Изминалите летни месеци и изненади – в резюме 2011

През изминалите месеци балансирахме летните приятни емоции, като подготвихме атрактивни услуги и нови предложения. В следващите редове сме обединили нашите летни изненади, като основните моменти включихме и в нашия бюлетин за месец август. Ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ се постарахме да ви дадем много и различни възможности, с които развитието или може би стартирането на вашите успешни проекти с нови идеи през есента, да е още по-лесно, достъпно и ефективно.

Нашите летни изненади и предложения:
  • EU домейн през лятото само за 1,99 лв.
  • Лятна промоция 1=2
  • Преференциални цени за електронни подписи
  • Повече сайтове в един хостинг акаунт на същата цена
  • Неограничен брой акаунти за всички реселъри
  • Повече от 25% намаления в цените на виртуалните сървъри (VPS)
  • СуперХостинг.БГ в нов дейта център
  • Спестете време и средства с вашата клиентска сметка
  • Ползваемост (Usability) на вашия сайт – Блиц-анализ на по-ниски цени

1. EU домейн през лятото само за 1,99 лв.

Последната изненада, която подготвихме за вас в началото на август е възможността да закупите .EU домейн за своя бъдещ проект само за 1,99 лв. с ДДС до 1 септември 2011 г.

Повече за условията на промоцията можете да намерите в нашия блог: Вземете своя .EU домейн през лятото само за 1,99 лв!

2. Лятна промоция 1=2

Лятото е сезона за почивки, пътувания и емоции, но и за планиране на новите и развитие на настоящите проекти. Виртуалният остров, на който ви поканихме с нашата лятна промоция, ви дава възможността да комбинирате качествени хостинг услуги с приятни и слънчеви емоции, породени не само от нашите русалките, но и от възможността да получите 1 година безплатен хостинг.

Вижте повече за условията на промоцията в нашия сайт: Лятна промоция 1=2
Не пропускайте и нашата блог игра и можете да получите допълнителна лятна награда – безплатен електронен подпис!

3. Преференциални цени за електронни подписи

Всички наши клиенти могат да се възползват от специални, по-ниски цени при закупуването на електронни подписи Stampit. В резултат на партньорството ни с първия доставчик на удостоверителни услуги в България – „Информационно обслужване“ АД, вече можем да ви предложим удостоверения за електронен подпис (УЕП) за юридически и физически лица.

Възползвайте се от специалните условия сега! Вижте как на нашия сайт: Услуги -> Електронен подпис.

4. Повече сайтове в един хостинг акаунт на същата цена

В началото на юни дадохме старт на горещите летни изненади. Първата от тях беше свързана с увеличение на броя Add-On домейни, което позволява разполагането на повече независими сайта в един хостинг акаунт.

5. Неограничен брой акаунти за всички реселъри

Следвайки лятното настроение, се погрижихме да зарадваме и нашите реселъри. От средата на юни, всички наши клиенти, използващи реселърски акаунти, могат да се възползват от неограничен брой акаунти и за всички реселърски планове. Също така, нашите реселъри имат свободата да добавят и неограничен брой Add-On домейни за всеки от плановете: РеселърСтарт, РеселърБизнес, РеселърПро и РеселърХостинг.

Вижте параметрите на реселърските планове на нашия сайт –> Resellers
Реселърски акаунт или споделен хостинг?

6. Повече от 25 % намаления в цените на виртуалните сървъри (VPS)

Не можем да пропуснем и нашите клиенти с виртуални сървъри (VPS). От 30 юни намалихме цените с над 25% и за трите предлагани плана: VPS Старт, VPS Про и VPS Бизнес, запазвайки техническите параметри и гарантираното качество на хостинг услугите. Новите цени са валидни, както при поръчка на нов VPS, така и при подновяване на текущо използвана хостинг услуга. Въпреки намалението на цените, се запазват и отстъпките при предплащане на услугата за 6 или 12 месеца.

Актуалните цени при подновяване можете да намерите в клиентския си профил – секция „Подновявания“.

7. СуперХостинг.БГ в нов дейта център

През изминалия месец мигрирахме нашите сървъри в нов дейта център. Центърът за данни има всички характеристики за непрекъсваемост, сигурност и надеждност, с което гарантираме нашите хостинг услуги и се грижим за вашите акаунти. Преместването бе свързано с планиран процес за развитие и увеличаване качеството и функционалността на нашите хостинг услуги.

8. Спестете време и средства с вашата клиентска сметка

Можете да извършвате зареждане на суми, които се натрупват в клиентската ви сметка и могат да бъдат използвани за много бързо и лесно активиране на всички, предлагани от нас услуги. Чрез зареждане на определена сума спестявате, както време, така и средства, тъй като може да се активират множество поръчки само с едно плащане. Активирането на услугите се прави директно от вас. Клиентската сметка е подходяща и много удобна възможност за заплащане на периодично поръчвани услуги.

Подробна информация за захранването и управлението на клиентска сметка можете да намерите в нашата помощна страница: Клиентска сметка

9. Ползваемост (Usability) на вашия сайт – Блиц-анализ на по-ниски цени

Една много подходяща и полезна услуга, ако:
– ви трябва допълнително мнение, как с вашия сайт да постигате най-добрите резултати;
– искате бързо да диагностицирате ефективността на сайта си;
– не сте ползвали експертиза и обратна връзка за ползваемостта на сайта си;

Всички наши клиенти получават 60% отстъпка и плащат само 144.00 лв. с ддс, вместо 360.00 лв. с ддс. Експерти от Лукрат правят анализ на ползваемостта на сайта от гледна точка на потребителите. За 5 работни дни ви дават 10 препоръки, как сайтът ви да стане по-лесен, удобен и лесен за ползване от посетителите и по-печеливш за вас.

Повече за услугата, как да я поръчате и какво още да очаквате, можете да намерите на нашия сайт: Услуги –> Ползваемост

За всичко ново и интересно около вашата хостинг компания, както и събития и тенденции в уеб бранша, можете да се абонирате за нашия блог. Не пропускайте и нашата фен стрaница във Facebook, както и да ни следвате в Twitter.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин...

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.