Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Играйте и спечелете безплатно ноу-хау (как се прави онлайн бизнес)!

OnlineBiz’12Задавате ли си тези въпроси: Как да достигнете до по-широк пазар извън рамките на населеното място, извън рамките на страната? Как да изградите свой електронен магазин? Как да го управлявате и маркетирате? С какви законови норми трябва да се съобразите? Като партньор на второто издание на OnlineBiz’12 и член на БАЕТ, ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ ви даваме ключ, не – 2 ключа към безплатния вход за събитието! 🙂


Следващото от поредицата „Най-готините БГ уеб събития“ е с изцяло практическа насоченост! Заслужава си да сте там:

За кого е предназначен OnlineBiz’12:

Ако имате вече електронен магазин или го управлявате и маркетирате ... Ако искате да се срещнете с хора от бизнеса, професионалисти в изграждане на онлайн бизнес, уеб програмисти и дизайнери, специалисти по SEO, юристи и представители на КЗП и БАЕТ ... Ако търсите решение как пренасянето на бизнеса онлайн ще разшири пазарите и ще увеличи продажбите ... Това е точното място!

Ако още не сте убедени, вижте Какво споделиха нашите лектори в аванс!

Какво ще научите на OnlineBiz’12:
 • Имате идея за онлайн бизнес!? А какво ви очаква след това ...;
 • Предимствата на онлайн бизнеса;
 • Стъпките по изграждане на онлайн магазин;
 • Кое е по-важно за сайта – дизайн, лесна администрация, разнообразни стоки ...;
 • Каква трябва да е платформата на един онлайн магазин, за да работи добре ...;
 • SEO, съобразена със съвременните тенденции;
 • Различни методи на плащане, доставка, гаранция, връщане на стоката;=
 • Добри практики при създаване на успешен онлайн бизнес;
 • Набор от маркетингови инструменти за печеливш бизнес;
 • Защита на личните данни при пазаруване онлайн;
 • Правни съвети;
 • Социални мрежи и онлайн магазини.

Време и място на провеждане:

Кога: 28 март 2012 г. (сряда).
Къде: Интерпред, София, бул. „Драган Цанков“ 36 (виж карта).

Как да спечелите 30% отстъпка или пък безплатен пропуск:
За да спечелите своя безплатен пропуск е необходимо до обяд на 26 март 2012 г. (понеделник) да оставите коментар под тази публикация с вашата гледна точка относно следния въпрос:

Как се прави онлайн бизнес?

За да бъде най-честно и безпристрастно, с организаторите на семинара ще изберем чрез томбола 2-та печеливши отговора. Техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието. Ще се постараем максимално бързо да обявим печелившите на 26-ти март, за да можете да предвидите присъствието си на събитието в сряда.

Определено вярваме, че ще научите много добри практики за създаването на успешен онлайн бизнес, така че очакваме отговорите ви! :) Успех!

А за всички, които няма да са сред късметлиите и да спечелят безплатен пропуск, имаме утешение и решение - като наши клиенти, вие вече сте избрали късмета си! 🙂 Даваме ви тази допълнителна възможност:

Регистрирайте се и вземете 30% отстъпка с промо код SH2012

Ще ви помолим да посочите вашите имена и актуален e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.

Допълнителна информация за следващото от поредицата „Най-готините БГ уеб събития“ можете да намерите на посочените по-долу адреси:

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия Интернет бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог, посещавате нашите фен страници във Facebook и Google + или ни следите в Twitter.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

4
Оставете коментар

avatar
4 дискусии
0 отговори към коментарите
2 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Кирил Йовев
Гост

Не ме бройте за играта с билетите. Защо това "Те често пъти нагло пишат ако намерите някъде по-ниска цена ние ще ви изплатим разликата"да е признак на наглост? Та това го правят и големите вериги магазини! Например наскоро бях в един от хипермаркетите (може би беше в Кауфланд) и имаше нещо подобно, само че вместо да връщат парите осигуряваха отстъпка за разликата (например ако разликата в цената е 5 лв и си направил оборот на стойност 20 лв, всъщност ще платиш 15). Според мен нелоялна конкуренция е да се опетни… още »

Стоян
Гост

Като при всеки друг - трябва да запълваш нечии нужди | потребности и да го правиш добре. Другото са глупости | подробности 🙂

Теодор Колев
Гост

Отговора на въпроса Как се прави онлайн бизнес? има няколко измерения. Първо ще уточня - за онлайн бизнес в български условия. На първо място е така наречената "конкурентна среда". Българските онлайн бизнес субекти в голямата си част не прилагат творчески решения, а копират от конкурентите си, често пъти нагло и безугледно. Няколко примера за електронни магазини - копиране на снимки на позиции, копиране на темплейт на описанието на позицията. Често пъти с правописните грешки :). Друг пример нелоялна конкуренция и дъмпинг на цените. Като например някои често пъти нагло пишат:… още »