Нов дизайн Next&Co. в Shopiko – чарът е в минимализма!

Представяме ви още един от новите дизайни в Shopiko – Next&Co. Този дизайн прави впечатление със своята минималистична визия. Той акцентира върху продуктите, снимките и цялостното им представяне. В Next&Co. няма нищо излишно и същевременно има всичко необходимо. Още с отварянето му ще забележите първите акценти – слайдера и размера на банерите. Под тях са разположени и „Популярните продукти“. Техният брой може да бъде 4, 8, 12 или 16. Вие можете да определите сами кои продукти да се появяват на началната страница от меню „Каталог“ > „Продукти на начална страница“.

 

 

Под продуктите е отделено място за последните публикации във вашия блог. В тях е поставен отново фокуса върху големите изображения и стилизираните заглавия със специално подбрани уеб базирани шрифтове.

А сега е време да посетите продуктовата страница, където главната снимка ще прикове вниманието ви. Допълнителните изображения на разглеждания артикул се отварят в широкоекранна галерия, което я прави удобна за преглед, както на десктоп версията, така и на мобилно устройство в респонсив формат. И…. нека натиснем бутона „Купи“. Видяхте ли ефекта, който изпрати избрания продукт в количката? Отново в стила на Next&Co.

sh-blog-next-co-product-03

Вижте изглед и от категорийната страница на дизайна.

sh-blog-next-co-product-01

Next&Co. e подходящ за онлайн магазини за бижута, дрехи и аксесоари, handmade изделия, подаръци и други.
 

ВИЖТЕ ДЕМО


 

Ако ви е харесал и искате да си направите собствен онлайн магазин, сега е моментът да тествате Shopiko безплатно за 14 дни!

 

Димитър Денев
Димитър Денев
Митко може да изгради онлайн магазин на всяка платформа, но харесва най-много SaaS, защото предпочита да продава пред това да програмира. СуперСилата на Митко е, че знае много за електронната търговия и не се притеснява да го споделя.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си [Аудио]

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин [Аудио]

6
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!
CYBER WEEK
Домейни на СуперЦени!
Избери сега!