Атрактивен сайт? Защо не с домейна .online?!

Имате идея за име на вашия сайт, но някой вече го е регистрирал? А опитахте ли с домейна .online?

Ще се изненадате колко добра инвестиция може да се окаже в бъдеще, след като ви донесе желаната популярност в дигиталното пространство и увеличи драстично броя на вашите последователи. Той е умната алтернатива на традиционните домейн разширения и се нарежда на едни от първите места в класацията за най-предпочитани домейни.

Защо .online?

 • Запомнящо се име

Като част от семейството на новите домейн разширения, .online ще направи бизнеса ви силно разпознаваем. По този начин потребителите на вашия уебсайт ще го достъпват лесно и бързо с минимална вероятност за грешно въвеждане в адресната лента на браузъра.

 • Google няма различно отношение към новите домейни

Лидерът сред търсачките “гледа” на тези домейни по същия начин както на Top level домейните .com, .org и .net. От Google дори дават насоки, с които да прехвърлите вече съществуващия си уебсайт към някое от новите разширения, без това да повлияе на позицията му в търсачките.

 • Големите световни компании вече го използват

Домейнът .online е сред най-популярните нови разширения в света и сред първите в Европа. В страни като Германия, Франция и Полша бележи висок ръст на регистрация и активност. Сайтове като hype.online, louder.online и formula1-monaco.online са само малка част от списъка с популярни имена, избягали от клишето на традиционните домейн разширения.

 • Бъдете сред първите, регистрирали свой уникален .online домейн

Хубавото на този домейн е, че намира широко приложение в доста и най-различни среди. Избирайки него пред стандартните домейн разширения, вие давате нов статус на уебсайта и бизнеса си – непрекъснато свързан със света.

 • Възможност, която не е за изпускане

Дайте име на сайта си още сега. Шансът някой да ви изпревари с регистрацията на домейн с разширение .online все още е минимален, защото той тепърва набира популярност у нас. Изборът е голям, а идеи “дебнат” отвсякъде.

За кого е подходящ домейнът .online?

На практика – за всеки. И всичко. Едно от предимствата на новия домейн е, че придава завършеност на всеки онлайн проект и подобрява неговия имидж в дигиталното пространство. А какво по-хубаво от това посетителите на сайта да знаят, че могат да се свържат с вас по всяко време?!

Домейнът .online може да даде нов смисъл на вашето хоби или в него да припознаете своя:

 • стартиращ бизнес;
 • онлайн магазин;
 • образователен портал;
 • блог;
 • дизайнерски проект;
 • сайт визитка с вашия професионален профил.

Припомняме ви, че вероятността името на вашата идея да е свободно, е много голяма. Просто добавете .online, за да ви намират лесно вашите посетители и за да се отличите с атрактивно присъствие в света на информационните технологии.

Ако това не ви звучи достатъчно убедително, ще ви дадем още една причина да се замислите сериозно върху възможността да направите своя уебсайт №1 с домейна .online – нашата промоционална цена за регистрация – 3,75 лв. за една година.
Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!

Black Friday: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти! [Аудио]

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.