Ползваемост за вашия сайт – Блиц-анализ 2009

Ползваемост на уеб сайт

В СуперХостинг.БГ имаме желание и постоянно се стремим да предоставяме все повече възможности за подобряване онлайн присъствието на нашите клиенти. Качествения и надежден хостинг е изключително важен за работата на сайтовете, но за пълна ефективност на един уеб сайт са важни и как се работи с него и дали е лесен за използване. Ние се стремим непрекъснато да добавяме стойност към услугите и обслужването, което Ви предлагаме, за да бъдете все по-доволни и щастливи от това, че се доверихте на нас.

Какво ново направихме?

Договорихме за всички наши клиенти преференциални цени за услугата „Блиц-анализ по ползваемост за Вашия сайт“. Услугата е част от портфолиото на Лукрат – лидер, с над 10 години опит в областта на ползваемостта за България.
Какво ще кажете да получите обратна връзка и препоръки за успеха и лекотата на ползване на Вашия сайт?

Какво е Блиц Анализ и как може да се възползвате от предложението, може да разберете на следния адрес:
Блиц-анализ по ползваемост за Вашия сайт

Ако се възползвате, ще ни бъде приятно да споделите вашето впечатление.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).