От SEO към Online Advertising! Спечелете 10 билета за конференцията!

Имаме новина: SEO конференция става Online Advertising конференция и ще се проведе на 22 април 2016 в Интер Експо Център, София!

Новият формат не означава, че няма да продължим да си говорим за това какво харесват търсачките към момента! Напротив, ще си говорим и то на едно дори по-високо ниво в специален поток „SEO за професионалисти“. За хората, които искат да открият други онлайн територии за бизнеса си, ще има отделен поток „Интернет маркетинг за бизнеса“. В него ще си говорим за рекламни стратегии в интернет и увеличаване на продажбите в онлайн търговията. Ако все още не сте убедени дали искате да дойде с нас на първото издание на Online Advertising конференция в България, ще добавим и Бонус-потока: решения за Вашия бизнес, където ще получите още ценни съвети за вашия онлайн проект.

Какво ще научите на конференцията?

  • да оптимизирате сайта си за търсещи машини по-добре;
  • как да проучите конкурентите си в search;
  • новостите в Local Search за тази година;
  • трикове за увеличаване на продажбите;
  • как да създавате успешни дигитални промоции;
  • повече за AdWords кампаниите за електронни магазини;
  • още за SEO, PPC, Email и директен трафик;
  • как да подобрите резултатите от имейл маркетинг и др.

Програмата с всички лекции можете да намерите на сайта на събитието. Към всяка лекция можете да видите означено дали е с насоченост към специалисти или към бизнеса.

Кого ще срещнете?

Освен 500-те посетители, с които определено ще имате общи теми за разговор, ще се срещнете и с някои от главните виновници за провеждането на конференцията – лекторите. Сред тях са Огнян Младенов, Геннадий Воробьов, Васил Тошков, Paris Childress, Станислав Димитров, Артьом Бородатюк, Димитър Димитров и други.

Конференцията по традиция ще събере на едно място най-добрите SEO и маркетинг специалисти, бизнес предприемачи и мениджъри. С други думи, ще има много интересни хора, с които да се срещнете в кратките кафе паузи (ние също ще сме там). След като си закупите билет и се регистрирате на сайта, ще можете да разгледате визитките и на други участници в конференцията (не забравяйте да оставите и вашата).

Билет за събитието можете да заявите през сайта. Или да се опитате да спечелите един от 10-те билета, които отново запазихме за вас – читателите на блога на СуперХостинг.БГ.

Отговорете ни на въпроса:

Защо искате да станете част от първата Online Advertising конференция в България? Посочете ни поне две причини!

Вашите отговори очакваме като коментар под статията до 13:00 на 8 април 2016. По-късно на същия ден ще обявим 10-те късметлии, които ще бъдат изтеглени на случаен принцип.

Нямаме търпение да се видим на събитието! Приготвили сме супер изненади за всички присъстващи!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

77 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).