СТАРТ! Нови 7 домейна – свободни за регистрация

Днес стартира свободната регистрация на 7 нови TLD (Top Level Domains), отбелязвайки началото на нова ера в Интернет, която ще даде възможност на бизнеса, брандовете, организациите и отделните личности да открият своята онлайн идентичност, която най-добре приляга на техните продукти, услуги и интереси.

Свободни за регистрация са хиляди Интернет имена с новите разширения. Клиентите имат възможност да проявят креативност и да изберат наистина уникални наименования за своите проекти. Ето и повече информация за първите 7 нови домейна:

Ако вие или вашият бранд сте свързани по някакъв начин с колоезденото или мотоциклетизма, не пропускайте възможността да регистрирате вашия уникален .bike домейн.

Осигурете най-подходящия домейн за вашия моден бизнес. Новият домейн .clothing ще създаде лесно запомнящ се Интернет облик на вашия бранд.

Ако искате да се позиционирате като авторитет в Интернет общността или да създадете сайт с ценна информация по дадена тема, новият .guru домейн е създаден точно за вас.

Светът се промени и рекламата от уста на уста отстъпва водещата позиция на Интернет търсенето, където все повече хора намират контакти. Това важи в пълна сила за водопроводните услуги или “plumbing”, както се нарича на английски език.

Домейнът .singles е създаден за хората, търсещи своята половинка. Ако това е вашата целева аудитория, независимо дали развивате сайт за запознанства, организирате събития или просто блог-вате по темата, .singles е точно за вас.

Изключително подходящ за борсови брокери и финансови съветници, .holdings е създаден за всеки, който работи в сферата на инвестициите.

В буквален превод от английски „ventures“ означава“начинания“. В света на бизнеса “ventures” характеризира нови предприемачи и бизнес иноватори. Ако търсите вниманието на инвестиционни банки, рискови инвеститори и фондове, които могат да превърнат вашия проект в реалност, .ventures е домейн точно за вас.

Тези 7 домейна са само началото на нов етап в развитието на Интернет. През 2014 година всяка седмица ще се обявяват по 7 нови домейна, свободни за регистрация. Следващите „звезди“, които се очаква да „изгреят“ в Интернет пространството са: .equipment, .gallery, .graphics, .lighting, .photography, .camera и .estate.

До днес одобрените от ICANN домейни от първо ниво бяха само 22 (.com, .net, .org и т.н.). До края на 2014 броя им ще се увеличи драстично.

Бързината, креативността и вашата предприемчивост са трите ключови инструмента при избора и регистрацията на вашето уникално домейн име, което ще ви помогне да изградите оригинална и запомняща се онлайн идентичност.

Следете нашия блог и страниците ни във Facebook, LinkedIn и Twitter, за да бъдете в крак с най-актуалната информация.

Бъдете първи! Не изпускайте шанса да регистрирате вашия уникален и запомнящ се домейн още сега!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт [Аудио]

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)? [Аудио]

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
Black Friday '21: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости

Black Friday ’21: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви.