Внушителният дизайн на Shopiko – Noble

Радваме се да ви съобщим, че в секция дизайни на Shopiko, можете да откриете следващото допълнение в колекцията ни от темплейти – Noble. Още щом го видите, ще поискате да имате собствен онлайн магазин и то може би точно с този дизайн. 😉

Той се отличава с голям брой банер позиции, големи снимки в продуктовата категория и продуктовата страница, стилни и въздействащи визуални ефекти.

Какво друго ще откриете в Noble?

  • Над 10 банер позиции, чрез които да комуникирате актуални промоции, нови продукти и услуги с вашите клиенти.

банери в Shopiko

  • Лесно и удобно създаване на банери. С Noble можете да добавите изображение, а чрез административния панел на Shopiko да добавите към него заглавие, кратко описание и Call to action бутон.
  • Възможност за поставяне на банери в страниците на категориите.
  • Zoom за продуктовите снимки и fullscreen галерия.
  • Открояващ се дизайн на добавката “Бърза поръчка” в продуктовата страница.

new-noble-design-in-shopiko

  • Анимиран ефект при добавяне на продукти в количката.

Защо да изберете Noble?

new-noble-design-in-shopiko

При избора на дизайн за своя онлайн бизнес е важно да представите продуктите си по възможно най-добия начин. Да комуникирате предимствата си с вашите клиенти. Да създадете една въздействаща и стилна визуална опаковка. Noble съчетава тези предимства в себе си. Този дизайн е подходящ, както за магазини с по-голямо разнообразие от продукти, така и за онлайн бизнеси с малко на брой артикули. Изчистената визия, големите изображения и съвременният дизайн ще ви помогнат да бъдете една крачка пред своите конкуренти и да направите добро първо впечатление на потенциалните си клиенти.

new-noble-design-in-shopiko

За да получите по-добра представа за новото допълнение в дизайните на Shopiko – Noble, разгледайте демо магазина с примерни продукти, който създадохме за вас!

ВИЖТЕ ДЕМО

Ако все още търсите подходящо решение за вашия онлайн бизнес, сега е моментът да заявите своя безплатен Shopiko акаунт за 14 дни от тук.

Димитър Денев
Митко може да изгради онлайн магазин на всяка платформа, но харесва най-много SaaS, защото предпочита да продава пред това да програмира. СуперСилата на Митко е, че знае много за електронната търговия и не се притеснява да го споделя.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Black Friday '21: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

Black Friday ’21: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък [Аудио]

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
Black Friday Shopiko

Black Friday ‘21: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин [Аудио]

0
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си [Аудио]

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!