От SEO към Online Advertising! Спечелете 10 билета за конференцията!

Имаме новина: SEO конференция става Online Advertising конференция и ще се проведе на 22 април 2016 в Интер Експо Център, София!

Новият формат не означава, че няма да продължим да си говорим за това какво харесват търсачките към момента! Напротив, ще си говорим и то на едно дори по-високо ниво в специален поток „SEO за професионалисти“. За хората, които искат да открият други онлайн територии за бизнеса си, ще има отделен поток „Интернет маркетинг за бизнеса“. В него ще си говорим за рекламни стратегии в интернет и увеличаване на продажбите в онлайн търговията. Ако все още не сте убедени дали искате да дойде с нас на първото издание на Online Advertising конференция в България, ще добавим и Бонус-потока: решения за Вашия бизнес, където ще получите още ценни съвети за вашия онлайн проект.

Какво ще научите на конференцията?

  • да оптимизирате сайта си за търсещи машини по-добре;
  • как да проучите конкурентите си в search;
  • новостите в Local Search за тази година;
  • трикове за увеличаване на продажбите;
  • как да създавате успешни дигитални промоции;
  • повече за AdWords кампаниите за електронни магазини;
  • още за SEO, PPC, Email и директен трафик;
  • как да подобрите резултатите от имейл маркетинг и др.

Програмата с всички лекции можете да намерите на сайта на събитието. Към всяка лекция можете да видите означено дали е с насоченост към специалисти или към бизнеса.

Кого ще срещнете?

Освен 500-те посетители, с които определено ще имате общи теми за разговор, ще се срещнете и с някои от главните виновници за провеждането на конференцията – лекторите. Сред тях са Огнян Младенов, Геннадий Воробьов, Васил Тошков, Paris Childress, Станислав Димитров, Артьом Бородатюк, Димитър Димитров и други.

Конференцията по традиция ще събере на едно място най-добрите SEO и маркетинг специалисти, бизнес предприемачи и мениджъри. С други думи, ще има много интересни хора, с които да се срещнете в кратките кафе паузи (ние също ще сме там). След като си закупите билет и се регистрирате на сайта, ще можете да разгледате визитките и на други участници в конференцията (не забравяйте да оставите и вашата).

Билет за събитието можете да заявите през сайта. Или да се опитате да спечелите един от 10-те билета, които отново запазихме за вас – читателите на блога на СуперХостинг.БГ.

Отговорете ни на въпроса:

Защо искате да станете част от първата Online Advertising конференция в България? Посочете ни поне две причини!

Вашите отговори очакваме като коментар под статията до 13:00 на 8 април 2016. По-късно на същия ден ще обявим 10-те късметлии, които ще бъдат изтеглени на случаен принцип.

Нямаме търпение да се видим на събитието! Приготвили сме супер изненади за всички присъстващи!

Цветoмира Трифонова
Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
77 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments