Нови цени на домейни и SSL сертификати от 22.01.2015г.

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че от 22.01.2015г. влизат в сила нови цени за домейн разширенията, както и за предлаганите SSL сертификати. Ние от СуперХостинг.БГ следим не само технологичните, но и всички пазарни тенденции, за да гарантираме дългосрочно очакванията и услугите на нашите клиенти. Увеличението в цените на домейните и SSL сертификатите бе наложителна промяна от наша страна. През последните месеци се наблюдава съществено увеличение на курса на щатския долар спрямо лева и тенденцията е това да продължи и в близките месеци, без рязка динамика.

Ние закупуваме домейните от официалните регистрари в долари, поради което се наложи да въведем тази неизбежна промяна в цената на годишна база. Oт последната актуализация на цените на домейните курсът на долара се увеличи с около 30%. Ние осъзнаваме, че това е съществена промяна. Поради тази причина сме се постарали увеличението в цените на домейните и SSL сертификатите да е само с около 20% на годишна база. Домейните са пряко свързани с хостинг услугите и за нас е от първостепенно значение да гарантираме предлагането и поддръжката им дългосрочно.

От наша страна продължаваме да следим всички анализи, тенденции и пазарни реакции в това отношение.

Промяната засяга цените на домейните от областите .com, .net, .org, .biz, .info, .me, .eu, всички нови домейни (new gTLDs), специални домейни и домейни от второ ниво, както и всички SSL сертификати. Промяната не се отнася до цените на домейните от областта .BG.

Новите цени влизат в сила при закупуване на нови домейни и SSL сертификати и при подновяването им за периода на ползване. За предплатени периоди по старите цени не се дължи доплащане на разликата в цената.
Актуалните цени на домейните и SSL сертификатите можете да видите на нашия уебсайт:

Актуални цени на домейните »

Актуални цени на SSL сертификатите »

Ние от СуперХостинг.БГ продължаваме да се грижим денонощно за Вашите уеб проекти, осигурявайки висококачествено обслужване и най-добрата техническа поддръжка! За да сте сигурни, че Вашият сайт е в най-добрите ръце!

*Всички цени, посочени на нашия сайт, са с вкл. ДДС.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име [Аудио]

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!