СуперБлогът с нови подобрения и… нова премяна

Редовните читатели на СуперБлога вече забелязаха, че той е по-различен – по-цветен, по-модерен и надяваме се по-приветлив. 🙂 И все пак решихме да ви го представим официално – обновения дизайн на познатия на всички вас Блог на СуперХостинг.БГ! Надяваме се да ви харесва, колкото и на нас! 🙂

Освен новата премяна, ще откриете още няколко подобрения, които направихме за вас:

1. СуперТърсачка
Блогът вече си има чисто нова търсачка, с която лесно и бързо ще можете да намирате най-интересната за вас информация само с един клик! (жокер: погледнете вдясно, над категориите). 🙂

2. „Колкото повече, толкова повече“
За ваше улеснение добавихме препоръчани статии, които ще ви очакват под всяка блог публикация – още един начин да намирате по-лесно полезната и интересна за вас информация.

3. Царят „Съдържанието“ се сдобива с нова Царица
Освен най-новото и най-интересното от света на технологиите и полезните съвети от support-а (любимите категории на редовните ни Geek читатели), решихме да започнем да създаваме полезно съдържание и за тепърва навлизащите в Уеб сферата, което ще поместим в категория „За вашия сайт“. Все повече предприемачи се сблъскват със света на информационните технологии и си задават въпроси от типа на „Как работи уеб сайтът?“ или „Как се прави един сайт?“. Затова решихме чрез блога да отговорим на тези и още интересни въпроси от вас към нас. 🙂 А отговорите очаквайте скоро.

Лексикон:
За нас е важно да направим блога още по-интересно и полезно място за вас! Споделяйте с нас онези въпроси, които ви вълнуват най-много и чиито отговори искате да откриете в нашия блог. 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments
Black Friday Shopiko

Black Friday ‘21: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин [Аудио]

0
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин...

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт [Аудио]

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.