TLS/SSL сертификати с разширена валидация (Extended Validation)

Интернет навлиза все повече в ежедневието ни, за някои е основно място за развлечение, пазаруване или за разплащане на сметки. За други интернет е място за работа и развитие на бизнес. Както и да възприемаме ежедневната си среща с онлайн света, данните, които се обменят в интернет, по един или друг начин, трябва да бъдат защитени, а доверието на нашите потребители подсигурено. За това на помощ идват TLS/SSL сертификатите и по-конкретно тези с разширена валидация.

Ако доверието и сигурността на посетителите на Вашия сайт са важни за вас, то SSL сертификатите с разширена валидация (Extended Validation SSL) са именно начинът, по който можете да го постигнете. Със зачестилите злоупотреби в глобалната мрежа все повече хора възприемат наличието на SSL сертификат като ориентир и знак за качество. Собствениците и администратори на уеб сайтове избират EV SSL сертификатите, защото доверието и сигурността на потребителите е от първостепенно значение за тях.

Според проучване, проведено в Европа, сайтовете, които разполагат със SSL сертификат с разширена валидация отбелязват покачване над 20% при онлайн поръчките. EV SSL сертификатите с разширена валидация са необходимост за всеки бизнес, който иска да увеличи своя потенциал за развитие и растеж.

С какво се отличава SSL сертификатът с разширена валидация (Extended Validation)?

  • Само при Extended Validation SSL сертификатите данните за организацията може да се видят с един клик върху катинара в адресната лента. По този начин посетителят на сайта веднага може да се увери, че е попаднал на правилния сайт, и че този сайт предоставя максимална защита на данните и личната му информация.
  • Издателите на такива сертификати обикновено дават възможност на сайта да се разположи т.нар. динамичен печат (картинка), на който са написани името на домейна и името на компанията, собственик на домейна.
  • Попадайки на сайт, защитен със SSL сертификат с разширена валидация, на потребителя не се налага да проверява, дали фирмата наистина съществува и има офис, телефон, валиден имейл адрес, както и управител, който може да бъде открит. Тази информация е проверена и удостоверена със сертифицирането, тъй като при този вид сертификати освен собственост върху домейна, се изисква и проверка на фирмата и/или организацията, на която се издава сертификата.
  • SSL сертификатът с разширена валидация е начин да се отличите много пред конкуренцията и да впечатлите вашите клиенти, защото предлага уникален начин да покажете, че сте сигурен и надежден партньор, който е легитимен и проверен от независима международна одиторска компания.

При заявка за издаване на SSL сертификат с разширена валидация, трябва да вземете предвид, че процесът по верификация продължава от 3 дни до 1-2 седмици, именно заради завишените изисквания на издателя.

Подробна информация за това какво представляват, как се издават, ползват и функционират SSL сертификатите, може да откриете в статията ни 🔗 EV SSL сертификати (Extended Validation SSL) | Help


SSL сертификатите, които предлагаме, са от най-реномираните издатели в света – VeriSign, Sectigo и GeoTrust. Допълнителна информация за предлаганите от нас SSL сертификати, можете да намерите на нашия уеб сайт, раздел Услуги.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?
8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин

8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин [Аудио]

0
Сега е време да Ви помогнем да създадете бързо, лесно и в рамките на часове, своя онлайн магазин с платформата Shopiko.

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви.