2 новини от Shopiko за СуперФинал на 2020

Shopiko – платформата, с която лесно и бързо може да изградите продаващ онлайн магазин, финишира 2020 с още няколко подобрения. Те помагат на всеки търговец да продава повече. Как? С още един разплащателен метод към портфолиото си от 13+ метода и още по-добра мобилната версия за магазините, изградени с платформата. 

#1 Нов разплащателен метод: TBI Bank

Разсрочено плащане – какво по-хубаво от това? Особено сега, когато COVID19 значително усложнява бизнес средата и покупателната възможност на Вашите клиенти. А най-важното е да ги улесните максимално при покупка от Вашия онлайн магазин. Бъдете гъвкави и им предлагайте още по-удобни начини да възползват от Вашите продукти/услуги.

Разсроченото плащане е чудесен инструмент за всеки клиент, който:

  • не може да предостави голяма сума накуп;
  • има нуждата да разпредели средствата си напред във времето.

Използвайки този метод на плащане, Вие помагате на всички Ваши клиенти, които имат нужда от стоките и услугите Ви, но не могат да Ви предоставят всички средства наведнъж. Този тип плащане е подходящ за стоки и услуги с по-висока стойност и се превръща във все по-предпочитан метод от потребителите. Особено с популярни решения като TBI Bank. 

В световен мащаб през 2020 делът на разсроченото плащане като метод за разплащане се е увеличил. В Америка 25% от потребителите са започнали да използват активно тази опция, а в България също става все по-търсен и желан. 

Любопитно: По данни на НСИ в българските домакинства са по-склонни да отидат на едноседмична почивка, ако разполагат с изтеглен заем или възможност за разсрочено плащане. Ако това важи за туризма, защо да не важи и за Вашия бизнес?

Разберете как да активирате опцията за Вашия магазин:
Shopiko – Продажби на изплащане с TBI Bank

#2 Нова още по-добра мобилна версия

Знаете ли, че… 

  • В момента има около 3.3 милиарда активни мобилни устройства по света.
  • Потребителите прекарват по 5 часа на ден на смартфоните си. 
  • 70% от трафика по сайтовете е мобилен.
  • 80% от класиращите се сайтове на челни места имат добра мобилна версия.
  • 61% от потребителите никога не биха се върнали на сайт с лоша мобилна версия/мобилно приложение.
  • 80% от смартфон потребителите биха си купили от сайтове с лесна за използване мобилна версия.
  • Употребата на мобилни устройства е нараснала със 700% между 2016 и 2020 година.

Shopiko определено работи във Ваша полза и непрестанно подобрява своята мобилна версия. Посрещнете версия 2.0. Специфичното за новото издание е, че използва  технологията „Dynamic Serving“. Това означава, че двете версии на Вашия сайт (мобилна и десктоп) споделят еднакви URL адреси. Интелигентната система на Shopiko разпознава какво е устройството на потребителя и му подава правилната страница за визуализация на сайта.  

Добре оптимизираната мобилна версия Ви дава възможност да:

  • улесните клиентите си при сърфиране на Вашия сайт от всяко устройство;
  • си осигурите конкурентно предимство пред останалите сайтове от Вашата ниша;
  • повишите SEO ранга си и да се класирате по-добре в Google (и другите търсачки);
  • продавате повече с лесна навигация и удобен изглед.

Разберете как да активирате своята мобилна версия 2.0: 
Shopiko – Активиране на мобилна версия на онлайн магазина


Завършваме 2020 с тези 2 СуперНовини и… надежда, че 2021 ще бъда по-добра за всички нас. Благодарим Ви, че сме заедно в тези предизвикателни времена и помнете: можете винаги да разчитате на нас за поддръжката и развитието на Вашия сайт.

Нямате онлайн магазин? Тествайте бизнес идеята си с Shopiko. Разгледайте и изпробвайте възможностите на платформата за 14 дни безплатно. СуперЕкипът е насреща да Ви съдейства с всичко необходимо, за да изградите работещ и продаващ онлайн магазин.

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи новините около Вашия Shopiko магазин.

АБОНИРАНЕ

Даниела Колева
Даниела Колева
Диди е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в умението ѝ с един замах да се справи с всяко предизвикателство. С ударна доза позитивизъм, широка усмивка и абсолютен професионализъм, тя е винаги готова да се отзове в името на добрия краен резултат.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!