А. Краев от www.pharmclub.info

Преди да изградим сайта ни, планирахме да го разположим на безплатен сървър. Падна голямо търсене в Интернет и безброй експерименти. Само като си спомня за загубеното време и потрошени нерви… Сега съм изключително доволен за правилния избор.

СуперХостинг.БГ ни предлага в пъти повече това, от което имаме нужда и то на цени извън всякаква конкуренция. Но в случая, цената не е най-важното. От какво има нужда клиента-от качествена услуга, професионално обслужване и специално отношение.

Отговорно мога да заявя, че СуперХостинг.БГ предлага всичко това на изключително високо ниво! За една година съм се обръщал към съпорта три пъти и то с въпроси, които не са директно свързани с хостинга. Изумен съм от отзивчивостта и скоростта с която пристигаха отговорите – буквално за минути. Съпортът на СуперХостинг.БГ не е просто „техническа поддръжка“, а екип за подпомагане на клиентите в осъществяването на идеите им. Въпреки, че не съм специалист в тази област, бих искал да кажа на хората, които сега търсят хостинг и четат тези редове – попаднали сте на правилното място. След една година като клиент на СуперХостинг.БГ, със задоволство мога да заявя – това е моят хостинг провайдър!

Успех на СуперХостинг.БГ и на всичките им клиенти!

маг.фармацевт А.Краев
pharmclub.info

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments