.БГ като мястото за старт и развитие на всеки онлайн проект.

  • Любов към работата

Имаме удоволствието да заявим, че обичаме работата си и всеки аспект от нея. Да, трудни моменти винаги има, но СуперХостинг.БГ се превърна в компания, която се грижи за своите служители, клиенти и партньори.

  • Благодарност

Към Вас, към работата ни, към възможностите и предизвикателствата. Благодарим Ви, че вече 15 години споделяме общ път и си помагаме взаимно. Щастливи сме да споделим, че зад всеки доволен клиент стои цял СуперЕкип със своите чувства, емоции, труд, старание, умения и квалификации.

А зад всеки доволен СуперКолега, стои едно „Благодаря!“ от нашите любими клиенти и партньори. Осъзнаваме, че нашите СуперКлиенти са причината да съществуваме все още и да имаме силата да продължаваме все напред за ВАС!

Източник GIPHY

  • Уважение

Към всички Вас, към труда ни, към времето, усилията, личностите и характерите, които стоят за всеки, с когото общуваме. За нас истинското уважение се състои в:

  • индивидуалния подход към всеки клиент, партньор, колега;
  • зачитане и разбиране на всяка нужда;
  • предлагане на високо качество без компромис;
  • бързо и навременно съдействие по всяко време;
  • изграждане на партньорства, базирани на приятелство и доверие;
  • уважение към конкурентите и тяхната работа.
  • Гъвкавост и адаптивност

За тези 15 години се изправихме пред редица предизвикателства, а дигиталната среда коренно се промени. Тя се промени, защото се променихте и Вие – нашите клиенти. Преди 10-15 години получавахме запитвания, свързани предимно с работата на хостинг услугата. Тогава клиентите вярваха, че си купуват параметри и място за своя сайт. Днес хостингът е много повече от „купчина железа” и виртуално пространство. За 15 години променихме бизнес модела на хостинг индустрията в България – днес хостингът е съвкупност от всеобхватно и безупречно обслужване, допълнителни системи, технологии и инструменти, за да се радвате на една завършена услуга.

Много силно вярваме, че хостингът е услуга, с която всеки един човек може да работи – независимо от техническата си подготовка. Затова и усилено работим в тази посока: да направим услугите още по-достъпни, обслужването още по-надеждно, ефективно и всеобхватно, а допълнителните екстри още по-полезни за Вашите проекти.

Това от своя страна ни научи на ценни уроци и ни помогна да придобием СуперСилата да бъдем гъвкави и да се адаптираме спрямо условията, а когато се наложи, и да ги променяме за по-добро. 🙂


Е, това бяха 15-те СуперСили, които ни правят това, което сме. На пръв поглед простички неща, но ги наричаме „СуперСили“, защото имат силата да променят бизнес модел, нагласа към работата, посоката на една компания и способността ѝ да се справя с предизвикателствата.

Признаваме си, търпението ни намалява в такива моменти, когато искаме да научим кои са Вашите скрити оръжия да продължавате напред. Очакваме публикациите Ви с огромен интерес!

И още ли има? Разбира се! Почерпете се с апетитни празнични оферти на любимите Ви домейн разширения с до -80%:

  • .com за 19,75 лв/год (27.75 лв.);
  • .bg за 49,75 лв/год (70.40 лв.);
  • .eu за 4,75 лв/год (21.75 лв.).

Само до 05.11.2020, при поръчка на нов домейн за период от една година. Грабвайте ги, докато са още топли!

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
5 7 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

8 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.