StartUP NEXT 2013 – Какво следва? Спечели и разбери!

Какво е да си предприемач?

Да правиш бизнес? Да рискуваш? Да създаваш иновации? Да бъдеш лидер? Да си уникален? Или просто да следваш мечтите си?

Предприемач може да се нарече всеки, който прави стъпки към промяната, който създава стойност за себе си и за света, който се осмелява да бъде различен и да успява, който не се страхува да загуби, защото знае, че най-великите идеи са създадени след много провали. Предприемачите са хората, без които светът сега нямаше да бъде същият! А ти предприемач ли си?

Ако намираш поне частица от себе си в тези думи, то ти си предприемач. Светът има нужда от хора като теб. Ти си този, който ще донесе промяната. Не се отказвай, може би точно сега следва най-интересното. А какво следва ли? Ела на StartUP Conference 2013 NEXT и ще разбереш. Играй за един от 5-те безплатни пропуска за най-голeмия годишен предприемачески форум в България и стани част от магията на това наистина вълнуващо събитие, където предприемачи, инвеститори, студенти и активни млади хора се срещат, говорят и разменят идеите си.

Какво ще научиш?

  • Какво се случи през последната година и какво трябва да се случи, за да видим стабилен растеж?
  • Какви са възможностите да финансираш своя стартъп, как да кандидатстваш успешно и какви проекти търси едно VC?
  • Как да маркетираш идеите си с нисък бюджет и да постигнеш страхотни резултати?
  • Какво прави startup общността в България уникална?
  • Колко е важно образованието за развитието на startup общността в България?
  • Как млади български стартъпъри осъществиха идеите си?
  • И още много други интереси теми.

Кого ще срещнеш?

Ще имаш възможността да се запознаеш с успели предприемачи от цяла Европа и региона, да чуеш интересни истории на млади стартъпери и да общуваш с ентусиазирани хора, пълни с енергия и уникални идеи, които чакат да бъдат споделени и реализирани.

Къде и кога да дойдеш?

StartUP Conference 2013 NEXT ще се проведе на 30 ноември и 1 декември (събота и неделя) в SEC (Sofia Event Center) в Mall Paradise.

Какво чакаш?

А да, да ти кажем условията за участие 🙂

Спечели безплатен пропуск за StartUP Conference 2013 NEXT като отговориш на въпроса:Какво следва? Коя е следващата стъпка, която ще направиш към успеха?Очакваме твоя отговор като коментар под тази публикация до обяд на 28 ноември (четвъртък).Да не забравяме, че на един предприемач, освен всичко друго, му трябва и късмет! Затова ние ще определим 5-те късметлии чрез томбола.

Не забравяйте да посочите точен имейл във формата за контатки.

Повече за събитието, програмата и лекторите можете да научите на сайта на StartUP Conference NEXT 2013.

Успех! Ще се видим на StartUP NEXT да стартъпираме заедно 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
42 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!
Black Friday Shopiko

Black Friday ‘21: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин [Аудио]

0
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.