Защото 2 е по-добре от 1: Online Advertising Live Edition

И тази година едно от най-очакваните събития в света на дигиталния маркетинг е конференцията Online Advertising. Тя е посветена на всички, които се интересуват от интернет реклама и SEO и се стремят да използват всички работещи инструменти в онлайн маркетинга. Тази година обаче организаторите са решили да изненадат всички с две издания на конференцията. Загряваме още сега с първото събитие, което ще се проведе изцяло онлайн, а на есен ще се видим вече на живо на традиционното издание на OAconf.

А сега за по-скорошното събитие. Online Advertising Live Edition ще се проведе на 27 март и ВНИМАНИЕ:

Участието в онлайн конференцията е напълно безплатно!

Ако не успеете да се включите в онлайн изданието, не се притеснявайте! След това видео записите на лекциите ще бъдат с платен достъп и ще можете да се сдобиете с тях.

Интересни лектори и както винаги актуални теми ще вдъхновяват и в новия формат на събитието. За трета поредна година Online Advertising конференция ще ни държи в течение с тенденциите в света на интернет рекламата и SEO и ще ни запознае с още повече и по-актуални инструменти в дигиталния маркетинг.
Програмата както винаги съдържа интересни теми от различни области и лектори, които ще ви предадат от опита си. Тя ще включва лекции за SEO оптимизация, онлайн реклама и електронна търговия. Част от лекторите и темите, които са ви подготвили са:

  • „Нулев резултат в Google {Featured Snippets}. Кога, как и какво е важно за него?“, Никола Минков, Serpact;
  • „SEO оптимизация за Single Page Application“, Симеон Емануилов, Netpeak;
  • „10 лайфхака за израстване от малък до среден бизнес с помощта на онлайн маркетинг“, Жюстин Томс, ABC Design & Communication Group;
  • „Трикове за оптимизиране на онлайн реклама в различни източници: Google Ads, Facebook, Instagram“, Виктория Тодорова, Netpeak;
  • „Създаване и развитие на онлайн магазин – етапи, насоки и грешки“, Илиан Илков, baby.bg;
  • „AMP и разкриване на мистерията около него“, Петър Николов, Mobilio;
  • „Защо и как да използваме онлайн видео успешно“, Петър Владимиров, Interactive Share.

Въпреки че конференцията ще бъде онлайн, ще можете да задавате въпросите си на лекторите в организирания онлайн чат за участниците. Ако сте се разколебали в пълната зала на предишно издание на конференцията, то сега има перфектна възможност за вас!

Очаквайте още от програмата, но не чакайте повече, за да се регистрирате. Направете го безплатно още сега!

А както се казва “на есен с песен” ще се видим и на живо, за да си поговорим за още теми от света на дигиталния маркетинг! И ние нямаме търпение!

Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Black Friday'21: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

Black Friday ‘21: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти! [Аудио]

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт [Аудио]

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!