Нашите Cloud технологии и вашият бизнес… Заповядайте!

Любомир РусановЛюбомир Русанов, основател и управител на СуперХостинг.БГ:

Интернет технологиите се развиват много бързо – дори понякога по-бързо отколкото ни се иска. Ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ се стараем да сме в крак с тях, както и винаги да помагаме на нашите клиенти да ги използват най-добре за техните проекти и бизнес. Избрах Webit Congress 2011, за да ви поканя на представянето на новата ни Cloud базирана платформа.

На моята презентация „Как новите cloud технологии влияят на вашия бизнес?“ ще ви разкажа за:

  • Какво е Cloud или „Облак“ и как може да ви помогне;
  • Какво е нашето виждане за развитието на тези технологии;
  • Ще ви демонстрирам новата ни Облачна платформа, базирана на OnApp;
  • Надявам се и да споделите вашето мнение за предлаганите от нас услуги и какво очаквате от нас;

Преди 1 година на P2P конференцията 2010 с колегата ми Методи Дреновски разказахме за “Облака” и “облачните технологии”.

Още от тогава мислим, как по най-добър начин да предлагаме тези технологии. Какво ни мотивира да стартираме проекта точна сега:

  • Увеличаващото се потребление на Интернет в България;
  • Нарастване на популярността на Facebook и по-конкретно Facebook приложенията, които изискват голяма гъвкавост;
  • Увеличаващите се изисквания към нашите виртуални сърървъри (VPS) от вас, нашите клиенти;

И така, заповядайте на 27.10.2011 от 10:20 часа на Webit Congress 2011 – Open Theather. С мен ще бъде и Техническият Директор на СуперХостинг.БГ – Деян Чепишев, с който ще може да разисквате и всички по-технически детайли. Регистрацията за Open Theatres е абсолютно безплатна, но и наложителна, за да получите своя пропуск! 🙂

Ще се радвам и много ще ни помогнете, ако зададете въпроси в тази публикация или като коментари във Facebook. Така по време на презентацията ще можем да отговорим на всички и за всичко, което ви вълнува за новата платформа и изобщо нашите услуги.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Бизнес планиране в 3 стъпки - какво, как, защо?

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо? [Аудио]

2
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2022 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт [Аудио]

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).