Атрактивен сайт? Защо не с домейна .online?!

Имате идея за име на вашия сайт, но някой вече го е регистрирал? А опитахте ли с домейна .online?

Ще се изненадате колко добра инвестиция може да се окаже в бъдеще, след като ви донесе желаната популярност в дигиталното пространство и увеличи драстично броя на вашите последователи. Той е умната алтернатива на традиционните домейн разширения и се нарежда на едни от първите места в класацията за най-предпочитани домейни.

Защо .online?

Запомнящо се име

Като част от семейството на новите домейн разширения, .online ще направи бизнеса ви силно разпознаваем. По този начин потребителите на вашия уебсайт ще го достъпват лесно и бързо с минимална вероятност за грешно въвеждане в адресната лента на браузъра.

Google няма различно отношение към новите домейни

Лидерът сред търсачките “гледа” на тези домейни по същия начин както на Top level домейните .com, .org и .net. От Google дори дават насоки, с които да прехвърлите вече съществуващия си уебсайт към някое от новите разширения, без това да повлияе на позицията му в търсачките.

Големите световни компании вече го използват

Домейнът .online е сред най-популярните нови разширения в света и сред първите в Европа. В страни като Германия, Франция и Полша бележи висок ръст на регистрация и активност. Сайтове като hype.online, louder.online и formula1-monaco.online са само малка част от списъка с популярни имена, избягали от клишето на традиционните домейн разширения.

Бъдете сред първите, регистрирали свой уникален .online домейн

Хубавото на този домейн е, че намира широко приложение в доста и най-различни среди. Избирайки него пред стандартните домейн разширения, вие давате нов статус на уебсайта и бизнеса си – непрекъснато свързан със света.

Възможност, която не е за изпускане

Дайте име на сайта си още сега. Шансът някой да ви изпревари с регистрацията на домейн с разширение .online все още е минимален, защото той тепърва набира популярност у нас. Изборът е голям, а идеи “дебнат” отвсякъде.

За кого е подходящ домейнът .online?

На практика – за всеки. И всичко. Едно от предимствата на новия домейн е, че придава завършеност на всеки онлайн проект и подобрява неговия имидж в дигиталното пространство. А какво по-хубаво от това посетителите на сайта да знаят, че могат да се свържат с вас по всяко време?!

Домейнът .online може да даде нов смисъл на вашето хоби или в него да припознаете своя:

  • стартиращ бизнес;
  • онлайн магазин;
  • образователен портал;
  • блог;
  • дизайнерски проект;
  • сайт визитка с вашия професионален профил.

Припомняме ви, че вероятността името на вашата идея да е свободно, е много голяма. Просто добавете .online, за да ви намират лесно вашите посетители и за да се отличите с атрактивно присъствие в света на информационните технологии.

Ако това не ви звучи достатъчно убедително, ще ви дадем още една причина да се замислите сериозно върху възможността да направите своя уебсайт №1 с домейна .online – нашата промоционална цена за регистрация за една година.

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!