5 безплатни пропуска за SEO конференция 2011

Ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ имаме удоволствието за трета поредна година да подкрепим едно значимо за уеб бранша събитие – SEO конференция 2011. То ще се проведе на 27-ми май в Интер Експо Център София. За тазгодишното издание, заедно с организаторите, решихме да предоставим на 5 от вас възможност да спечелите безплатен пропуск за конференцията. В следващите редове сме се постарали да ви дадем отговори на въпросите: защо да участвате, за кой е предназначено и как можете да посетите безплатно това събитие.

Защо да участвате на SEO конференция 2011:

  • Това е специализирана конференция за SEO (Search Engine Optimization), SEM (Search Engine Marketing), социални мрежи, Интернет маркетинг и реклама;
  • Ще имате възможност да се запознаете с тенденциите в SEO и да получите практически знания за по-доброто позициониране на вашите сайтове в основните търсачки;
  • Лекторите са сред най-добрите експерти в областта си;
  • Ще има 12 лекции по 35 минути на теми като: изграждане на онлайн репутация, индикатори за успех на маркетинга в социални медии и мрежи, правилно анализиране на конкуренцията, SEO като част от маркетингова стратегия, локалното търсене и мобилното потребление и др.;
  • Включена е кръгла маса с дискусия за оптимизацията и маркетинга за търсачки в края на конференцията, която ще ви даде възможност да получите изчерпателни отговори на всички интересуващи ви въпроси;

Повече информация за програмата, лекторите, темите и начина на провеждане на конференцията, можете да намерите на сайта на събитието.

За кой е предназначена SEO конференция 2011:

  • програмисти;
  • уеб дизайнери;
  • мениджъри и маркетинг специалисти;
  • рекламисти;
  • всички, които искат да подобрят присъствието и видимостта на сайтовете си в Интернет;

Как можете да посетите безплатно SEO конференция 2011:

За да спечелите своя безплатен пропуск е необходимо до 25 май 2011 г. да оставите коментар под тази публикация с въпрос, свързан с оптимизацията на вашите сайтове в търсачки, социалните мрежи и Интернет маркетинга като част от света на SEO. Организаторите на конференцията ще определят кои 5 въпроса са най-интересни и техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за конференцията.

Ще ви помолим да посочите вашите имена и точен e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.

SEO e един от най-важните елементи за правилното позициониране на вашия онлайн бизнес. SEO конференция 2011 точното място, където можете да получите отговори и правилните насоки за успешна оптимизация в търсачки на вашите сайтове от истински специалисти в областта.

Очакваме с нетърпение вашите любопитни въпроси!

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия онлайн бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог или следите нашата фен страница във Facebook.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
67 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин

8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин [Аудио]

0
Сега е време да Ви помогнем да създадете бързо, лесно и в рамките на часове, своя онлайн магазин с платформата Shopiko.

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин [Аудио]

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.