Как умението да спираш времето може да се превърне в успешен бизнес?

Фотографията. Едно толкова вдъхновяващо призвание, което малцина решават да последват и да развият до степен на професионална квалификация заради съпътстващите позитиви и негативи. Въпреки това умението да уловиш неуловимите мигове си остава цяло изкуство, което трудно бихме поставили в каквито и да било рамки. Понякога напомня за калейдоскоп – една безкрайна феерия от светлини и сенки, ъгли и ракурси, обекти и въображение, които не спират своята красива игра.

В тази приказна сфера срещнахме нашия съвсем реален герой със супер способности във фотографския занаят, който носи името Пламен Стоянов. Талантът му е неоспорим, а потенциалът – необятен. И ако не вярвате на нас и стотиците усмивки, които е заснел, разгледайте неговия сайт www.plamenstoyanov.com и ще се убедите.

Нас определено успя да ни впечатли не само с безспорните си качества на фотограф, но и с уменията, които е приложил, за да създаде своя сайт с помощта на Сайт билдър и собствения си усет. Е, резултатите говорят сами по себе си и няма нужда да казваме, че визията е WOW! Но пък ще Ви запознаем с историята на Пламен и неговата страст, която прераства в успешен бизнес.

Чудите се какво е накарало този човек да се впусне в начинанието, наречено собствен бизнес? Ще научите в следващите редове, а ние обещаваме да бъде интересно. Приятно четене!

1. Как бихте представили себе си и бизнеса си на първа среща?

Здравейте, казвам се Пламен Стоянов и определям себе си като разказвач на истории, които запечатвам със своята камера. Обикнах фотографията, защото чрез снимкитe спирам вниманието си върху малките неща и онези кратки моменти пълни със съдържание и смисъл. Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш част от момент, който никога няма да се повтори и от кадър, който те усмихва вечно.

sitebuilder-plamen-stoyanov

2. Кое Ви накара да се впуснете в приключението „собствен бизнес“? 

Воден на първо място от желанието да създам нещо свое, което да ми носи удовлетворение от добре свършената работа всеки ден. Исках да „избягам“ от сивото ежедневие и липсата на креативност, което бях срещал до момента в други сфери на дейност, на други работни места. Тук, в „моя свят“ имам възможността да се развивам без граници и да разширя потенциала си извън своята зона на комфорт.

3. Коя е СуперСилата, която движи Вашия бизнес, и как устоявате на предизвикателствата пред него?

Ако не е трудно, значи не е дългосрочно, а щом не е дългосрочно, няма стойност.

Пламен Стоянов

Моята супер сила е постоянството, а целта ми е да създавам стойност във времето – красиви кадри и видеа, към които хората да се връщат с усмивка.

sitebuilder-plamen-stoyanov

4. Каква е ролята на сайта и дигиталното присъствие за развитието на бизнеса Ви?

Развивам своя дигитален маркетинг в социалните мрежи и чрез интернет страницата, която сам създадох, но с помощта на СуперХостинг.БГ. За мен е от изключително значение да имам собствен сайт, в който моите бъдещи клиенти биха могли да се запознаят с моето портфолио.

Беше ми нужен сайт, който:

  • лесно да поддържам;
  • да бъде леснодостъпен;
  • да получавам бързо съдействие при каквито и да е технически въпроси.

Открих всичко това в СуперХостинг.БГ. 

5. Вие се доверихте на Сайт билдър при изграждането на Вашия сайт. Какво Ви спечели в платформата?

Стартирах изграждането на сайта ми с помощта на предложен шаблон от Сайт билдър, който лесно трансформирах според своите представи. С помощта на функцията Drop and Drag много лесно настроих своите снимки, слайдери, менюта и бутони в бъдещия ми сайт.

Доверих се на СуперХостинг.БГ, защото срещнах отзивчивост и добро отношение от хората от техническата поддръжка през цялото време на създаването на сайта ми. Това е така и към момента в допълнителното надграждане. Цялостното изграждане на моята интернет страница ми отне около 30 дни, като първоначално се възползвах от предложения тестов период за ползване на сайта.

6. Как избрахте домейна на Вашия сайт?

В препоръките, които СуперХостинг.БГ бяха приложили, проверих дали името, което исках да използвам за моя бъдещ сайт, е свободно и го резервирах чрез тях.

Вижте също: 10 домейна за 10 бизнес идеи

7. Кой е най-ценният урок, който сте усвоили в практиката си дотук и работи успешно за Вашия бизнес?

Ключово за мен в предлагането на каквато и да е услуга е да подхождаш индивидуално спрямо желанията и предпочитанията на всеки свой клиент. Личното отношение и взаимните препоръки са предпоставки за отличен краен резултат.

8. Какъв съвет бихте дали на тези, които се колебаят да стартират свой бизнес онлайн?

Не се колебайте! Вярвайте в своите сили, възможности и бъдещи постижения!

Успешният бизнес е този, който бива стартиран от ентусиасти и бива продължен от професионалисти. Възползвайте се от възможността за презентация на бизнеса Ви 24/7 и лесната и гарантирана достъпност на потребители от всички краища на света.

sitebuilder-plamen-stoyanov

С този кадър слагаме край на нашите въпроси към Пламен и даваме начало за размисъл на всеки, който още не се е осмелил да последва мечтата си за собствен бизнес и сайт, развиващ неговия потенциал. Благодарим на нашия СуперГероой за хубавите думи, за отзивчивостта и най-вече за дръзновението да последва вътрешния си порив за нещо свое, което оставя след себе си красота и усмивки.

Ако и Вие сте поели по пътя на Пламен или тайничко се надявате Вашата бизнес идея да се увенчае с неговия успех, бъдете смели и приемете всяко предизвикателство като още една възможност да докажете на себе си колко силно вярвате в мечтите си. Ние сме рамо до рамо с Вас, за да Ви помогнем да ги дигитализирате чрез професионален и вълнуващ сайт.

Вече лесно можете да изградите сайта си от нулата, точно както е направил и Пламен с помощта на Сайт билдър. Тествайте безплатно за 7 дни. Не забравяйте – няма подходящо време да стартирате собствен онлайн бизнес, защото моментът винаги е СЕГА.

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи най-важното и полезното от света на уеб, касаещо Вашия сайт и дигитално развитие.

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.