Лятото е тук – с нови промени на нашия сайт и… още нещо

Има нещо общо между времето навън, вашето настроение и… нашия сайт! Лято е!

Слънчевите лъчи не пропуснаха да озарят нашия сайт и придадоха нов по-свеж вид на началната страница.🌞

Решихме да използваме началото на лятото за едно дълго чакано и отлагано „пролетно подреждане“. С годините винаги сме се старали да предложим повече на вас, нашите клиенти! Услугите ставаха по-добри, плановете повече, допълнителните функционалности към тях също. Вероятно сте забелязали, че поетапно променяхме начина, по който изглеждат страниците в сайта. Добавяхме по-подробна информация за услугите, за да можете по-лесно да изберете най-доброто хостинг решение за вашите онлайн проекти. Дойде време за промяна и в началната страница!

Какви са новостите?

С новия дизайн на началната страница се постарахме да ви покажем всички услуги, без да се налага дълго да ги търсите в сайта. Сега само с един клик можете да разгледате специалните ни предложения, както и да получите интересна и полезна информация от нашата помощна страница и блога!

На началната страница можете да научите още за нас от мненията, оставени от вас, нашите клиенти. Новостите в IT  можете да следите в СуперХостинг Блог. Новости, като тази 🙂 :

Наред с новия дизайн, даваме старт и на летните отстъпки!

Решихме да направим това лято три пъти по-специално, приятно и незабравимо за вас с три пъти по-голяма отстъпка! А причините да се възползвате от нашето специално предложение са повече от три! Вижте ги тук!

Споделете с нас:
За нас вашето мнение е важно, затова ще се радваме да споделите какво мислите за новия дизайн! Ще продължаваме да работим по неговото усъвършенстване, за да стане той по-удобен за вас!
Цветoмира Трифонова
Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
4 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments