СуперХостинг.БГ разширява присъствието си на Балканите и става част от водеща европейска хостинг група

През последните 12 месеца се случиха редица положителни промени за СуперХостинг.БГ, напълно противоположно на фона на неясната картина и случващото се около Covid-19.

Двигател на всичко, което правим, сте именно Вие – нашите клиенти и партньори, които ни се доверявате вече близо 15 години!

Поставихме си по-високи цели, с които да превърнем СуперХостинг.БГ в мястото за дигитални услуги, не само в България, но и в региона. В следващите редове ще Ви разкажем за тях от първо лице.

Не е тайна, че голяма част от клиентите ни са ни станали клиенти чрез препоръка от доволни такива. Високото ниво на обслужване е нещо, с което не правим компромис, и за нас това е правилният начин да предлагаме услугите ни.

Водени от стремежа да разпространим този модел на мислене сред повече клиенти, през 2019 г. стартирахме присъствието си на пазара в Сърбия под бранда SuperHosting.RS. Това беше голяма и значима стъпка за нас.

За тази една година SuperHosting.RS се развива много бързо и вече е предпочитаният хостинг партньор за редица малки и средни бизнеси в Сърбия. Обслужването на клиентите се осъществява на сръбски език, а офисът ни в Белград се радва на още нови колеги. Портфолиото ни от услуги там предстои да се разширява, а клиентите ни вече получават голяма част от предимствата в услугата и обслужването, плод на know-how и развитие, трупани с години в България.

След пазара в Сърбия неминуемо дойде и въпросът как да продължим развитието си в региона и да помогнем на повече бизнеси да развиват още по-успешно дигиталното си присъствие. Особено във време, когато то е задължително, а дигиталната трансформация се оказва не толкова тривиална задача.

Радваме се да Ви съобщим, че през юли тази година СуперХостинг.БГ стана част от най-голямата хостинг група в Западна Европа – Team.blue.

Toва е важна стъпка за нас като компания, която ще ни позволи не само да разширим присъствието си в региона, но и да затвърдим София като дигиталния хъб на Балканите.

Групата на Team.blue включва над 30 локални европейски бранда и работи изцяло в посока разгръщане на техния локален мащаб и потенциал, подпомагайки всички местни екипи.

В лицето на Team.blue виждаме не просто инвеститор, а партньор, който споделя ценностите ни за това как трябва да се развива браншът, така че да отговаря своевременно на клиентските изисквания, нуждите на бизнесите и бързото развитие на технологиите. Основна цел на присъединяването ни към групата е да превърнем офисa ни в София в регионален хъб за дигитални услуги в региона.

В България СуперХостинг.БГ продължава да се развива под същия бранд и със същия екип.

Основателите, аз и Любо, ще продължим да ръководим компанията като самостоятелен бизнес.

А заедно с екипа, както и досега, ще продължим да развиваме все повече услугите и дигиталната среда като цяло. Промени в организацията ни няма да има. Разбира се, продължаваме с редица подобрения в услугите на всички нива, които винаги са били и ще бъдат част от нашето развитие – както в България, така и в Сърбия.

Във време, когато обединението в различните обществени и бизнес направления сякаш се оказва химера, ние вярваме, че то може да бъде реалност и да се превърне в основополагащ фактор за развитието на бизнес средата у нас.

„България е малка“ вече е невярно клише. Вярваме, че благодарение на тази стъпка, ще покажем на света, че България и Балканите са мястото, където местният дигитален бизнес не само стартира, но расте и се развива устойчиво. Доказват го хилядите успешни клиентски проекти, които намират своя дигитален дом при нас.

Благодарим Ви за доверието!

Любомир Русанов и Методи Дреновски

Методи Дреновски
Методи Дреновски
Методи е наясно с всичко, което се случва с дигиталния свят и знае, че хостинг услугата не представлява единствено предоставяне на място на сървър. Тя е много повече от това – тя е качество, надеждност, сигурност, обслужване, завършено уеб решение. СуперСилата на Методи е, че развивайки СуперХостинг.БГ като компания, помага на всички наши клиенти да подобрят присъствието си в мрежата.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

8 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.