Спечели билет за SEO Конференция 2014

Остава само месец до най-очакваното БГ уеб събитие на годината – SEO Конференция 2014. Събитие, на което се срещат най-изявените специалисти в SEO бранша и споделят своя опит и знания, натрупани през годините. Мястото, на което можете да научите най-новите тенденции в областта на SEO оптимизацията и да получите практически знания за по-добро позициониране на сайтовете в основните търсачки. SEO конференцията е предпочитано място за срещи с колеги и партньори, помага за създаването на полезни връзки и контакти, както и за намиране на нови клиенти и изпълнители на SEO услуги. Това чудесно събитие ни предоставя възможността да сверим часовниците си с тези на най-добрите SEO гурута в България, и не само.

Организатори на събитието и тази година са SEOM, Cloxy и searchengines.bg. Като основен партньор на конференцията, ние от СуперХостинг.БГ заедно с нашия приятел и партньор Оги Младенов сме ви подготвили малка изненада – 10 безплатни билета за SEO Конференция 2014.

SEO конференция 2014 е предназначена за програмисти, уебдизайнери, рекламисти, IT мениджъри, маркетинг и PR специалисти в компании, занимаващи се с подобряване на присъствието и видимостта на сайтовете в интернет. Тазгодишната конференция обещава да бъде най-добрата до сега, следвайки тенденцията на предходните. До момента в официалния сайт на събитието са обявени 18 лектора, като предстои да се уточнят имената на специалните гост лектори от Google и Яндекс. Всеки един от лекторите е изявен специалист в своята област и със сигурност има какво да научим от тях. Ето и кои са те:

SEO Конференция 2014 ще се проведе на 4 април 2014 от 9:00 до 19:00ч в Интер Експо Център София.

Програмата е съставена така, че ще имате възможност не само да се запознаете с актуалните тенденции в SEO и SEM, но и да получите изчерпателни отговори на интересуващите ви въпроси. Лекциите ще са разделени на 3 потока по 20, като всяка от тях е с продължение 60-минути, позволявайки на лекторите да представят темите изчерпателно. В края на конференцията ще се проведе дискусия на кръгла маса, която ще ви помогне да обобщите наученото и ще имате възможност да зададете допълнителни въпроси към всеки от лекторите.

Още от обявяването на SEO конференция 2014, интересът беше огромен и билетите свършиха за броени дни. Късметлии са тези, които успяха да се вредят и да вземат навреме своя пропуск за събитието. Затова ние от СуперХостинг.БГ предвидливо запазихме 10 билета и както традицията повелява, отново ще ги подарим на вас – нашите клиенти!

За да участвате за спечелване на безплатните пропуски, като коментар под тази публикация отговорете на въпроса “Защо трябва да дойда на SEO конференцията?

Очакваме вашите коментари до 10:00ч на 10 март, когато чрез томбола ще изтеглим 10 късметлии, които ще спечелят 10 безплатни билета за събитието.

Редакция от 10 март, 15:45ч: Поради големия интерес и нуждата от повече време за обработка на получените коментари, ще изтеглим томболата в сряда в присъствието на нотариус. 

Пожелаваме на всички успех и ще се радваме да се видим на SEO конференцията.

[TheChamp-GP-Comments url=“http://blog.superhosting.bg/seo-conference-2014.html“]

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
3 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments