MICHInation.com за вярата в себе си, когато развиваш бизнес

Дали опитът е въпрос на години, или по-скоро на низ от преживявания?
Отговорът дава Михаела Градева: тя е само на 22, а вече има собствена модна линия, която развива с помощта на платформата Shopiko. Промените след 13 март не подминаха и нейния бранд – michination.com. Днес тя ни споделя с каква нагласа ги посреща, какви новости въведе, за да се адаптира към настоящата ситуация и какви са думите ѝ към всички наши читатели, които също устояват на днешните предизвикателства.

#1 Разкажи ни за себе си и как стартира своя бизнес

За мен е удоволствие да се запозная с Вашите читатели. Аз съм Михаела (Мич) единствена основателка и дизайнер на бранда MICHI NATION. 22-годишна русенка с големи амбиции, мечти и желания за промени в модния бранш. Идеята и създаването на MICHI винаги са присъствали в мислите ми дори и несъзнателно, интересувайки се и правейки това, което обичам. Мотивацията и вдъхновението идват точно от любовта ми към модата, непримиримостта към ограниченията и свободата да изразявам себе си.

Born to be yourself – думи, на които се изгражда и брандът.

Обичам да създавам и предлагам дизайни, които носят частица от мен и да следвам единствено своите принципи.

Михаела от MICHI Nation

#2 Как посрещаш предизвикателствата?

Не обичам да говоря и използвам думи като „трудности“ и „предизвикателства“. На мнение съм, че всичко това е градивно и ти помага да се развиеш и достигнеш дотам, докъдето стигат мечтите ти. Името, с което представяш дейността си, е много важно. С една дума да можеш да опишеш и отведеш своите посетители към страстта и предложенията на своя бранд.

Както вече споменах, за мен е изключително важно да остана вярна на себе си – затова и името, което избрах, е много специално и сантиментално, свързано с един от най-важните хора в живота ми. А доколко името оказва влияние върху имиджа и успеха – смятам, че име без интригуващо и свързано с него съдържание и обратното, не биха довели до желаните резултати.

#3 Какво се промени след 13 март за твоя бизнес?

Тъй като Michi извършва своята дейност онлайн – промените, които извърших са от гледна точка спазването на разпоредбите и най-вече опазване на здравето на нашите клиенти. По свое настояване доставяме пратките до адрес безплатно. Направените промени без съмнение ще продължат и след края на обстановката.

На мнение съм, че адаптивността, креативността и гъвкавостта ще са ключови по време на ситуацията.

#4 Доколко сайтът е важен за един бизнес?

Сайтът особено сега играе огромна роля в представянето на всеки един бранд. Той помага на бранда като начин, чрез който хората имат възможността да се запознаят не само с визиите и предложенията на MICHI, а и със самата мен, тъй като във всеки един дизайн аз влагам и част от себе си.

Щастлива съм, че със стартирането започнах да работя с платформата Shopiko.

Лесна за работа е – включваща много допълнения, нужни за развитието на магазина. Заедно с това работата с екипа на платформата е много приятна – винаги са на разположение при възникнал въпрос и запитване, за което ги поздравявам.

А за всички, които обмислят да стартират своя мечта:

Не се отказвайте! Слушайте само и единствено себе си.

#5 С какви думи би се обърнала към други бизнеси в затруднено положение?

Не бих могла да посоча препоръки за останалите бизнеси, защото всеки един има своя собствена динамика. Michi си има цитат, който неуморно следва:

Ако искаш да оставиш следи, не вървиш по отъпкани пътища.

Всеки бизнес е необходимо да намери своята собствена формула за адаптация – експериментирайте и бъдете смели. Вашите потребители имат нужда от Вашата решителност да се справите – те обичат продуктите/услугите Ви и със сигурност ще Ви подкрепят, ако Вие самите последвате собствения си нюх за адаптация.

Думите, с които бих се обърнала към Вашите читатели, са да вярват, да не се отказват и да си припомнят, че който търси – намира.


Благодарим на Михаела, че споделя опита си. Днес това е по-ценно от всякога. Затова и ще продължаваме да Ви запознаваме с примери от реалния живот и бизнеса, с които да Ви подкрепим в този момент. Без съмнение, той е предизвикателен за всички нас.

Ако Вие самите имате нужда от съдействие или Ви изниква горещ въпрос, свържете се с нас – ние сме насреща! Вярваме, че заедно можем да продължим напред и да устоим на промените. Оставаме на разположение 24/7 по чат (долу вдясно), имейл и телефон.

А ако в момента планирате да започнете своето онлайн присъствие, тествайте безплатно услугите Shopiko и Сайт билдър. Те ще Ви помогнат много бързо и лесно да пренесете бизнеса си онлайн, като Ви предоставят незаменими инструменти за онлайн адаптация. Със Сайт билдър можете да изградите представителен и информационен фирмен (или личен) сайт, а Shopiko ще Ви помогне да предлагате своите стоки или услуги онлайн чрез електронен магазин и дигитални разплащателни методи.

И най-важното: Бъдете здрави!

Абонирайте се за СуперБлога и научавайте първи как други бизнеси се адаптират онлайн!

АБОНИРАНЕ

Даниела Колева
Даниела Колева
Диди е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в умението ѝ с един замах да се справи с всяко предизвикателство. С ударна доза позитивизъм, широка усмивка и абсолютен професионализъм, тя е винаги готова да се отзове в името на добрия краен резултат.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт [Аудио]

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!