https://blog.superhosting.bg/new-homepage-summer2015.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Лятото е тук - с нови промени на нашия сайт и... още нещо

2018-07-23
Новини и събития
промоция, специално предложение, споделен хостинг, нов дизайн, суперхостинг, отстъпка за хостинг, надежден споделен хостинг, лятна промоция суперхостинг

Има нещо общо между времето навън, вашето настроение и... нашия сайт! Лято е!

Слънчевите лъчи не пропуснаха да озарят нашия сайт и придадоха нов по-свеж вид на началната страница.🌞

Решихме да използваме началото на лятото за едно дълго чакано и отлагано "пролетно подреждане". С годините винаги сме се старали да предложим повече на вас, нашите клиенти! Услугите ставаха по-добри, плановете повече, допълнителните функционалности към тях също. Вероятно сте забелязали, че поетапно променяхме начина, по който изглеждат страниците в сайта. Добавяхме по-подробна информация за услугите, за да можете по-лесно да изберете най-доброто хостинг решение за вашите онлайн проекти. Дойде време за промяна и в началната страница!

Какви са новостите?

С новия дизайн на началната страница се постарахме да ви покажем всички услуги, без да се налага дълго да ги търсите в сайта. Сега само с един клик можете да разгледате специалните ни предложения, както и да получите интересна и полезна информация от нашата помощна страница и блога!

На началната страница можете да научите още за нас от мненията, оставени от вас, нашите клиенти. Новостите в IT  можете да следите в СуперХостинг Блог. Новости, като тази 🙂 :

Наред с новия дизайн, даваме старт и на летните отстъпки!

Решихме да направим това лято три пъти по-специално, приятно и незабравимо за вас с три пъти по-голяма отстъпка! А причините да се възползвате от нашето специално предложение са повече от три! Вижте ги тук!

Споделете с нас:
За нас вашето мнение е важно, затова ще се радваме да споделите какво мислите за новия дизайн! Ще продължаваме да работим по неговото усъвършенстване, за да стане той по-удобен за вас!

Маркетинг Специалист

Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

4
Оставете коментар

avatar
4 дискусии
0 отговори към коментарите
1 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
SH

Здравейте,
Благодарим за обратната връзка. Разбрахме за казуса и най-вероятно се появява само под определен браузър. Работим по неговото отстраняване.
Поздрави,
Цвет

Делян Василев
Гост
Делян Василев

най-добре го махнете тоя div и сайта ще върви и изглежда добре

Делян Василев
Гост
Делян Василев

Най-вероятно проблема идва от div id="services_holder" който сте лепнали отляво

Делян Василев
Гост
Делян Василев

Само дето не ви бачкат бутоните по менютата...