Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Внушителният дизайн на Shopiko - Noble

Радваме се да ви съобщим, че в секция дизайни на Shopiko, можете да откриете следващото допълнение в колекцията ни от темплейти - Noble. Още щом го видите, ще поискате да имате собствен онлайн магазин и то може би точно с този дизайн. 😉

 

Той се отличава с голям брой банер позиции, големи снимки в продуктовата категория и продуктовата страница, стилни и въздействащи визуални ефекти.

Какво друго ще откриете в Noble?

  • Над 10 банер позиции, чрез които да комуникирате актуални промоции, нови продукти и услуги с вашите клиенти.

банери в Shopiko

  • Лесно и удобно създаване на банери. С Noble можете да добавите изображение, а чрез административния панел на Shopiko да добавите към него заглавие, кратко описание и Call to action бутон.
  • Възможност за поставяне на банери в страниците на категориите.
  • Zoom за продуктовите снимки и fullscreen галерия.
  • Открояващ се дизайн на добавката “Бърза поръчка” в продуктовата страница.

04-Noble-Product2

  • Анимиран ефект при добавяне на продукти в количката.

Защо да изберете Noble?

02-Noble-Products

При избора на дизайн за своя онлайн бизнес е важно да представите продуктите си по възможно най-добия начин. Да комуникирате предимствата си с вашите клиенти. Да създадете една въздействаща и стилна визуална опаковка. Noble съчетава тези предимства в себе си. Този дизайн е подходящ, както за магазини с по-голямо разнообразие от продукти, така и за онлайн бизнеси с малко на брой артикули. Изчистената визия, големите изображения и съвременният дизайн ще ви помогнат да бъдете една крачка пред своите конкуренти и да направите добро първо впечатление на потенциалните си клиенти.

05-Noble-Style-All

За да получите по-добра представа за новото допълнение в дизайните на Shopiko - Noble, разгледайте демо магазина с примерни продукти, който създадохме за вас!

ВИЖТЕ ДЕМО

 

Ако все още търсите подходящо решение за вашия онлайн бизнес, сега е моментът да заявите своя безплатен Shopiko акаунт за 14 дни от тук.

Маркетинг Специалист

Митко може да изгради онлайн магазин на всяка платформа, но харесва най-много SaaS, защото предпочита да продава пред това да програмира. СуперСилата на Митко е, че знае много за електронната търговия и не се притеснява да го споделя.

0 0 гласове
.

0
Какво мислите?x